Veren Laki julkaisi videon kamppailutapahtumasta

Partisaani tiedottaa, kun ryhmä järjestää seuraavan tilaisuutensa.

Hyvinvointi

Kansallismielinen urheilukollektiivi Veren Laki julkaisi videon viimeisimmästä kamppailutapahtumastaan. Partisaani tiedottaa, kun ryhmä järjestää seuraavan tilaisuutensa.

Veren Laki kuvaa omaa toimintaansa seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Hyvinvointi Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Liikunta Urheilu Veren Laki

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • observer

  Vastaa

  Muistakaa sitten, pojjaat, että kadulla ei ole sääntöjä. Moni hyvä kamppailu-urheilija on ottanut pahasti pataansa, kun on pitäytynyt lajinsa säännöissä. Dojo- ja kehäetiketti kuuluvat urheiluun, eivät itsepuolustukseen ja vielä vähemmän lähitaisteluun.

  • Ketku

   Vastaa

   Kannattaa treenata 1 montaa vastaan sillä harvoin mutiaiset yksinään hyökkäävät. Näillä paskakasoilla saattaa olla myös puukot ja puntarit…

 • Kyynikko

  Vastaa

  Lähikamppailussa ei voita nopein, vahvin tai taitavin, vaan julmin. Parempi 3:n tuomittavana, kuin kuuden kannettavana on oppi , joka kannattaa pitää mielessä. Tämä korostuu useita vastustajia vastaan taisteltaessa.

 • Leif

  Vastaa

  Hyvä, että urheillaan. Nyrkkeily on hyvä ja tehokas laji myös itsepuolustuksessa, kun sen hallitsee. Pakko kysyä onhan tapahtumissa kokeneet vetäjät, kun videossa esiintyvien kavereiden nyrkkeily näytti aika aloittelijatasoiselta? Tuolla tyylillä kadulla saattaa vielä tulla nukkumatti vastaan. Muistakaa, että he joita vastaan joituu todennäköisesti puolustautumaan, harrastaa myös kamppailulajeja. Lisää treeniä vain ja keskittykää tekniikkaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi