Yle watch: Valtakunnanvainooja Raija Toiviainen raivoistui kun laillisten hakaristien käyttöä ei tuomittu

Partisaani julkaisee vaihtoehtomedia Yle Watchin analyysin Helsingin käräjäoikeuden päätöksestä.

Kotimaa

päivitetty

Valtamedia on alusta lähtien asettunut valtakunnasyyttäjä Raija Toiviaisen mielipidevainojen puolelle tavallista kansaa ja maalaisjärkeä vastaan. Yleisradio ja Helsingin Sanomat eivät tietenkään kutsu Toiviaisen äkkiväärää poliittista kampanjointia mielipidevainoksi, vaan ne käyttävät siitä valheellista eli poliittisesti korrektia sanaparia ”vihapuheen suitsiminen”.

Jo pidemmän aikaa on ollut selvää, että Toiviainen on pelkkä poliittis-taloudellisen eliitin operatiivi jakaessaan stalinistis-kafkamaisia syytteitään kiusallisille totuuspuhujille. Ennen eläkkeelle jäämistään Toivaiselle on tullut kiire tärvellä lopullisesti suomalainen oikeuslaitos kulttuurimarxilaisella globalismillaan. Viime aikoina hän on tullut tunnetuksi maanisen sitkeästä kansanedustaja Päivi Räsäsen vainomisesta tämän lainattua Raamattua arvioidessaan homojen perverssiä sukupuolikäyttäytymistä. Tyypillistä Toivaiselle on, että vaikka poliisitutkinta ei osoittanut lain mukaan tapahtuneen mitään rikosta, hän haluaa silti Räsäsen pään pölkylle.

Suomalaisvihamielista pseudoeliittiä palveleva valtakunnansyyttäjä etsii jatkuvasti uusia vihan kohteita ja viimeksi sellainen on löytynyt Traditionalistisesta verkkolehti Sarastuksesta, joka julkaisi aiemmin Veriyhteys-blogissa ilmestyneen Ilkka Auran ja Hannes Possanderin poliittisen analyysin Miten etninen puhdistus toteutetaan? Syy, miksi tutkintapyyntö kirjoituksesta napsahti Sarastukselle eikä sen ensimmäisenä julkaiseelle Veriyhteys-blogille lienee käytännöllinen: Sarastuksella on nimetty ja tunnettu päätoimittaja Timo Hännikäinen.

Helsingin Sanomat kertoi asiasta tuoreeltaan tahallisesti väärinymmärtämässä uutisessaan Valtakunnansyyttäjä määräsi esitutkinnan joukko­tuhoamisella fantasioivasta nettikirjoituksesta. Jokainen tuon esseen lukenut käsittää välittömästi, ettei teksti suinkaan ”fantasioi joukkotuhoamisella”, vaan kertoo kuivakkaan analyyttisesti mahdollisesta tulevaisuudenäkymästä, jossa katkeamattoman maahanmuuttoinvaasion seurauksena muukalaismassojen ja kantaväestön välille syntyy sisällissota. Aiheesta on kirjoitettu muuallakin, tuoreimpana esimerkkinä edesmenneen ranskalaisen intellektuelli Guillaume Fayen viimeiseksi jäänyt teos Ethnic Apocalypse – The Coming European Civil War (2019).

Hämmästyttävintä Helsingin Sanomien lyhyessa jutussa oli se, kuinka totaalisesti se onnistuu politisoimaan uutisen palvelemaan omaa agendaansa. Sarastuksen päätoimittaja lähettikin pikaisesti vastineen, jota johtava vastuullinen media ei tietenkään voinut pelkuruuttaan julkaista. Tästä sekä tutkintapyynnöstä Hännikäinen kirjoitti Sarastukseen uhmakkaan jutun Helsingin Sanomat ja journalistin etiikka.

Päätoimittaja Hännikäisen saama syyte valtakunnansyyttäjältä noudattaa samaa kaavaa kuin kansanedustaja Räsäsen kohdalla: myös Sarastuksen teksti on tutkittu aiemmin, eikä se poliisin päätöksen mukaan ylitä syytekynnystä. Toiviainen taustajoukkoineen haluaa selvästi astua Suomen lain yli ja määrätä tilalle oman sateenkaari-mielivaltansa.

Tämä mentaliteetti näkyy myös tämänpäiväisessä Ylen uutisessa Oikeus vapautti hakaristilippuja kantaneet syytteistä – pelkkä lippujen kantaminen ei ollut kiihottamista kansanryhmää vastaan. Asenteellisessa agendauutisessa ei kuultu tietenkään ainuttakaan päätöstä puolustavaa asiantuntijaa, vaan ääneen päästettiin oikeuden irivikuvina tunnetut kansanviholliset, vasemmalle politisoitunutta valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista ja pahamaineista Helsingin yliopiston rikosoikeuden professori Kimmo Nuotiota.

Suomen laki on yksiselitteinen hakaristin suhteen: sitä ei ole laissa erikseen kielletty. Silti Toiviainen on lähtenyt sotaan tuulimyllyjä vastaan nostaessaan syytteen viittä miestä vastaan, jotka kantoivat hakaristilippuja Kohti vapautta ‑mielenosoituskulkueessa 6. joulukuuta 2018. Uutisessa mainitaan sentään kitkerästi Helsingin käräjäoikeuden lakiin perustuvan päätöksen perusteita:

Pelkkä hakaristilippujen kantaminen ei kuitenkaan täyttäneet kansanryhmää vastaan kiihottamisen tunnusmerkkejä. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on jonkin ihmisryhmän uhkaamista, panettelemista tai solvaamista esimerkiksi rodun tai uskonnon perusteella.

Uutisessa välittyy silmiinpistävästi poliittinen nomenklatuuran valikoiva moralismi symbolien suhteen. Hakaristi tuomitaan historiallisiin syihin vedoten, mutta samaa ei tehdä punatähden, daavidin tähden, puolikuun ja ristin kohdalla. Menneiden sukupolvien lainsäätäjät ovatkin olleet viisaita ymmärtäessään millaiseen moraaliseen hetteikköön joudutaan, jos vain yksi tunnus kielletään. Jopa Yle uutisten on tunnustettava hakaristin julkisen käytön laillisuus Suomessa:

Hakaristilippua ei Suomessa ole kielletty. Oikeus ottaa nyt Suomessa ensimmäistä kertaa kantaa natsilipun käyttöön rikoslain perusteella. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen kertoo Ylelle hakevansa valituslupaa.

Valtasyyttäjän into jatkaa juttua hovioikeuteen asti ei tullut kenellekään yllätyksenä. Vastaavasti punaisen yliopiston professori Nuotion vihjailut ja toiveet hakaristin kieltämiseksi ovat niin ikään odotettuja tämänkaltaisessa manipuloivassa mielipideuutisessa. Nuotio laskee toiveensa sille, että suomalaiset päättäjät yhdenmukastaisivat tässäkin lakinsa ylikansallisen Euroopan Unionin kanssa.

Professorinvirasta on vaikea heittää pois edes kelvotonta politikoijaa. Valtakunnansyyttäjää voidaan sen sijaan savustaa ulos virastaan, mikäli väärinkäytökset ova ilmeiset. Edellinen valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen erotettiin virastaan nimenomaan korruptiotuomion vuoksi. Hänen tilalleen tullut Raija Toiviainen ei ole syyllistynyt taloudelliseen hyötyyn liittyviin rikoksiin, vaan hänen rikoksensa löytyvät politisoituneesta viranhoidosta.

Jo vuosia Toiviaisen toimintaa on arvosteltu karvalakkikansan keskuudessa, mutta vasta aivan hiljattain hänen toimintansa on saanut vauhtia myös laillisuuspiireissä. Iltalehden uutinen Varatuomari kanteli syyttäjistä Päivi Räsäsen tapauksessa: ”Ei ole laillista ottaa yhtä henkilöä varoittavaksi esimerkiksi” on ensimmäinen signaali siitä, ettei valtakunnansyyttäjäkään ole koskematon.

Valtakunnasyyttäjän ideologisesti värittynyt syytetehtailu sai osansa myös kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps) paljon kommentoidusta kirjoituksessa Mielipidevainot voivat hyvin Suomessa, jossa hän kutsuu Toiviaista ”valtakunnanvainoojaksi”. Olisiko Toivaisen uran lopun alkua se, että vaihtoehtoräppäri Sotasetä julkaisi Helsingin käräjäoikeuden vapauttavan päätöksen kunniaksi verkossa kappaleen ”Valtakunnansyyttäjä”.

Lähde: Yle watch

Aktivismi Filosofia Hakaristi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Poliisi Poliittinen poliisi Poliittinen vaino Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Talous Väestönvaihto Valtamedia Yle Watch

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kari

  Vastaa

  Oikeusjärjestelmällä ei taida olla sisäistä tutkivaa on/off toimijaa sillä tuo valtakunnantuhoaja olisi pitänyt sammuttaa tehtävästä aikoja sitten. Ei sovi Suomeen. Ehkä afganistaniin?

  • Afghan Airlines

   Vastaa

   Raija on liian vanha haaremiin, mutta luksusta olisi kuitenkin tarjolla. Talibaanit tarjoaisivat syyttelijälle korkean näkyvän aseman valtakunnassa. Pakettiin kuuluu mm. privaatti kuljetuspalvelu helikopterilla.

 • pää määrää

  Vastaa

  Vain todella ilkeänlaatuisen aivomutaation saaneilla on halu kieltää hakaristi, jonka taiteesta kiinnostunut Hitler suunnitteli lippuunsa syrjälleen kallistettuna. Akseli Gallen ‑Gallela koristeli hakaristillä taulujensa reunuksia, koska hakaristi on paljon ristiä miellyttävämpi kuvio toistettunakin ja liittyy suomensukuisten historiaan. 

  ”Hakaristi eli svastika on tuhansia vuosia vanha symboli, joka tunnetaan monessa kulttuurissa. Hakaristi on ollut käytössä suomalais-ugrilaisessa kulttuurissa koristeena ja onnensymbolina. Lisäksi se tunnetaan hindulaisessa ja buddhalaisessa uskonnossa. ”

 • TT

  Vastaa

  Eipä olisi arvannut, että natsilipusta tulee eräänlainen koetinkivi ja lähes myönteinen symboli itsenäisyyden puolesta taisteleville. Suomi ei ole natsivaltio, mutta itsekin voin tervehtiä natsilippua, koska se raivostuttaa viherpunikkeja, pseudohumanisteja ja erityisesti globalisteja. Natsien rikokset olivat pientä näiden em. mainittujen ryhmien rikoksiin verrattuna. Kommunistit ovat surmanneet kymmenen kertaa enemmän ihmisiä kuin fasistit. Kommunistinen totalitarismi on kymmenen kerta tukahduttavampaa kuin fasistien. Kommunismi on suurin mahdollinen rikos ihmisyyttä vastaan.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Eli Suomen Ilmavoimien tunnuksen julkinen käyttäminen on sitten rikos.
  Maalataanko tulevat hävittäjät sateenkaaren väreihin?

 • Anonyymi

  Vastaa

  Montakohan henkivartijaa tuo helvetin noita-akka tarvitsee, että voi nukkua yönsä levollisesti?

 • korjatkaa pian

  Vastaa

  Nyt viimeistään kannattaa vaihtaa se sana ”natsilippu” muotoon hakaristilippu. Sillä sehän se on.

 • N.N.

  Vastaa

  Joku on saanut kuulla kunniansa ”väärästä tuomiosta”!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi