Kuvia Veren Lain viimeaikaisista tapahtumista

Mikäli tahdot osallistua Veren Lain toimintaan, pidä silmällä Partisaania ja/tai ryhmän Telegram-sivua, joissa tulevista tilaisuuksista uutisoidaan aina ennakkoon!

Hyvinvointi

Kansallismielinen kamppailulajeihin ja muuhun urheiluun erikoistunut Veren Laki ‑kollektiivi on julkaissut kuvia tämän syksyn tapahtumista. Tuorein tilaisuus järjestettiin Keski-Suomessa viime viikonloppuna.

”Lauantaina harjoittelimme perusjuttuja, keskittyen lyönti‑, torjunta- ja väistöharjoituksiin. Opittuja asioita sovellettiin pistarien ja runsaslukuisten sparrierien kanssa. Lopuksi otimme vielä tilanneharjoituksia, kuinka pärjätä useampaa kuin yhtä vastustajaa vastaan,” Veren Laki kuvaa tilaisuutta Telegram-sivullaan.

Mikäli tahdot osallistua Veren Lain toimintaan, pidä silmällä Partisaania ja/tai ryhmän Telegram-sivua, joissa tulevista tilaisuuksista tiedotetaan aina ennakkoon!

Lähde: Veren Laki / Telegram

Aktivismi Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Urheilu Veren Laki

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Selkä kipeä

  Vastaa

  Särmää ja särmikästä!

 • Kyynikko

  Vastaa

  Kunnioitettavaa toimintaa.

 • Qbert

  Vastaa

  Hei, ette te saa valmistautua neekerihyökkääjiä vastaan! Razzzistit! Viharikos!!! (Tai edes suomalaisia nistejä vastaan, sillä valkoinen narkomaanirottakin on valkoista veronmaksajaa ylempänä tässä tulonsiirtoon perustuvassa EU-pers’lävessä.)

  Hyvä keino on myös muuttaa kokonaan pois (itä-)Helsingistä jonnekin maaseudun rauhaan. Rotumuukalaisia tosin näkee pienissäkin kaupungeissa, mutta jos ei tarvitse ravata ravintoloissa ymv., niin näiltä voi lähes kokonaan välttyä. Täällä ainakaan maaseudulla ei ruokakaupassakaan törmää mustiin/ruskeisiin kuin äärimmäisen harvoin.

  Tietenkin ongelman luota pois muuttaminen ei sinällään ratkaise ongelmaa. Mutta mitä sille voimme tehdä? Itsensä puolustaminenkin on rikos tässä maassa ja auta armias, jos puolustaudut uhrihierarkiassa ylempänä olevaa vastaan. Toivottavasti rosvot, huumeidenheittäjät, raiskarit ym. (importoitu) saasta voidaan joskus poistaa — sitten kun ei enää ole vihapuhetta ja linnatuomion arvoista edes mainita tai ajatella asiaa. Tämän päivän Suomessa ei ole keinoja asian ratkaisemiseksi, valitettavasti.

  • MahdollisestiKuvassaOlevaOpiskelija

   Vastaa

   Kaikille maalle muuttaminen ei vielä ole mahdollista. Täytyy siis valmistautua mahdolliseen kohtaamiseen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi