EU raivoissaan Tanskan uudesta tiukasta maahanmuuttolaista

EU:n ohella myös globalistijärjestö YK tuomitsee Tanskan suunnitelmat.

Pohjoismaat

Turvapaikkaturistit pelkäävät, etteivät he tulevaisuudessa pääse lypsämään tanskalaisia veronmaksajia.

Euroopan unioni on järkyttynyt Tanskan tuoreesta laista, joka mahdollistaa maahan saapuneiden turvapaikkaturistien välittömän lähettämisen Euroopan ulkopuolelle. Tanska pyrkii uuden lain avulla leikkaamaan turvapaikanhakijoiden määrän nollaan.

Tanska on neuvotellut turvapaikanhakijoiden sijoittamisesta useiden Afrikan maiden kanssa, muun muassa Ruandan, Eritrean ja Egyptin.

Tanskaan saapuva turvapaikanhakija voidaan vastaisuudessa lähettää esimerkiksi Etiopiaan odottamaan turvapaikkapäätöstä. Mikäli turvapaikka myönnetään, saa siirtolainen jäädä Etiopiaan. Tanskaan siirtolaisella ei kuitenkaan ole asiaa, sillä maa ei enää tahdo ottaa turvapaikkaturisteja vastaan lainkaan.

Tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa

Edellisessä esimerkkitapauksessa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen on poistuttava myös Etiopiasta. Tanskan hallitus onkin avoimesti kertonut, että menettelyn tavoitteena on tehdä maasta mahdollisimman epähoukutteleva siirtolaisten näkökulmasta.

”Jos haet turvapaikkaa Tanskasta, tiedät, että sinut lähetetään pois maahan, joka sijaitsee Euroopan ulkopuolella. Siten toivomme, että ihmiset lakkaavat hakemasta turvapaikkaa”, summasi sosiaalidemokraattien kansanedustaja Rasmus Stoklund.

Muiden Pohjoismaiden, esimerkiksi Suomen, sosiaalidemokraatit ovat jo pitkään ilmaisseet närkästystään tanskalaisen sisarpuolueensa maahanmuuttovastaisesta toiminnasta.

Globalistit tuomitsevat

Euroopan komission tiedottaja Adalbert Jahnz on todennut EU:n olevan tyrmistynyt uudesta laista. Jahnz julisti medialle, että turvapaikkaturismi kuuluu ”unionin perusoikeuksiin”. EU:n tavoite on valkoisten asteittainen kansanmurha väestönvaihtopolitiikan avulla.

EU:n ohella myös globalistijärjestö YK tuomitsee Tanskan suunnitelmat. YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n mukaan Tanska rikkoo ”kansainvälisiä pakolaisiin liittyviä sopimuksia”.

”Uhkana on, että Tanska käynnistää dominoilmiön, jossa muut Euroopan ja lähialueen maat alkavat etsiä mahdollisuuksia rajoittaa pakolaisten oikeuksia maaperällään”, UNHCR:n edustaja Henrik Nordentoft maalaili.

Lähde: Helsingin Sanomat

Afrikka Euroopan komissio Euroopan unioni Globalismi Kielteinen turvapaikkapäätös Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Pohjoismaat Politiikka Rotu Sosialidemokraatit Tanska Turvapaikka Väestönvaihto Yhteiskunta YK

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Tanskan sossut ovat oikealla tiellä. Hurraa!!!

 • Turvapaikka turismi my ass

  Vastaa

  Hyvä Tanska!!! Sama systeemi Suomeenkin. Ja pikaisesti. Ja lisätään, että ne päättäjät jotka mahdollistivat mullahien raiskaus yms bileet, tulisi rangaista.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Antaa EU:n ja YK:n raivota. On jo aika lakata pitämästä noitten sanoja sekä mielipiteitä jumalan sanana.

  Tanskassa on oikea meininki. Siellä sosiaalidemokraatitkin ovat oikealla asialla, toisin kuin Suomen tai Ruotsin sateenkaaridemonikraatit.

 • Nationalisti

  Vastaa

  EU:n globalistit saavat ”tyrmistyä” ihan niin paljon kuin haluavat, Euroopan mailla ei ole mitään velvollisuutta ottaa vastaan näitä ”turvapaikanhakijoita” ja sitä kautta tuhota yhteiskuntiaan ja valkoista väestörakennetta.

  Suomenkin pitäisi ottaa samanlainen tavoite, nolla läpsyttelijää vuosittain.

  Mikähän Tanskan Demareiden päät ovat kääntäneet (jos siis ovat tosissaan näiden pyrkimystensä kanssa), onko kansa painostanut liikaa vai onko monikulttuuriset ongelmat todella avanneet heidän silmänsä? Tätä lähinnä mietin tämän asian suhteen.
  Suomen Demareilta on turha odottaa mitään vastaavaa, osa heistä on hyväuskoisia idiootteja hamaan tappiin asti ja osa pettää kansaansa ihan tarkoituksella.

 • Jouni

  Vastaa

  Hyvä.

 • Red alert

  Vastaa

  Juutit täysin eri linjalla kuin swedustan. Erittäin hyvä juttu. Suomen sosiaalidemokraateilla olisi ässä hihassaan, mutta he eivät uskalla sitä käyttää. Siirtymällä samoille linjoille tanskalaisen veljespuolueensa kanssa se vetäisi maton alta perussuomalaisilta.

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Tommosten Jahnzien möläyksiin ”turvapaikkaturismi kuuluu ”unionin perusoikeuksiin”” nyt ei ole syytä kiinnittää enempää huomiota. Tai, minulla olisi ehdotus: Jahnzin kotimaa erottaa yhden maakuntansa noiden turvapaikkaturistien sijoittamiseen ja käyttöön, siis heidän kyseenalaistamattomien Oikeuksiensa täysimittaiseen toteuttamiseen. Unioni voinee kohtuudella jopa osallistua aiheutuneiden kustannusten kattamiseen. Mutta se on syvältä, että unionin tiedottaja likimain vaatii vastaavaa kaikilta jäsenmailta!

 • Minä

  Vastaa

  Jos joku oikeasti tarvitsee turvapaikkaa, ei häntä tavattomasti kiinnosta sossujen edut, kun etsii turvapaikkaa. Nämähän viestittelevät keskenään, että mistä saa mitäkin etuja.

  Eivät pysähdy maihin, joissa etuja ei juuri ole. Espanjaan tullaan, mutta ei jääädä, koska edut ovat huonot. Hyvin harva noista on aidosti turvapaikanhakija. Niin harva, että tuskin montaa aitoa tapausta löytyy miljoonien tulijoiden joukosta.

  Jos on oikea hätä, kelpaa tuo Tanskankin malli, joka toivottavasti tulee pian koko Euroopan malliksi ja loppuu ne taakanjakohöpinät.

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Minulla on nyt viime aikoina mennyt vähän ohi, että mikä on ollut syynä viime aikoina siihen, miksi Tanska on viime aikoina ruvennut välittää enemmän hoitaa asioita hyvin? Tai no ainakin maahanmuuton kohdalla.

  • Ilmari

   Vastaa

   Tanskan demarit alkavat palata vanhan työväenliikkeen arvoihin. Silloin oli tavoitteena luoda hyvinvointivaltio. Kun se on luotu, niitä autetaan, ketkä apua tarvitsevat. Tämä ei tarkoita että kuka tahansa voi ilmaantua maahan ja vaatia sen asukkaiden luomaa hyvinvointia myös itselleen.

 • SRA

  Vastaa

  Viimeinkin alkaa jossainpäin järjen ääni voittaa..hattu päästä

 • Pekka Kinnunen

  Vastaa

  Juuri näin pitää toimia.…pojot Tanskalle

 • Nimetön

  Vastaa

  Hienoa! Eläkepäiviksi Tanskaan! Pohjoismaat ovat olleet viimeisiä valkoisia maita maailmassa ja niitä vastaan aloitettiin voimakkaat toimet jo ennen vuotta 2015.
  Miksi maihin joissa on valkoinen enemmistö vaaditaan monikulttuurisuutta, kun sitä ei samaan aikaa vaadita aasiaan tai afrikkaan? Kun kiinalaiset tunkeutuvat tiibetiin se on kansanmurha. Kun Suomi täytetään kehitysmaalaisilla, se onkin monikulttuurista rikkautta

  • Jussiboy

   Vastaa

   Miten sinä luulet pääseväsi Tanskaan, ne katsoivat vielä, että sinä olet turvapaikanhakija ja lähettävät sinut Ruandaan odottamaan päätöstä . Ja se olisi sinulle ihan oikein.

   • Matti

    Vastaa

    Jussi..koska olet poju katson velvollisuudekseni opettaa Sinua..boy.

    Pohjoismaissa toisten pohjoismaitten eläkeläiset saavat asettua haluamaansa maahan asumaan pysyvästi tai väliaikaisesti..käytäntö on jatkunut jo vuosia ennen EUta joten on todennäköistä että se tulee jatkumaan myös EUn kaaduttua.

    Pohjoismaat edustavat sitä vapaata liikkuvuutta joka toimii koska maat ovat elinoloiltaan lähellä toisiaan ja rusinat pullasta ilmiötä ei siten esiinny.

    Ruotsi on antanut itsensä pilaantua holtittomalla maahantunkeutumisellal ja vääränlaisen aineksen hyysäämisellä.

    EUn jälkeisessä Pohjoismaisessa yhteistyössä saattaa tulla eteen tilanne jossa kansalaisten liikkeitä joudutaan rajoittamaan koska sakka lähtee liikkeelle kun pulloa ravistaa.

    EU pilasi Pohjoismaisen yhteistyön..ei välttämättä ikuisesti mutta jälkien korjaamiseen menee vuosikymmeniä.

    Ruanda taasen on hieno maa ja afrikkalaisille ihan parasta seutua..sinne voidaan siirtää tulevaisuudessa afrikkalaisia enemmältikin..oikea afrikkalainen haluaa asua jossain elonsa vaiheessa Afrikassa koska se jos mikä on toivon,uskon,maidon ja hunajan manner..afrikkalaisten pitää vain oppia tekemään töitä ja rakentamaan maailmaa..bongorumputtaminen kannattaa jättää vähemmälle.

   • JARMO

    Vastaa

    3095 numerolla saan olla siellä

 • Jukka Autero

  Vastaa

  Tanskalaiset ovat oikella linjalla ja suomelle erittäin hyvä esimerkki👍👍👍😎

 • Suomimies

  Vastaa

  Hyvin tehty sama tänne.

 • EV

  Vastaa

  Huomioikaa, että Tanskassa on myös sosiaalidemokraatit hallituksessa ja siellä silti tehdään päätöksiä tanskalaisten edun mukaisesti, ilmeisesti Tanskassa on viekä viikinkiverta ja oikeaa isänmaallisuutta jäljellä.

 • Pena

  Vastaa

  Syyrian kapinallisryhmä raivoaa Tanskan uutta turvapaikkalakia vastaan

  Syyriaan sidoksissa oleva kapinallisjärjestö ”Syyria kampanja”, jota tukee arabialainen öljymiljardööri, on raivoissaan Tanskan uudesta turvapaikkalaista, jonka tarkoituksena on estää hallitsematon maahanmuutto Lähi-idästä.

  ”Tanska on saavuttanut uuden pohjatason yhä rasistisemmassa ja epäinhimillisemmässä pakolaiskohtelussa”, järjestö puhisee Facebook-sivullaan ja jatkaa; ”häpeämätön pakolaisten oikeuksien loukkaaminen ja yritys estää kaikkia hakemasta turvapaikkaa Tanskasta”.

  Järjestö haluaa nyt ”kohdistaa valtavan paineen” Tanskaan saadakseen maan muuttamaan päätöksen ja avaamaan rajat uudelleen arabialaisille maahanmuuttajille. ”Tanskan päätös on yritys rauhoittaa oikeistolaisia ​​puolueita”, he sanovat.

  ”Syyria kampanja” perustettiin vuonna 2014 Asfari-säätiön rahoilla, jota tukee korruptiosta syytetty Syyrian ja Ison-Britannian öljy miljardööri Ayman Asfari. Ison-Britannian Vakavien petosten virasto on tutkinut Asfaria osallistumisesta ​​Lähi-idän öljyputkistojen rakentamiseen liittyviin lahjusskandaaleihin. Samanaikaisesti hän on lahjoittanut suuria summia Britannian Konservatiivipuolueelle.

  Ayman Asfari on Syyrian presidentin Bashar al-Assadin ehdoton kriitikko, ja Syyrian kampanja liittyy läheisesti kapinallisryhmään Valkokypärät, jolle myös yleisöä kehotetaan lahjoittamaan rahaa.

  https://www.friatider.se/syriska-rebellgrupp-rasar-mot-danmarks-nya-asyllag

 • Matti

  Vastaa

  Tanska yrittää korjata vuosikymmenten aikana tekemiään virheitä..hyvä niin.

  Tanska ei ole enää aikoihin ollut se iloinen 1980-luvun Tanska jota itse pidin mallimaana..nykyään meininki on yhtä ryppyotsaista kuin kaikilla muillakin manner-Euroopan mailla.

  Tanskalaiset ovat kylläkin aina olleet päällepäin iloisia ja suvaitsevaisia mutta pinnanalla on ollut havaittavissa pikkuporvarillista tiukkuutta..hauskaa on saanut pitää mutta ei jumalauta nyt ihan niinku pellossa elää..

  Nähtäväksi jää onko nykyisestä ryhtiliikkeestä mitään apua..jos mallin annetaan toimia niin eikun mallia ottamaan.

 • Pekka Prink

  Vastaa

  Jo oli aikakin jonkun EU maan tulla järkiinsä.
  Ikävä kyllä Ohisalo tilaa koko roskan Suomeen.

 • Heme

  Vastaa

  Eikös tästä kannattaisi tehdä kansalaisaloite, että vastaava Suomeen. Oikein markkinoittuna saisi varmasti helposti 50000 kannatusta

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuonne Tanskaan voisi muuttaa viettämään eläkepäiviä jos Suolessa asiat menee kuin on ennustettu.

 • kk

  Vastaa

  kyllä oikeen sydäntä lämmittää. olisipa suomenkin hallitus tanskan tiellä, Toivon hartaasti, että jussi hallitukseen päästessään vie suomen samalle polulle veli-tanskan kanssa! t. Lasten joukkoraiskauksiin kyllästynyt.

  • Syvä-veli kerho

   Vastaa

   Ikävä kyllä tällä saralla ei ole muutosta odotettavissa. Tämä Tanskan teko hakee vertaistaa mutta se sallitaan koska Tanskan kruunu kuuluu 32 asteen portaikolle. Se kuuluu myös Bilderbergin vakiokokoonpanoon ja sillä on verisiteet Englannin kruunuun. Siksi se voi tehdä tällaista kuten esim. Ruotsikin. Mutta Suomi ei voi.

   Osaltaan tässä on kyse siitä että suomalaiset politikot ovat lapatosssuja, mutta suurin syy on siinä että Hollannin kruunu, Tanskan kruunu ja Ruotsin kruunu kuuluvat maailman hallitsijoihin. 

   Ei tarvi kuin katsoa maita joilla oli alusmaita lähihistoriassa. Se kertoo mitkä maat hallitsevat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi