Sinimusta Liike avasi oman kannatustuotekauppansa

Suomessa on viime vuosina käynnistetty useita kansallismielisiä verkkokauppoja, mikä on heijastunut positiivisesti koko laajasti käsitetyn kansallismielisen liikkeen käytössä oleviin resursseihin.

Kotimaa

Sinimusta Liike avasi tänään kannatustuotekauppansa. Alati kasvava poliittinen toiminta vaatii vahvan taloudellisen perustan, minkä vuoksi Partisaani kannustaa lukijoita asioimaan aktiivisesti kaupassa!

Tällä hetkellä kaupan valikoimista löytyy muun muassa paitoja, huiveja, pinssejä, kangaskasseja ja päähineitä. Sinimusta Liike tiedottaa, että valikoimaa tullaan laajentamaan aktiivisesti.

Suomessa on viime vuosina käynnistetty useita kansallismielisiä verkkokauppoja, mikä on heijastunut positiivisesti koko laajasti käsitetyn kansallismielisen liikkeen käytössä oleviin resursseihin. Sinimustan kannatuskaupan perusteminen on jatkoa erittäin myönteiselle trendille.

Verkkokauppa on ottanut asiakkaiden tietoturvan huomioon myös poikkeuksellisen hyvin, mikä selviää tietosuojaselostetta lukiessa: https://kauppa.sinimustaliike.fi/tietosuojaseloste/

”Sinimusta Liike ottaa nimeään kantavan verkkokaupan ja sen asiakkaiden tietoturva-asiat vakavasti. Tästä syystä asiakkaan tilauksen yhteydessä antamia henkilötietoja ei tallenneta verkkokauppajärjestelmään, vaan ne välitetään kauppiaan vahvasta yksityisyydensuojastaan tunnetun Proton Mail ‑palvelun sähköpostiosoitteeseen, johon on pääsy vain tehtävään erikseen nimetyillä henkilöillä,” puolue ilmoittaa.

Asioi kaupassa jo tänään, ota kaupan sosiaalisen median tilit haltuun ja levitä sanaa!

Osoite: https://kauppa.sinimustaliike.fi/

X‑tili: https://twitter.com/sinimustakauppa/

Telegram-kanava: https://t.me/SinimustaKauppa

Aktivismi Kansallismielinen infrastruktuuri Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kotimaa Sinimusta Liike Sinimustan Liikkeen kauppa Talous

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  EU komissio yrittää jälleen GMO ruoan sallimista, äänestys tällä viikolla:
  https://yle.fi/a/74–20073074

 • Loppu on lähellä

  Vastaa

  Olisivatko Sinimustat yhtä hurjia eduskunnassa kuin Italian vara-PM Matteo Salvini, joka vaatii raiskaajien ”kemiallista kastraatiota” maassa tapahtuneen 13-vuotiaan tytön joukkoraiskauksen jälkeen? Miettikää, miten hurja ehdotus ja rankka ratkaisu maan ongelmiin tuo ehdotus onkaan.

  • Loppu on lähellä

   Vastaa

   Yle kertoi tänään poliisin huolista: nuorisorikollisuus on kolminkertaistunut 2015 alkaneesta aallosta. Iso ongelma ovat varsinkin 15-vuotiaat ja nuoremmat. Juttu löytyy Yleltä otsikolla ”Alle 15-vuotiaiden tekemiksi epäiltyjen ryöstöjen määrä rajussa kasvussa”. Kuuntelin radiosta Yle 1 ‑kanavalta tuon ennen puoltapäivää eli erittäin hyvään aikaan. Maahanmuuttoa ei kukaan poliisin edustajista maininnut. Verkkosivulla on kuitenkin kappale ”Ulkomaalaistaustaiset nuoret ylikorostuneet rikosepäilyissä”. Kipeä aihe kätkettiin nettiin, sillä radiossa (Suomen 3. kuunnelluimmalla kanavalla heti Radio Suomen ja Novan jälkeen!) liian moni mummo tai töissä radiota kuunteleva olisi karun totuuden Helsingin ja Suomen tilasta korviinsa saanut.

   Rikosylitarkastaja, rikosylikomisario ja poliisijohtaja saavat sanottua niinkin mahtavia viisauksia radioaalloilla, että poliisi on voimaton näiden alle 15-vuotiaiden kanssa, eikä mitään voida tehdä. Lakeja pitäisi muuttaa. Mutta onneksi rikoksia suorittaa vain pieni osa nuorista ja suurin osa nuorista (ja aikuisista) ei tee mitään laitonta. Aika turhia kommentteja. Entä ne lakimuutokset? 1.1. syntyneitä ja heidän jälkikasvuaan pitäisi pystyä palauttamaan (turvallisiin) kotimaihinsa? Maahanmuuttoon pitäisi puuttua? Ei. Poliisi on pohtinut pehmeämpiä keinoja. Uskon rikollisten haalimisen maahan jatkuvan. Poliisilla ainakin piisaa hommia silloin katuryöstöjen ja muiden vakavien rikosten estämiseksi. Mielestäni olisi kuitenkin parempiakin keinoja ongelman torjumiseksi ja estämiseksi kokonaan. On sangen erikoinen strategia lähestyä tilannetta niin, että annetaan koko homman eskaloitua rikokseen asti ja sitten vasta puututaan siihen. Jo potentiaalisesti pahiten rikollisen aineksen tekemisiin pitäisi puuttua ennen eskalaatiota. Tämä olisi jo parannus nykyiseen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Äänestä Sinimustia ja jos he pärjäävät, niin näet sitten 😉

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi