Kai Murroksen legendaarisesta kirjasta julkaistiin uusintapainos

Teoksen julkaisijana toimii aktiivisesti valikoimaansa laajentava Kielletyt Kirjat -kirjakauppa.

Filosofia

Yhteiskuntakriitikko Kai Murroksen legendaarisesta Vallankumous ja sen toteuttaminen modernissa yhteiskunnassa ‑kirjasta julkaistiin vastikään uusintapainos. Alun perin kirja julkaistiin vuonna 2001.

Uusintapainos sisältää uuden esipuheen, Murroksen tuoreen haastattelun sekä varsinaisen kirjan lisäksi tekstit ”Sata teesiä” sekä ”Uudestisyntynyt Prometheus”.

Teoksen julkaisija on aktiivisesti valikoimaansa laajentava Kielletyt Kirjat ‑kirjakauppa, joka toimii tällä hetkellä Instagramissa ja Telegramissa: https://t.me/joinchat/AAAAAEyAREvESJSCxl9enQ

Murroksen teosta tulee lähiaikoina saamaan myös jälleenmyyjiltä eri puolilta Suomea. Kirja maksaa 10 euroa. Siinä on 91 sivua.

Filosofia Kai Murros Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kielletyt kirjat Kirjallisuus Kotimaa Kulttuuri Politiikka Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sie hatten

  Vastaa

  Yksi kirja joka kannattaa lukea (ja on niinikään kielletty kirja) on ”Sie hatten, Sie doch hatten”. Kertoo miten jo ennen sotaa Saksassa oli mm. yhdinoimaloita maan alla jotka tuottivat energiaa. Ja miten ne ovat sielä tänäkin päivänä. Sekä sen miten amerikkalaiset varastivat osta ja piirustukset atomipommiin mutta kun eivät tienneet miten se toimii tai mikä on sen teho, niin autiomaan kokeiden jälkeen testasivat sitä jo antautuneeseen Japaniin.

 • mietin

  Vastaa

  Ketkä tätä Kielletyt Kirjat ‑kaupaa pyörittävät? Tai mitä porukkaa/yhdistystä ovat lähellä? Kiinnostaisi tietää mihin kertyvät varat menevät.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kirjakauppaa pyörittävät luotettavat kansallismieliset ihmiset ja varat kanavoituvat kansallismieliseen toimintaan, uskoisin tämän tiedon riittävän julkisuuteen.

 • Vakioasiakas

  Vastaa

  Kielletyt kirjat 8/8 kauppa, palvelu pelaa ja valikoima miellyttää

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi