Kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtaja syytteessä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

Kansallinen Kivääriyhdistys Ry:n puheenjohtaja Runo Kurko on syytteessä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan Helsingin käräjäoikeudessa. Oikeudenkäynti käytiin viime torstaina 9.9. Tuomio on määrä antaa 21.9.

Kotimaa

NRA:n logo.

Syyttäjän mukaan Kurkon julkaisemat faktapitoiset kirjoitukset loukkaavat afrikkalaisten ihmisarvoa. Kurko on kirjoittanut kivääriyhdistyksen sivuilla roduilla olevan merkittäviä eroja.

”Impulsiivisuus ja silmitön väkivallan käyttö on tyypillistä mustalle rodulle, josta on runsaasti näyttöä USA:sta ja Britanniasta”, Kurko kirjoitti.

Kirjoituksen mukaan musta väestö ei ole kyennyt eikä koskaan kykene ”käyttämään tehokkaasti suotuisaa lämmintä ilmastoa kasvattaakseen edes tarvitsemansa viljan ja ravinnon itselleen sekä karjalle”.

Syyttäjä ei väitä kirjoitusten olevan valheellisia. Sen sijaan syyttäjän mukaan ne ovat ristiriidassa lain kanssa jostain syystä.

Kurko myöntää kirjoittaneensa tekstin mutta kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Lähde: HS

Aktivismi Ampuma-aseet Aseet Aseluvat Britannia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Maahanmuutto NRA Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Runo Kurko Sionismi Talous Teknologia Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Että näin

  Vastaa

  Syytäjällä on aivan sama logiikka kuin aikoinaan Lipstadt vs. Irving kanadassa. Lipstadtin lakimiehet (myös kustantajan) ja syyttäjä eivät löytäneet asiavirheitä käsiteltävästä aineistosta joka debunkkasi holekaustin, vain 14 kirjoitusvirhettä löytyi. Silti Irving sai tuomion ja maahantulokiellon.
  Pääasia oli, että syytre nostettiin ja henkilö tuomittiin, vaikka ei todettu syytekirjelmän mukaista rikosta vaan se että oli tuonut esille julkisesti faktoja jotka vievät holehoaxilta pohjan.

 • Late

  Vastaa

  Eihän nyt tosiasioita saa esille tuoda jos ne on ns ikäviä tosiasioita. Täytyy valehdella että jokainen somali on vähintään raketti-insinööri tai kirurgi eikä ihmiskunta pärjää ilman vähä-älyisiä sotaisia laiskoja puikulapää neekereitä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kurko on täysin oikeassa.
  Tilastollisten faktojen tuominen julki ei ole millään tavalla rikollista,
  neekerit syyllistyvät useammin brutaaliin väkivaltaan.

  On ironista, kun syyttäjä väittää kirjoitusten loukkaavan ”afrikkalaisten ihmisarvoa”. Mitä tekemistä tuolla kirjoituksella on ”ihmisarvon” kanssa?
  Kirjoituksessa vain tuodaan esille seikkoja, joissa mustat on yliedustettuina, ei sen kummempaa.
  Rodullisia eroja on olemassa, sitä ei pysty syyttäjäkään mitenkään kiistämään vaikka kuinka haluaisikin.
  Koko typerä kiihotuspykälä pitäisi poistaa lainsäädännöstä, nykyään sitä käytetään täysin mielivaltaisesti omiin poliittisiin tarkoituksiin.

  Terveisiä syyttäjälle, olet ihan vitun idiootti!

 • Pekka-Yrjö Kälä

  Vastaa

  ”Syyttäjä ei väitä kirjoitusten olevan valheellisia. Sen sijaan syyttäjän mukaan ne ovat ristiriidassa lain kanssa jostain syystä.”

  Eikös siellä lakipykälissä ole mm. ”…tiedon..” välittäminen jostain ryhmästä ihmisoletettuja rankaistava teko?

 • N.N.

  Vastaa

  Se on ainakin totisinta totta, ettei tässä maassa saa puhua totta.

 • Samaa linjaa

  Vastaa

  On tässä maassa ennenkin tuomittu faktojen julkaisemisesta. Jopa vähemmistöryhmien omien kirjoitusten julkaisemisesta sekä muiden maiden poliisien tuomioiden julkaisemisesta.

 • TT

  Vastaa

  Rotuominaisuudet ovat tilastollisia keskiarvoja ja niiden havainnointi on osa normaalia maalaisjärkeä. Kommunistien mielestä maalaisjärjen käyttö on kielletty, jos sen päätelmät ovat vastoin kommunistien asettamaa agendaa. Kommunistit ja vapaamuurarit ovat soluttaneet Suomen koko oikeusjärjestelmän ja sen mukaisia ovat siten oikeusjutut. Subversiivinen ja politisoitunut oikeuslaitos saa normaalin ihmisen kiehumaan raivosta, koska hänen järkeään ja oikeustajuaan silloin pilkataan raskaimman mukaan.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kun totuus kirpaisee, siitä on kyse.
  Rhodesia oli ennen Afrikan rikkaimpia: Sisältäen sen että neekeritkin (Kaikki neekerithän eivät ole mustia) mukaanlukien bantupygmit olivat lukutaitoisia, heidän terveydenhuoltonsa kunnossa.
  Kun Ian Smithin valkoinen hallinto painostettiin pois, niin alkoi alamäki.
  Sama juttu E‑Afrikassa. Valkoisen hallinnon viimeinen työ oli hävittää ydinaseet jottei neekerivaltio pääsisi niillä pullistelemaan. Kiitämme.

  Seppo Lehto historioitsija
  https://Kulttuurihistorioitsija.blogspot.com

 • nonAQ

  Vastaa

  Meillä ollaan hirven huolissaan vieraslajeista kuten rutturuusu ja lupiini, mutta ei sellaisesta lajista kuin somalianlaiskiainen joka lisääntyy holtittomasti, tuhoaa kulttuurin ja turvallisuudentunteen.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Puolassa on perustettu tuomarien kurinpitolautakunta. Joka olisi tarpeellinen meilläkin. Sitä muuten puuhattiin meilläkin 90-luvulla.…EU vastusta . Kannattavat tuomarien mielivaltaa…

 • Late

  Vastaa

  Jos tuo kirjoitus loukkaa afrikkalaisten ihmisarvoa, niin tosiasioista kun on kuitenkin kyse niin afrikkalaiset loukkaa käytöksellään omaa ihmisarvoaan

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos kertoo totuuden, josta jollekkin(valtakunnansyyttäjä)tulee paha mieli, niin kyseessä on sotarikos!

  Toisin sanoen, jos loukkaat virkakoneistoon pesiytyneen uuskommunistin kunniaa, niin olet syyllistynyt rikoksiin ihmisyyttä vastaan ja tietenkin sotarikokseen. 

  Toivottavasti valtakunnansyyttäjä raahaa tulevaisuudessa edes yhden neekerin oikeussaliin nyyhkyttämään uhrin asemassa!

 • Jupi

  Vastaa

  Somalialainen antropologi valitsi sanansa tarkasti kun kommentoi miksi valtaosa somaliperheistä Somaliassa ovat vaimon vastuulla. ”It’s not just laziness, it’s about pride”. Kertoo kaiken, ovat siis laiskoja ja kaiken lisäksi ylpeitä siitä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  ”10 § (13.5.2011/511)
  Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

  Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.”
  Tämän lainpykälän ovat allekirjoittaneet pres. Halonen ja oik.min Brax, hallitus KESK–KOK–RKP–VIHR
  Lakihan on aivan järjetön, se kieltää tiedottamisen tosiasioista, jos asia loukkaa jotakin ryhmää. Tosiasiat loukkaavat useinkin jotakin ryhmää, joten totuuden löytämisestä ja jakamisesta tulee rikollista. Laki tuollaisena ei sovellu sivistyneeseen yhteiskuntaan.

  Laki olisi tullut kirjoittaa muotoon
  Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla VALHEESEEN perustuvan mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan …
  Laki olisikin tarpeen, poliitikkojen tulisi olla jakamatta valheita kiihottamaan kansalaisia.

 • Vigueur

  Vastaa

  Rikosilmoituksen Kurkosta on tehnyt Poliisihallituksen asehallinnon ylitarkastaja Reima Pensala joka on kuuluisa lukemattomista turhista rikosilmoituksista

 • Liian paljon "kansan"edustajia jotka säätävät lakeja meidän pään menoksi.

  Vastaa

  Suomen NRA:n pitäisi nostaa profiiliaan. Toinen asia on sitten se että Suomessa on aivan erilainen järjestelmä kuin USAssa. Laillisen aseen hankkiminen on todella kovan työn takana Suomessa. USAssa riittää että kävelet sisään kauppaan ja ostat mitä haluat. Ajokortti riittää. Ja se ajokortti on erilainen kuin poliisivaltio Suomessa. Ei ole amerikkalaisissa ajokorteissa yleensä edes henkilötunnusta.

  NRA ei sellaisenaan istu Suomeen. Kurkolla ihan hyviä kirjoituksia, mutta Suomeen tarvitaan näkyvämpää asejärjestöä. 

  On myös häpeäksi amerikkalaisille että he eivät uskalla käyttää aseitaan tyranniaa vastaan. 

  Joka tapauksessa, hankkikaa niin paljon aseita kun voitte. 

  Miksi mennä eduskunnan rappusille osoittamaan mieltä lauantaina. Onko siellä rakennuksen sisällä edes ketään. Eduskunta edustaa nyt tyranniaa. Eduskunnassa ne toimii vain meidän pään menoksi.

  Eduskunnan pylväät seisovat tukevasti paikallaan vaikka me miten vihaisesti huudetaan sinne. 

  Eli meidän on yhdessä ymmärrettävä että on toimittava eri tavalla jos halutaan vaikuttaa. 

  Vaaditaan paljon kovempaa toimintaa poliittista ja taloudellista ylivaltaa vastaan. Valtioterroria vastaan. Tyranniaa vastaan.

  • TT

   Vastaa

   Australia tai Uusi-Seelanti ovat kouluesimerkkejä siitä, kuinka kansakunnalle käy, kun se riisutaan aseista. Aseriisunta tapahtuu yleensä siten, että ensin kansa veltostutetaan ja turrutetaan materiaalisella hyvinvoinnilla ja sitten sitä pelotellaan joukkoampumisilla, jotka ovat yleensä hallituksen tilaamia false flag-iskuja. Tämän jälkeen kansakunnan riisuminen aseista on helppoa. USA:n perustuslain toinen lisäys koskien aseenkanto-oikeutta oli nimenomaisesti tarkoitettu tyrannimaista hallintoa vastaan. Pelkät aseet eivät kuitenkaan auta mitään, jos kansa ei saa tai ei osaa järjestäytyä ”kodinturvajoukoiksi”.

 • Toimettomuus palvelee vihollista.

  Vastaa

  Suomen perustuslaki ei estä tai kiellä perustamasta liikettä tai järjestöä jonka tehtävä on suojata ihmisiä väkivaltaa ja turvallisuus uhkia vastaan. Katupartiot ovat jo todellisuutta. Tätä ei pidä sekoittaa vapaaehtoiseen maanpuolustustoimintaan joka toimii valtion alaisuudessa.

  Koska aseiden hankkiminen on tehty Suomessa todella hankalaksi ei Suomessa onnistu aseistautuneen militia tyyppisen liikkeen perustaminen.

  Tässä tilanteessa paras vaihtoehto on muodostaa pienryhmiä jotka ovat nopeassa operaatio valmiudessa ja kykenevät toimimaan joustavasti. 

  Jokaisen velvollisuus on joko yhdessä suuremman joukon kanssa tai yksin toimia globaalia valtioterroria ja tyranniaa vastaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi