Etnonationalistit perustamassa uutta puoluetta

Ainakin osa puolueprojektin puuhamiehistä on aikaisemmin kuulunut Perussuomalaisiin.

Politiikka

Tuukka Kuru, Terhi Kiemunki, Lauri Hokkanen ja Olavi Saarelainen esittelemässä uutta puolueprojektia.

Suomeen ollaan perustamassa uutta puoluetta. Puolue tulee tämän hetken tiedon perusteella olemaan radikaalikansallismielisen sanoman parlamentaarinen edesauttaja.

Puolueen perustajaryhmään kuuluvat Tuukka Kuru, Terhi Kiemunki, Lauri Hokkanen ja Olavi Saarelainen esittelivät puolueen ohjelmaa Kansallismielisten liittouman syysleirillä lokakuun lopussa. Kyseessä ei kuitenkaan ole liittouman alla toimivasta puolueesta, vaan kokonaan omasta kuviostaan.

Kannattajakorttien kerääminen puolueelle ei toistaiseksi ole alkanut. Partisaani tulee seuraamaan puolueen kehitystä sekä informoimaan lukijoitaan sitä mukaan kun informoitavaa on.

Lähde: Kansallismielisten liittouma ry

Aktivismi Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Lauri Hokkanen Olavi Saarelainen Politiikka Terhi Kiemunki Tuukka Kuru Yhteiskunta

Keskustelu

34 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Armo

  Vastaa

  mikä siellä on myyränä. miksi täytyy mahdollisesti viedä perus-suomalaisilta yhtään ääntä. miettikää nyt ..ttu.

  • VilleM

   Vastaa

   Perussuomalaiset ovat thaikkunaisia kairaavia neekeröitsijöitä.

   • Ensa no Kuka

    Vastaa

    Saannevat ääniä niiltä, jotka eivät äänestä persuja.

  • Rasismus

   Vastaa

   Perussuomalaiset ovat pahimmillaan osa samaa ongelmaa kuin muut puolueet tai parhaimmillaan vain hidaste, eivät lääke, tähän kehitykseen.

  • Plääh

   Vastaa

   Persuilta tulee viedä kaikki äänet

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mikä ”myyrä”?
   Perussuomalaisilta pitää viedä joka ikinen ääni, siitä puolueesta on kansallismielisyys kaukana. Mietipä pari kertaa heidän tekemisiään, ennen kuin edes harkitset äänestäväsi.

  • Tietäjä

   Vastaa

   PerusSionistit kannattavat ”avointa suomalaisuutta” (lue suomalaisten tuhoamista rodunsekoittamisella) johtoa myöten (Halal-AHo yms). Puolueen johtoon kuuluu myös mm Tynkkynen joka kannattaa ”moniväristä Suomea” ja myöntää oman sukunsa olleen avainasemassa piilottaessaan Suomen ensimmäisiä invaasiolaisia 90-luvulla omiin koteihinsa viranomaisilta jotta näille saataisiin junailtua läpsyttelypaikka. Tynkkysen johdolla tuhottiin myös PersuNuoret koska nämä äänestivät ”väärin” ja valitsivat Suomalaista Suomea kannattavat puheenjohtajat hänen ohitseen. Tuhottuaan Suomen suurimman nuorisojärjestön hän valitsi uusiin perussuolinuoriin mm kuukerin kanssa seurustelevan rodunkieltäjän, kuukerin joka laittaa itsestään videoita nettiin persetanssimassa ja homostelun puolustelijoita. Uusiin persunuoriin ei kuulemma ole asiaa ”etnonationalisteilla” eli kansallismielisyys korvattiin koshes turning point Finland turhuudella joka väkimäärältään ja sinne haluavien osalta on todistettu olevan kuolleena syntynyt. Persujen johtohahmoissa vaikuttaa myös mm Pekka Kataja joka portinvartijana evää aidosti kansallismielisiltä pääsyn puoleeseen kuten tapaus Ala-Tuuhonen. Puolueessa on myös Tom Packalen joka nyt ajaa IT perusteista totuuskomissiota rajoittamaan ”väärin ajattelevien” sananvapautta algoritmien avulla. Lisäksi sieltä löytyy ”rotujen sulatusuuni Suomea” haluava Veikko Vallin jne. Persut on kaukana kansallismielisten puolueesta ja on jo aikakin saada Suomeen ensimmäinen OIKEASTI Suomen ja suomalaisten etuja ajava puolue.
   Persut ovat seuraava siniset jonne jäävät kaikki valeopposiota edustavat kunhan aidosti kansallismielinen puolue saa tuulta purjeisiinsa.

  • ....

   Vastaa

   Persut on pilalla, tässä kai yritetääjn luoda vaihtoehtoa.

 • Armo Kaunismäki

  Vastaa

  Perus-suomalaisten pitää ensin ottaa pääministeripuolueen paikka. muuten, kun tehdään minimarkinaalipuolueita saatta kuitenkin vaikuttaa, että demarit, keskusta vihreet vasemmisto jatkaa Suomi tuhoaan.

  • Plääh

   Vastaa

   Höpöhöpö. Persut on paljastunut huijaukseksi. Etnonationalismin hylkääminen virallisesti oli kuin kaapista esiin tulemista. Luonnollisesti monotetut ja petetyt tekevät uuden ryhmän. Jos se on marginaalia, niin mitä pelkäätte? Tosiasiassa PS lihoi alusta lähtien nationalistien äänillä ja siten uusi ryhmä saattaa todellakin imeä puolet persujen saaliista tai ties vaikka kunka paljon.

   Beikkaan viranomaisten kieltävän ryhmän jo ennen kuin menestystä alkaa tulla. Eliitti on varmasti hyvin huolissaan. Kuten eliitin kätyrit persut

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Liittouma on paikallaan ajamaan yhteistä asiaa, kehittymään ja hankkimaan ajatuksilleen luottamusta. Puolueen perustaminen vaatii jo enemmän. Liittoutuman pitäisi pystyä hankkimaan ensin kannatusta niin paljon, että puolue saisi edes yhden edustajan. Mitään aatetta ei kannata havitella puolueeksi ennen kuin on riittävästi kannatusta.
  Uusi SKP on jäänyt aina ilman kansanedustajia ja jäsenmäärä on alle 3000. Siinä hyvä esimerkki tarpeettomasta puoluetoiminnasta.

  • john smith 30284

   Vastaa

   SKP ja se toinenkin kommaripuolue on poistettu puoluerekisteristä ja vetäytynyt horrokseen.

 • Numento

  Vastaa

  Suomesta puuttuu Ruotsin AfS:n kaltainen tiukan nationalistinen puolue.
  Muuta ekologista lokeroa ei ole. Tai on mutta niillä ei ole juuri minkäänlaista yhteiskunnallista tilausta tai taikahetket on menetetty. Feministit, Piraattipuolue, Kansalaispuoluekin jo simahti. Sinisten loppu on selvä. SKE = humoristin valinta. SKP taitaa Kotkassa vielä kipinä hehkua. Reformi ei ota tuulta alleen. Liike NYT on sekavaa kokoomusplagiaattia. Unohtusko jottain ? Ai niin, nukkuvien puolueessa oli viime ek vaaleissa hurja kannatus. Yli 1.2 miljoonaa jäi soffalle.

  • Aatu Aseenkätkijä

   Vastaa

   Ruotsin AfS meni nyt ryssimään oman puolueensa, kun otti sen Tanskan pellen Rasmus Paludanin puolueeseensa. Se jättää aika vahvan kosherkonservatiivisen leiman puolueeseen ja kosherkonservatiivisuudelle ei voi antaa tukea.

  • Ensa

   Vastaa

   Reformi unohtui

 • Meni jo/taas pieleen

  Vastaa

  Ottakaapas nyt hattu päästä ja miettikääs nyt hetki. Kuinka mones ”radikaali kansallismielinen” puoluehanke tämä on? Kuinkas on käynyt niille aikaisemmille joissa on ollut sana ”radikaali”?? Tuliko edes 10% vaadituista nimistä kasaan?

  Koska oikein ymmärretään että kansa Suomessa EI seuraa radikaaleja liikkeitä. Vaan liikkeitä joilla on mahdollisuus tarjota parempaa elämää. Miettikääpäs sossujen, kokoomuksen tai kepun, persuista puhumattakaan, tarjoamia hillotolppia. Edustajat odottavat vuoroaan ja kansa äänestää niitä kun joku tuntee aina jonkun. Ja kun puoluejohdon nimissä luvataan yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Näitä kansa seuraa ja äänestää.

  Joten ottakaa jo opiksi ja poistakaa tuo sana ”radikaali”. Se ei johda mihinkään. Ja miettikää miten voisitten konkreettisesti parantaa niiden ihmisten elämää jotka antavat teille nimikirjoituksensa. Jos tuntuu vaikelta niin miettikää Maslowin tarvehierarkiaa. Sieltä löytyy se vastaus.

  • Sanna Sariini

   Vastaa

   Joo vaalit voittaa kun lupaa vappusatasen. Siinä tarvehierarkiaa.

  • Eero Tillanen

   Vastaa

   Taidat unohtaa sellaisen pikkupuolueen kuin SKE. Se valitettavasti myyrättiin, jottei siitä muodostuisi ongelmaa persuille. Persut todellakin ovat valeoppositio niin kauan kuin sitä johtavat Israelin ystävät, jotka nuolevat kasaarisionistien persettä. Ellei vielä ole valjennut, niin Suomenkin tuhoamista ajavat nuo saatanaa palvovat valheelliset juutalaiset, jotka omistavat niin rahan, velan, länsimaiset mediat, Hollywoodin, USA:n sotateollisen kompleksin kuin suuren osan läntisistä poliitikoistakin. EU on niiden liitovaltiohanke ja meneillään on kansallisvaltioiden tuhoaminen sen tieltä. Kasaarisionistit myös vihaavat meitä valkoisia koska Kiovan ruhtinas löi Finno-ugrien kanssa niiden valtakunnan hajalle tuhannen vuotta sitten. Tästä syystä kasaarisionistit ajavat myös japanilais-itävaltalaisen kreivi Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergin perverssiä suunnitelmaa valkoisen rodun hävittämiseksi. Kalergi oli yksi EU:n perustajaisistä. Tämä islamistinen invaasio on kasaarisionistien käskystä toteutettu. Hurreissa sitä ajaa Barbara Lerner Spectre, täällä Suomessa mm. Karmela Liebkind, joka on myös mädättänyt koululaitoksen kulttuurimarxistisin opein. Molemmat ovat kasaarisionisteja.

   Kannattaa ottaa selvää asioista, eikä uskoa sokeasti kasaarisionistien agendaa ajavia marxnistimedioita (televisio, lehdistö, radio).

   • Nimellinen

    Vastaa

    Eeron kanssa sama mieltä vaikka kommentti taisi tulla väärään paikkaan. Sen kai piti olla tuola ylempänä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on erittäin hieno ja tervetullut uutinen, toivon menestystä puolueprojektille. Saadaan puoluekentälle aidosti kansallismielinen puolue.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Perusta oma puolueesi ja liitä siihen vaikka sana ”maltillinen” ja muista seurata Persujen linjaa.
  Tämä puolueprojekti on erittäin hieno asia, tätä Suomi tarvitsee.

  • pelle

   Vastaa

   Persujen linja on muuttunut. Jukka Hankamäen kirjan sensurointi oli huonoa persupolitiikkaa. Ensin ollaan kovin sananvapauden puolesta mutta sitten, kun oma feministi Kike kauhistelee feminismin kirjan kritiikkiä lukematta kirjaa, puheenjohtaja tuo uuden sensuroititavan ”laadun tarkkailu ei toiminut” ja yrittää estää kirjan julkaisun. No eihän se onnistunut, hyvää kirjaa nykyajasta on saatavana ilmaiseksi. Toivottavasti kuitenkin laadun tarkkailu toimii suomalaisessa elintarvike ja muussa tuotannossa mutta ei liberaalivasemmiston päämäärien tutkinnassa.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Persujen linja on muuttunut sika-soinin uusinnaksi. Nuollaan demari- ymv tahoja, kuvitellen että ehdokasvalinnoissa ottamalla siloposki hannoja ja paskahousu hannuja, jotka eivät osaa kuin hokea vanhoja mantroja smp-läisittäin tulee kannatusta. Ei perkele!
  Ehdottoman tarpeellinen hanke. Vaihtoehtoja pitää olla nyky-ps:n ehdokkaat surkimuksia Tampereen listalla toistaiseksi Ei hyödytä jallittaa itseään luulemaan että ilmaisukyvyttömät säikyt kanit ajavat Suomen kansan etua. Siksi https://Valkoinen-Tulevaisuus.blogspot.com Seppo Lehto kuntavaaliehdokas

  Seppo Lehto omalta listaltaan hakee yhteislistalaisia Tampereen kuntavaaleissa sitoutumattomina omalla listallaan https://tampere-sitoutumattomien-yhteislista.blogspot.com/ Kohti vapautta https://Kohti-Vapautta.blogspot.com
  Nähdään 612-kulkueessa?

 • Juhani

  Vastaa

  Panu mukaan,hajoo koko puolue viritys ennen kuin se alkaa.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Radikaalia parlamentaarista toimintaa tarvitaan kannattamaan radikaalia ulkoparlamentaarista toimintaa nyt jos koskaan, mikäli mielimme jatkaa olemassaoloamme suomalaisina Suomessa. On tätä odotettukin; tässä on nyt jyvät erottuneet akanoista, joita kansallismielisellä kentällä on lennellyt tuulen mukana jo vuosia.

  Hyvä, kannatan ja tuen.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hienoa, että tämä on nimenomaan ”radikaali”, koska se erottaa persuista. En näe näitä kahta kilpailevina puolueina lainkaan, päinvastoin, nehän täydentävät toisiaan kansallismielisyyden kentällä. Poliittisen vallan saavuttaminen on persuilla jo lähellä, mutta radikaalilla puolueella siihen voi mennä kymmenen vuotta. Siksi työ on hyvä aloittaa nyt!

  • Zero Tolerance

   Vastaa

   Täsmälleen samaa mieltä.

   • Ja eikun keräämään

    Vastaa

    No sittenhän kaikki on hyvin. Kaikki ne henkilöt jotka ovat puolueen kannattamisen puolesta ovat valmiit ostaman kirjoitusalustan ja printtaamaan sen 500 nimenkeräyskaavaketta jotta allekirjoituket saadaan kerättyä.

    Ja voi olla että tuo 500/kerääjä ei ehkä riitä koska niitä hukkaääniä tulee aina mukaan. Osa kirjoittaa piruuttaan kaverinsa nimen ja väärän sotu:n. Sellaisia ovat muiden puolueiden fanaattiset kannattajat.

 • VirvaT

  Vastaa

  Tämä on paras uutinen pitkiin aikoihin! Ja uutta radikaalia puoluetta tässä on jo odotettukin persujen vajotessa yhä alemmas vihervasemmiston saappaannuolennassa. Kyllä persut ovat 100%: n valeoppositio, joka on pettänyt – ja tulee pettämään aina. Olen Tillasen ja Seppo Lehdon kanssa täysin samaa mieltä. Jos olet kasaarijuutalaisten/talmudistien puolella, olet Suomea ja suomalaisia vastaan.

 • Shitler

  Vastaa

  Vähän eri asia haaveilla kaveriporukassa Suur-Suomesta ja juutalaisista, kuin sitten sössöttää marginaalipuolueiden vaalitentissä samaa. Siitoin on toki ylpeä pojistaan.

  • Plääh

   Vastaa

   Siis juutalaisista suu suppuun. Ei ihme, että persuille tämä on tärkein kysymys

  • Plääh

   Vastaa

   Muuten, persuilta kysytään yhä näitä kysymyksiä vuosien lepyttelystä huolimatta

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ajan Suunta pt Seppo Lehto Tampereen käräjäoikeudessa ps-nuorten kansankiihotussyytteet 4.11.2020 Kuvat ja teksti Seppo Lehto https://Ajan-Suunta.blogspot.com #JohannesSipola #ToniJalonen #AjanSuunta #SeppoLehto

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Oikea suunta. Halla ja PS on sanoutunut irti suomalaisuudesta ja itsenäisyyden ajamisesta rajusti erottamalla jopa osastoja. Ajoin itsenäistä Satakuntaa eduskuntavaaleissa . Olisi kiva jos joku keräisi 10 nimeä Porissa ja olisi ehdolla. Itse ollut 5 kertaa ehdolla Satakunnassa. PSn ulkopuolella on tilaa suomalaiselle puolueelle. Mutta puuhamiehiä pitää löytyä 100. Jotka lupaa olla myös ehdolla. Monta turhaa puoluetta olen nähnyt perustettavan. Ehdokkaat on tärkeimmät ja se että yleensä jos yli 10 alkaa erottaan toisiaan kuten Persut. Sanon 30 vuoden kokemuksella.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi