Ruotsalaispoliitikko sai tuomion tämän mainittua YK:n tilaston sudanilaisten älykkyysosamäärästä

Faktojen ja tilastojen mainitseminen on kansanryhmää vastaan kiihottamista.

Pohjoismaat

Ruotsidemokraatteihin kuuluva Södermanlandin kunnanvaltuutettu Bertil Malmberg sai hiljattain tuomion käräjäoikeudessa kansanryhmää vastaan kiihottamisesta tämän mainittua eräässä valtuustokokouksessa eteläsudanilaisten olevan yksi maailman alhaisimman älykkyysosamäärän omaavista kansoista, ja että tämä on YK:n tarkasti dokumentoima asia.

Bertil yritti kokouksessa kertoa, miten vaikeaa tämän takia eteläsudanilaisten on integroitua ruotsalaiseen yhteiskuntaan ja työllistyä.

Oikeuden tuomiossa oli väitetty Bertilin pyrkineen esittämään eteläsudanilaiset ”vähemmän arvokkaina kuin muut etniset ryhmät,” vaikka hän ei ollut puheessaan maininnut sanallakaan mitään ihmisten arvosta.

Bertil tuomittiin 40 päivän ehdonalaiseen vankeuteen 24 000 kruunun sakkoihin. Bertel aikoo viedä asian hovioikeuteen.

Lähde

Aktivismi Älykkyysosamäärä Ehdonalainen Historia Hovioikeus Hyvinvointi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kiihottaminen kansanryhmää vastaan Kulttuuri Maahanmuutto Pohjoismaat Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Rotuerot Ruotsidemokraatit Sakko Sionismi Talous Tiede & luonto Tilastot Tilastotiede Tuomio Ulkomaat Väestönvaihto Valeoppositio Vankeus Yhteiskunta YK

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Bumbulu Humbulu

  Vastaa

  Kyllä pusikossa ja savanneilla pärjää ja sillai, mutta ei pohjolassa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Elämme aikamoisessa pellemaailmassa nykyään.
  Eikö tilastojen laatijaa ja ylläpitäjää syytetä mistään, hehän mahdollistivat tämän ”kiihottavan” tilastodatan julkituonnin?

 • TT

  Vastaa

  Mitä hittoa nämä asiat edes tuomareille kuuluvat? Valkoiset rodut ovat tuominneet itsensä sukupuuttoon. Mamutus ja nyt tämä eugenistien koronasekoilu. Maapallo vetelee viimeisiä hetkiään ja p*skan osumista tuulettimeen pitäisi seurata vain suu supussa.

  • Torma

   Vastaa

   Pankit ja lääkeyhtiöt ovat pahojen nazzzzzien omistuksessa! Koronapassi=nazzzzzzzzipassi! Hihamerkit aivan kuten juutalaisilla!!! Olemme sodassa nazzzzzzzeja vastaan!!!

   CIA vei pahat nazzzzzzzzzit Saksasta USA:han 40-luvulla eli sota nazzzzzzzzzzeja vastaan jatkuu!

   Hitler oli juutalainen!!! ”Nazzzzzi” on synonyymi sanalle ”paha”.

   Hyvä että kansainvälinen kommunismi ja pankkiirit voittivat sodan!!! Me siis voitimm.. Ei, kun… Nazzzzzzit voittivat…? Juu… NAZZZZZIT VOITTIVAT!!!!!!!!!!!! Sota siis jatkuu.

   Aina ovat nazzzzzit eli pahat vallassa.

 • pää määrää

  Vastaa

  Sama tapahtuisi Suomessakin. Tuomio on EUssa sovitun lain mukainen, laki estää tosiasioitten julkistamisen ja kieltää puhumasta omasta historiasta ja tietoudesta totuuden mukaisesti.
  Lännessä mustamaalattu Putin lienee historiallinen VALTIOMIES. Puheessaan 21.10.21 hän aloitti sanoilla ”Jälleen kerran foorumin avainteema asetettiin suoraviivaisesti, sanoisin jopa tyhjäksi: Global Shake-up in the 21st Century: yksilö, arvot ja valtio. Elämme todellakin suuren muutoksen aikakautta. ”
  Hän kuvaili monin hyvin valituin sanoin lännen touhua. Esimerkki
  ”Jotkut lännessä uskovat, että kokonaisten sivujen aggressiivinen poistaminen omasta historiastaan, enemmistön ”käänteinen syrjintä” vähemmistön edun mukaisesti ja vaatimus luopua perinteisistä käsityksistä äidistä, isästä, perheestä ja jopa sukupuolesta. He uskovat, että kaikki nämä ovat virstanpylväitä matkalla kohti sosiaalista uudistumista. ”
  Putin ennusti lännelle kauheaempaa tulevaisuutta kuin Venäjän sosiaalinen uudistus synnytti 1917. Ainakin suomalaisten tulisi poistua lännen kelkasta ennen kuin kelkka liukuu heikoille jäille. Se olisi mahdollista kiitos itäisten naapurien.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Tosiasiat edellä 😉 historiastamme: Putin edustaa isovenäläistä miehittäjää moskovan oblastin kera alueillamme. 2 imperialistisen sodan, alueryöstöjemme, ryöstösaalismaksatusten, sekä vuokraamalla miehittämäänsä Saimaan kanavaa myöden Ryssä on pelkkaa suomalaisten kusetusta. EU ei ole vielä päässyt lähellekään, vaikka kova pyrkimys siihen on.
   Ryssänmaalla totuuden kertominen Ryssän imperialismista ja terroristaan muita kansoja vastaaan vie vankilaan tai hengen, kuten ukrainalaiselta Politovskajalta etc.

   Seppo Lehto https://Keskustelua-naapuriudesta.blogspot.com

   Viite:
   ”Sama tapahtuisi Suomessakin. Tuomio on EUssa sovitun lain mukainen, laki estää tosiasioitten julkistamisen ja kieltää puhumasta omasta historiasta ja tietoudesta totuuden mukaisesti.”

 • Sanottu mikä sanottu

  Vastaa

  Ei ne ole ”vähemmän arvokkaita” kuin ruotsalaiset (ketkä muuten lasketaan ruotsalaisiksi globalistien mukaan), kaikki ihmiselämät ovat yhtä arvokkaita. Ne vaan ovat älykkyydeltään paljon ruotsalaisten alapuolella. Eikä nyky-yhteiskunnalla ole tarjota töitä ihmisille joiden älykkyys osamäärä on alle 80.

  Meillä oli aikoinaan koulussa maantiedon opettaja joka aloitti ensimmäisen tunnin sanomalla:”Tiedättekö miksi neekerit on tyhmiä?”. Koko luokka heräsi ja kelasi että ”mitä se just sano”. Ja vastaus tuli:”No siksi että kun ne tulee murrosikään ja aivot tarvitsisivat valkuaista niin ne ei saa sitä riittävästi. Siksi”. Tällaisenkin lauseen muistaa koko elämänsä. Ja kyseessä ei ollut Tatu Vanhanen, vaikka samoilla linjoilla olikin. Arvatkaas olivatko maanteidon tunnit kiinnostavia…

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Ehkä seuraavaksi kielletään suvakkien agendaan sopimattoman tiedon julkaiseminen ja jopa takautuvasti saatavilla pitäminen. Sopimattomaksi tiedoksi laskettaneen myös tiedot, joita yhdistelemällä voidaan tehdä sopimattomia päätelmiä.

  Koska tosiasioiden kieltäminen ei paranna tilannetta, kiristetään valvontaa ja kovennetaan rangaistuksia. Ensi alkuun tulevat kotitarkastukset, joilla etsitään paitsi väärää kirjallisuutta myös muistivälineille tallennettua epäsopivaa tietoa. Poliisi vie tietokoneet, muistitikut ja ulkoiset massamuistit tutkittaviksi.

  Lopulta kielletään muistivälineiden hallussapito ja massamuistien sisällyttäminen osaksi tietokoneita, puhelimia ja tabletteja. Vain viranomaisten tekoälyn valvomaan pilveen saa tallentaa tietoa.

  Katso nyt muistitikkua, muistikorttia ja ulkoista kovalevyä. Tulevaisuudessa niiden hallussapito voi olla rikos.

 • Jeekko

  Vastaa

  Mä en tajua mitä noi ruottalaiset sekoilee. Onko niiden lainvalvojilla älykkyysosamäärä noin pieni? Jos jossain Sudanissa ihmiset on äo osalta pienempiä niin he voivat olla luonteeltaan hyvätahtoisia ja onnellisia. ( rikolliset tulee erotella kunnon ihmisistä). Umpityhmiä nämä tuomaristot omassa psykoottisessa olemuksessaan.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Eurooppa tyhmentää itesensä ja sitten ryvemme kaikki paskassa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Missä on YK:n saama tuomio asiasta? Kaiken oikeustajun mukaan päärikollisen kuulu saada suurempi tuomio…

 • JT

  Vastaa

  Ongelmahan on se, että kun älykkyysosamäärä laskee alle 90:n, demokratia romahtaa.
  https://www.ingridochmaria.se/2019/06/05/nar-iq-nivan-sjunker-under-90-bryter-demokratin-samman/

 • Matti

  Vastaa

  Kysykää asiaa Tatu Vanhaselta..hän tietää koska on tehnyt tieteellisen tutkimuksen asiasta..ja jos Tatu on syystä tai toisesta estynyt vastaamaan niin sitten kannattaa yrittää saada seikkaan selkoa kysymällä vaikkapa Tatun pojalta Matti Vanhaselta..Miten voi muuten niin vixulla tiedemiehellä olla noin tollo poika ? Eivätkö geenit siirry alenevassa polvessa kuten saattaisi kuvitella vai onko asiassa joku vain asianosaisille avautuva vastaus ?

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Tatu kuoli elokuussa 2015 juuri ennen invaasiota.

 • pöh

  Vastaa

  Totuus on valhe ja valhe on totuus, niin se vaan on tässä sairaassa maailmassa.

 • Huru-ukko

  Vastaa

  Se on niin, niin Suomess kuin Ruåtsissa, että se mitä sanot ei aiheuta tuomiota, vaan se kuka sen sanoo. Tämäkin tapaus osoittaa sen selvästi. Meillä persut a naapurissa ruotsidemokraatit eivät saa sanoa ääneen tosiasiota, tuomio tulee.
  Vaan kun kepu tai demari sanoo samat asiat, ei ole tapahtunut rikosta, kukaan ei kiihotu jne. Eli tapaukset Tolppa ja algaida, eiku Pylväs ja Al Taee.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  ”Totalitaarisessa yhteiskunnassa totuuden kertominen on vallankumouksellinen teko.”

 • NS

  Vastaa
  • Nimetön

   Vastaa

   Raija-täti on nyt hyvin hyvin vihainen!

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos neekeriksi kutsuminen on kauhea asia, eikä rasistiksi kutsuminen ole vähintään yhtä loukkaavaa?
  Jos woke sanoo, että neekeri sanaa saa käyttää vain ”ruskeat”, niin vaadin, että rasisti-sanaa saa käyttää vain”valkoiset”.

  On selkeä tosiasia älykkyyskysymylmksessä, että muuttoliike on aina ruskea/mustasta kohti valkoista. Kelvollisen yhteiskunnan luominen vaatii mm. älykkyyttä ja kelvollisia yhteiskuntia on vain valkoisilla. YKn tilasto ei ole väärässä. Neekeri Sudanissa on vähä-älyinen. Jokainen valkoiseen yhteiskuntaan otettava on askel koti paskakasaa.
  Tänään jouduin käymään Leppävaarassa. Tie oli tukossa poliisiautoista. Neekereitä kyydissä ja vaimot säksätti kadulla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi