Puolet syöpäkuolemista olisi estettävissä

Elämäntapojen ja ympäristötekijöiden lisäksi syöpäriskiin vaikuttavat perintötekijät.

Hyvinvointi

päivitetty

Arviolta puolet syöpäkuolemista on seurausta erilaisista yksilön käyttäytymiseen, ympäristötekijöihin, työaltistukseen tai aineenvaihdunnallisiin seikkoihin liittyvistä riskitekijöistä. Tupakka, alkoholi ja lihavuus ovat edelleen merkittävimmät syövän riskitekijät, tuore tutkimus osoittaa. Tutkimus perustuu yli 200 maata kattavaan aineistoon ja yli 80 riskitekijän tarkasteluun. Analyysin perusteella vuonna 2019 noin 50 prosenttia miesten ja 46 prosenttia naisten syöpäkuolemista selittyi kyseisillä riskitekijöillä. Köyhissä maissa myös suojaamaton seksi oli huomattava syövän riskitekijä.

Tulokset osoittavat, että merkittävä osa syöpäkuolemista voitaisiin estää, jos tunnetut riskitekijät saataisiin vähentymään.

Lähde: Hyvä Terveys

Alkoholi Elämäntavat Hyvinvointi Kansanterveys Rappiokulttuuri Syöpä Tiede & luonto Tupakka Uutiset Ylipaino

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Noiden lisäksi ainen jota ei moni tajua välttää ja sitä on lähes kaikkissa tuotteissa mitä kaupasta kotiin tuodaan, maailmalla tuota ainetta käytetään polttoaineena, mutta Suomessa ainetta laitetaan surutta kaikkialle.
  Tuo aine on palmuöljy.

  • Lukija

   Vastaa

   Turhaan sepostat kuin Suomessa tuota ainetta käytettäisiin jotenkin erityisesti. Sitä käytetään maailmanlaajuisesti.

   • Koitappa vältellä

    Vastaa

    Neste nyt sattuu olemaan maailman suurin palmuöljyn ostaja.

    Katsoppa vaikka voitaikinaa… Sekin on nykyään torttutaikinaa koska tehdään palmuöljyyn.

    Vain Pandan suklaassa ei ole palmuöljyä.

 • lp

  Vastaa

  sokerihan auttaa syopaa kasvamaan(tutkimus japanista) eli vanhemmilta usein periytyva makean syonti on pahasta.
  tosin jos kemoterapiaan laitetttaisiin taysin terveita ihmisia heista 50% kuolisi hoitoon joten ei ole kehumista hoidon laadussakaan.
  ystavani laakari menetti lekurin paperit koska paransi potilaita ilman sadehoitoa, aika omituista on etta on pakko tappaa puolet etta saa tehda tyotaan laakarina

 • Judehol

  Vastaa

  Don’t forget the Protocols:

  22. Behold the alcoholic animals, bemused with drink, the right to an immoderate use of which comes along with freedom. It is not for us and ours to walk that road. The peoples of the GOYIM are bemused with alcoholic liquors; their youth has grown stupid on classicism and from early immorality, into which it has been inducted by our special agents – by tutors, lackeys, governesses in the houses of the wealthy, by clerks and others, by our women in the places of dissipation frequented by the GOYIM. In the number of these last I count also the so-called ”society ladies,” voluntary followers of the others in corruption and luxury.

  Päihteet ja roskaruoka, juutalaisten aseita ”gojimeita” vastaan. Lopettakaa päihteet! Läskimahat ja juopot ovat vain häpeäksi kansallismielisille.

 • TT

  Vastaa

  Koronarumbasta on ollut se hyöty, että monet ihmiset ovat alkaneet kiinnittää huomiota luontaisen vastustuskyvyn vahvistamiseen ja ylläpitoon. Itse uskon, että terhakka immuunipuolustus pitää myös syöpäsolut kurissa. Ruokavaliossa on syytä suosia kaikkea tulehduksia estävää ja välttää kaikkea tulehduksia aiheuttavaa kuten liikaa sokeria tai pitkälle jalostettuja viljoja. Oikean bakteeritasapainon ylläpito suolistossa on tärkeää. Bakteerit ja kenties virukset ovat ystäviämme, jos ne pidetään kurissa ja nuhteessa ja hyödyilisissä puuhissa aineenvaihdunnassamme. Bakteeri- tai viruskammo on sairautta jo itsessään. Immuunipuolustuksen vahvistamiseen on hyvä ottaa joitakin lisäravinteita kuten C- ja D‑vitamiinit sekä sinkki ja jokunen muu valmiste tarvittaessa. Näin voi pysyä loitolla BigPharman ja globalistien tarjoamista sotkuista.

 • Kyynikko

  Vastaa

  On myös useita ”vaihtoehtoisia” syöpähoitoja, joita tarkoituksellisesti ja mielivaltaisesti rajoitetaan korruptoituneiden viranomaisten toimesta, vaikka ne olisivat potilaan kannalta hyödyllisempiä, kuin ”oikeat hoidot”.
  Englantia osaaville hyvä dokumentti syöpätutkimuksen todellisesta tilasta: Burzynski – Cancer is serious business. Miehen patentit yritettiin varastaa ja sulkea mies vankilaan. Kun ei onnistuttu, hoitojen saatavuutta rajoitettiin. Uskomatonta sikailua, eikä ainoa tapaus.
  Linkki dokumenttiin:
  https://www.youtube.com/watch?v=rBUGVkmmwbk&ab_channel=BurzynskiMovie

 • Nimetön

  Vastaa

  Juutalaisten valmistaman syöpäkääryleen myynti ja maahantuonti pitäisi kieltää ensimmäisenä.

 • Pena

  Vastaa
 • Tuomaskuusela

  Vastaa

  Ei pidä paikkaansa!

  Oikea luku olisi lähemmäs 75%

  Ainakin 34 kaikista syöpäkuolemista voitaisiin estää!

  Aiheesta lisää syöpäaiheisessa blogissani!

  https://tuomaskuusela.wordpress.com/vaihtoehtoinen-terveysblogi

 • KokenutMies

  Vastaa

  Ihminen on henk. koht. valinnoilla vähentää riskiä syövän syntymiselle, mutta ei poistaa sitä kokonaan. Monet valinnat ovat myös hyviä kokonaisvaltaiselle terveydelle. Toisaalta taas hyvä ruoka ja alkoholi tuovat jossain määrin nautintoa, joka tunnetusti maistuu. Voit elää askeettisesti, uhreilla ja syödä terveellisesti ja silti sairastua ja kuolla syöpään. Toisaalta meillä on huomattavan ylipainoisia, jotka sikailevat ja saavat sairauksia elintavoista johtuen ja he silti elävät sinne 70+ vuotiaaksi. Suomessa on huonot syöpähoidot ja niihin pääsy kestää usein valitettavan pitkään. Tämä vähentää odotettua elinikää jos sairaustuu ärhäkkään syöpään. Mitään uusia lääkkeitä ei syöpäpotilaille ole tarjolla, koska ne rahat ovat maailmalla Kebardihattujen pankkitileillä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi