Radikaali arkisto: Valtion tehtävänä on säilyttää Suomen kansa

"Talous on vain yksi niistä monista apukeinoista, jotka ovat välttämättömiä tämän päämäärän saavuttamiseksi."

Filosofia

Nykyään esitetään valtiota ensi sijassa jonkinlaisena taloudellisena laitoksena, joka saa kiittää olemassaoloaan teollisuuden ja kaupan menestyksestä. Siksi sitä nykyään myös hallitaan taloudellisten arvojen mukaan ja siksi sen säilyvyys katsotaan olevan riippuvainen taloudesta. Hullunkurisinta on, että tuota tilannetta pidetään terveenä, jopa ylistellään kovasti.

Ja kuitenkin itse asiassa oikealla valtiolla ei ole jonkun määrätyn talousnäkökannan tai talouskehityksen kanssa mitään tekemistä.

Valtio ei ole mikään taloudellisten sopimuksentekijäin yhdistelmä jollakin määrätyllä alueella taloudellisten tehtävien täyttämistä varten, vaan valtio on fyysillisesti ja sielullisesti samanlaisten olentojen yhteiselämän järjestelymuoto tehdäkseen paremmin mahdolliseksi säilyttää heidän oma lajinsa samoin kuin toteuttaa kohtalon heille määräämä tehtävä. 

Ainoastaan tämä eikä mikään muu on oikean valtion päämäärä ja tarkoitus. Talous on vain yksi niistä monista apukeinoista, jotka ovat välttämättömiä tämän päämäärän saavuttamiseksi. Mutta se ei koskaan ole oikean valtion aiheena tai päämääränä, sillä se on luonnonvastaista.

Suomen kansan säilyttämisen pyrkimys oli tärkein syy muodostaa Suomen valtio. Mutta siksi täytyy Suomen valtion olla myös elimellinen rakenne, eikä se saa olla vain taloudellinen järjestysmuoto. 

Ero näiden käsitteiden välillä on yhtä suuri kuin se ymmärtämättömyys, jota nykyiset ns. ”valtiomiehet” sille osoittavat. Tästä ymmärtämättömyydestä johtuu, että he yleensä uskovat voivansa rakentaa valtiomme talouden kautta, vaikka se todellisuudessa ikiajoista asti on vain niiden ominaisuuksien toiminnan tulos, jotka ovat olleet suomalaisen lajin ja rodun säilyttämistahdon mukaisia. Nämä taas ovat aina vain sankarillisia hyveitä, eivätkä ole koskaan rahanahnetta itsekkyyttä, koska jonkun lajin olemuksen säilyttäminen edellyttää yksilön valmiutta uhraukseen. Persoonallisen olemuksen alttiiksi antautuminen on välttämätöntä, jotta lajin säilyttäminen voitaisiin turvata.

Näin ollen on olemuksellisin edellytys valtion muodostamiseen ja säilyttämiseen jonkun määrätyn samanlaiseen olemukseen ja samanlaiseen lajiin perustuvan yhteenkuuluvaisuudentunteen olemassaolo, samoin kuin yksilöiden valmius panna sen edestä itsensä alttiiksi. Jos nämä edellytykset puuttuvat Suomen kansalta, niin se on auttamattomasti hukassa. 

Jos sillä taas ne ovat, tulevat ne kehittämään sankarillisia hyveitä, jotka ovat Suomen kansalle tuiki tarpeellisia lähestyvässä taistelussa kansainvälisten juutalaisten ja niiden kätyreiden valheellista ulkokullaisuutta ja petosta vastaan. Suomen kansan tulee olla rohkea! Ei se saa osoittaa päättäväisyyden ja rohkeuden puutetta kätkemällä se humaanisuuden manttelin alle.

Tuntuu aivan käsittämättömältä, että uskolla talouden valtiota muodostaviin ja valtiota säilyttäviin voimiin on niin äärettömän suuri vaikutus meillä, vaikka Suomen historia kaikessa ja joka paikassa näyttää historiallisen vastakohdan selvästi ja tehokkaasti.

Suomen historia näyttää ihmeellisellä selvyydellä, että ei materiaaliset ominaisuudet, vaan ainoastaan aatteelliset hyveet tekevät kansan kykeneväksi valtion muodostamiseen. Vasta valtion suojassa kykenee sitten myös talous nousemaan kukoistukseen, mutta vain niin kauan kuin valtiota säilyttävät kyvyt pysyvät kansassa. Jos nämä kyvyt heikkenevät ja sortuvat, sortuu myös talous; tapahtuma, jota me juuri nyt niin hirveän surullisella tavalla voimme seurata omassa maassamme.

Ihmisten materiaaliset edut kykenevät aina parhaiten varttumaan niin kauan, kuin ne pysyttelevät sankarillisten hyveiden varjona. Mutta niin pian kuin ne yrittävät astua ensi sijalle elämässä, hävittävät ne itseltään edellytyksen omaan pysyväisyyteensä. Jos talous edelleen pysytetään meidän kansamme elämän ainoana sisältönä ja sillä tukahdutetaan aatteelliset hyveet, sortuu valtiomme ja vie talouden mennessään.

Kysymykseen, mitkä sitten valtiota muodostavat tai myös vain säilyttävät voimat todellisuudessa ovat, voidaan vastata yhdellä ainoalla lauseella: Ne ovat yksilön uhrautuvaisuuskyky ja uhrautuvaisuustahto kokonaisuuden edestä. Näillä hyveillä ei ole mitään tekemistä talouden kanssa. Eikä ihminen koskaan uhraannu talouden puolesta, vaan ainoastaan ihanteiden edestä.

Ei vielä ole koskaan säilytetty valtiota rauhallisella taloudella, vaan aina ainoastaan lajin säilyttämisen vaistojen kautta. Nämä vaistot voivat sitten olla sankarillisia hyveitä tai kavalan viekkaita. Edellisiä omaava kansa muodostaa työ- ja sivistysvaltion, jälkimmäisiä omaava taas juutalaisia loiseläjäin siirtokuntia. Jos jossain kansassa tai valtiossa talous sellaisenaan alkaa etuilla liiaksi ja samalla hävittää nämä vietit, tulee siitä itsestä houkutteleva orjuutuksen ja sorron syy.

Suomalaiset herätkää!

Lähde: Herää Suomi 151934

Ensio Uoti Filosofia Kulttuuri Politiikka Rotu Talous Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • general

  Vastaa

  Suomen kansan säilyminen on nykyisissä oloissa mahdotonta sillä Covid 19 aiheuttaman piikkipsykoosin jälkeen Suomen kansa ajettiin sotapsykoosiin. Suomessa juutalaisten valta on osoittautunut viimeisten 30 vuoden aikana kehittyneen sellaiselle tasolle, että suomalaisten mahdollisuudet itsenäiseen päätöksen tekoon Valtion talouden suhteen on mmenetty!

  Väestön vaihto on toteutumassa ja samaan aikaan Russofobia on ajanut jopa älykkäät ihmiset uskomaan CIA:n ja WEF:n propagandaan. Erityisen selkeästi kansalaisten luottamusta voidaan arvioida esim. Sinimustan liikkeen oman nettijulkaisun Kansalainen kommenttiketjusta missä vielä joitakin vuosia sitten oli järkeviä kommentteja, nykyisin esillä ovat USA:ta estoitta palvelevat kommentoijat, joten vasallivaltion kansalaiset ”voivat hyvin” Venäjän vihassaan!

  Olematta putinisti, voin todeta hyvin historiaa ja sotahistoriaa tuntevana, että anglosaksien imperiumit eli Britannian ja USA:n ovat kulkeneet tiensä kohti täyttä tuhoa ja syynä on omien kansalaisten tarpeiden unohtaminen. Sota on huono ratkaisu mikäli se on ainoa keino pitää tuhoutuva imperiumi pystyssä!

 • Kansa ei ymmärrä

  Vastaa

  Se on totta mitä artikkelissa sanotaan. Mutta kun talous sukeltaa, siihen keskitytään aiempaa enemmän. Ja kun sitä politikkojen toimesta tuhotaan, niin silloin siihen keskitetään kaikki mielenkiinto.

  Tänään kauppareissulla tapasin ”naapurin” miehen. Raksahommissa, selkä kahteen kertaan leikattu ja lä#äkärit olivat sitä mieltä että ”tee sellaisia töitä joihin pystyt”. Hmm… toiminimelläkö pystyy valitsemaan työnsä? No, hänen poikansa teki tänään viimeisen työpäivän ja huomisesta eteenpäin perheen talous on tiukilla. Ja näitä esimerkkejä riittää…

  Tällaisten aikojen varalle valtiolla tulisi olla tuotantolaitoksia, jotka tuottavat pääomatuloja. Niiden tuotteita markkinoitaisiin maailmanlaajuisesti jotta verotus ei kiristyisi työtätekeville epäoikeudenmukaiseksi, eikä valtion velka kasvaisi räjähdysmäisesti.

  Mutta mikä on tilanne? Maailman puhtainta fosfaattia myytiin pilkkahinnalla norjalaisille, jonka jälkeen Suomessa mm. lannoitteiden hinta nousi 50%. Ja sitä seuraavana vuonna 50%. Talvivaaran kaivosta ei saatu valtion ohjauksessa kannattavaksi, mutta kun sille annettiin ensin 300 miljoonaa koneisiin ja laitteisiin ja sitten myöhemmin suoria tukiaisia, niin johan alkoi kannattamaan… mutta ei enää Suomen valtion hyväksi. Hienoa pojat: Stubb ja Katainen. Ja näitä vastaavia riittää…

  Nyt ollaan tilanteessa jossa Suomea uhkaa konkurssi. Ja Maslowin tarvehierarkian mukaan on selvää että ihmisiä ei kosketa yhteisöllisyys tai hengellisyys, niin kauan kun ruoka ja juoma sekä suoja on uhattuina !!

  Ja suurinta osaa kansasta voidaan helposti ohjailla pelolla. Aivan kuten korona-muka-pandemiassa. Mitkäs ne muut konstit ovatkaan:

  https://twitter.com/MariaMateiciuc/status/1750344372355215774

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  On syytä muistaa ja pitää mielessä että Suomi on nykyään valtio ”De jure” mutta ei ”De facto”.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisvastaisuudessaan vallan mainio kirjoitus.

 • TT

  Vastaa

  Pohjoismainen hyvinvointivaltio luotiin alun perin kansan säilyttämiseksi. Hyvinvointivaltion rakenteita alettiin kuitenkin käyttää väärin ja lopulta ne tuhottiin matutuksella. Hyvinvointivaltiosta tuli matumagneetti. Sittemmin uusliberalismi hylkäsi kokonaan kansan ja sen hyvinvoinnin käsitteen. Valtiosta tuli finanssitalouden renki. Ne nk. ”länsimaiset liberaali demokratiat”, joita nykyisin suojellaan idän uhalta, eivät ole mitään muuta kuin uusliberalismin linnakkeita, jossa kansat on korvattu finassipääomien keskittymillä. Nämä edellyttävät ylikansallista poliittista ohjausta ja tämän vuoksi on muodostunut mm. USA:n liittovaltio sekä EU keskuspankkeineen. Nämä ovat luonteeltaan juutalaisia projekteja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi