Virkamiehet pakottavat kuntosalit kiinni – siis millä logiikalla?

Hyväkuntoinen ihminen on menetetty asiakas lääkekauppiaalle, joten on loogista sulkea hyvinvointia edistävät salit, kun ottaa huomioon rokotebisneksen taustalla vaikuttavan häpeilemättömän ja avoimen korruption.

Hyvinvointi

Aluehallintovirasto pakotti vastikään kuntosaleja sulkemaan ovensa monissa osin Suomea. Virallinen selitys sulkemisille on koronan leviämisen estäminen. Tämä on luonnollisesti suututtanut sekä saleilla kävijät että erityisesti kuntosaliyrittäjät.

Kuntosalin perustaminen on valtavan kallista puuhaa, joka vaatii yleensä reippaasti velkarahaa taakseen, sillä laitteet maksavat helposti satoja tuhansia euroja. Tähän päälle tulee vielä juoksevat kulut, jotka nekin ovat äkkiä useita tuhansia euroja, vaikka ovet olisivat koko ajan kiinni ja sähköt poikki.

Mikäli yrittäjällä on siis velkaa punttisalistaan tällä hetkellä, saa se varmasti tämän raapimaan päätään. Virkamiehet pakottavat laittamaan ovet kiinni. Tammikuun piikki tuloissa jää saamatta. Ja miksi?

Europe Active ‑järjestön tekemän tutkimuksen mukaan kuntosaleilla on todettu alle yksi koronatartunta per satatuhatta treenikertaa. Tutkimuksessa huomioitiin yli 80 miljoonaa salikäyntiä.

Korona, joka on otsikoiden perusteella vaarallinen tauti, huomioi riskiryhmikseen huonot elintavat omaavat ja etenkin ylipainoiset ihmiset. Mitähän kuntosalit estävät? Osaako kukaan sanoa? Terveelliset elämäntavat ja kuntosali kulkevat yleensä käsi kädessä.

Eli siis se alle yksi tartunta sataatuhatta salikäyntiä kohden on todennäköisesti hyvin lievä tartunta: hyväkuntoiset ihmiset kun ottavat taudin paremmin vastaan kuin ylipainoinen, tupakoiva ja mikro-”ruoalla” itsensä ruokkiva ihminen.

Kuntosalit eivät myöskään ole pelkästään kunnon ylläpitämistä: valtion kaksi vuotta jatkunut painostaminen on vaikuttanut monien ihmisten psyykkiseen hyvinvointiin. Kuntosalit vaikuttavat lihasten ja rasvaprosentin lisäksi myös mieleen positiivisella tavalla. Ne ylläpitävät kansanterveyttä, millä on myös suoraa vaikutusta verotuloihin.

Miksi kuntosalit siis suljetaan? Ne itsessään estävät koronan leviämistä. Toisaalta hyväkuntoinen ihminen on menetetty asiakas lääkekauppiaalle, joten on loogista sulkea hyvinvointia edistävät salit, kun ottaa huomioon rokotebisneksen taustalla vaikuttavan häpeilemättömän ja avoimen korruption.

Moni sosiaalisessa mediassa laajaa näkyvyyttä nauttiva fitness-ihminen onkin alkanut avoimesti ottamaan kantaa koronakommunismiin. Epäloogisen koronapolitiikan vastustajat eivät ole mikään pieni, hörhöistä koostuva joukkio, vaan laaja joukko ihmisiä monista kansan kerroksista.

Rokotepakotus työpaikoille ja yritysten sulkeminen älyttömin perustein suututtaa kansalaisia. Media esittää edelleen tietämätöntä politiikan vastustajista, mutta jokainen ympäristöään tarkkaileva voi huomata koko ajan äänekkäämmäksi käyvän suuttumuksen lääkejättien röyhkeyttä kohtaan.

Aluehallintovirasto Elämäntavat Hyvinvointi Kansanterveys Koronarajoitukset Koronavirus Korruptio Kotimaa Kuntosali Lääketeollisuus Lihaskasvu Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rasvaprosentti Rokotepassi Rokotteet Roskaruoka Sosiaalinen media Talous Teknologia Terveys Tiede & luonto Tupakka Tupakkayhtiöt Tutkimus Uutiset Velka Veronmaksajat Verotus Voimaharjoittelu Yhteiskunta Ylipaino

Keskustelu

30 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Poliisin ja lääkärin roolia ei voi nykyään erottaa toisistaan. Kansalaiset pakotetaan poliisin valtuuksilla toimimaan siten kuin joku sekopäinen lääkärijoukko haluaa niiden toimivan. Hullutuksen vuoksi monilta menee luottamus terveydenhoitojärjestelmään täysin. TH-järjestelmä ja sen takana lymyävä lääketeollisuus hakee koko ajan lisääntyviä valtuuksia kansalaisiin nähden. Kun menet terveyskeskukseen tai varsinkin sairaalaan, menet laitokseen, jossa sinulle voidaan tehdä mitä vain. Lääkintävahtimestarit tarttuvat sinuun kiinni ja pumppaavat sinut täyteen kaikille pakollisia lääkkeitä. Diagnoosin jälkeen odottaa samanmoinen käsittely pakollisin yksilöllisin lääkkein. Mahdollisesti saat toimia jonkun uuden kalliin kokeiluvaiheessa olevan lääkkeen koekaniinina. Elämme yhteiskunnassa, jossa terveitä ei enää ole eikä saakaan olla. Kukaan ei ole terve, vaan mahdollisesti levittää jotain tautia. Uusi ihmelääke X poistaa tämä levittämisen mahdollisuuden (vaikka ei poistakaan). Tämä on korona-ajan sanoma.

  • rellinen

   Vastaa

   Punakaarti se on, joka ottaa kaiken hyödyn irti koronan kautta tarjoutuneesta tilaisuudesta edistää omaa agendaa. Esimerkkinä pienyritysten alasajo.

   • Että näin

    Vastaa

    Hyvä esimerkki Tradeka, tarvitseeko muta mainita.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tässä touhussa ei ole missään vaiheessa ollut pienintäkään logiikkaa ja vain totaalisen kehitysvammainen ihminen ei kykene näkemään tämän kusetuksen läpi.
  Ihmiset treenaavat terveinä, ei kukaan kipeänä jaksa raskasta urheilua, eikä saleilla treenata naamat kiinni toisissaan, joten mitään perusteita salien sulkemiselle ei ole.
  Tämä on painostuskeino saada ihmiset kasvattamaan lääkeyhtiöiden kassaa ja riskeeraamaan oman terveytensä menemällä piikille ja sama toistuu taas hetken päästä uudestaan niin kauan, kunnes kansa itse viheltää pilliin tämän homman suhteen.

  Onneksi Kuntokeskus Liikku voitti valituksensa hallinto-oikeudessa ja saa avata ovensa ja nyt ilmeisesti myös Uudenmaan salisulku on menossa hallinto-oikeuteen käsiteltäväksi, toivottavasti ihmiset valittavat näistä päätöksistä runsain määrin, täyttäkää ne viranomaisten kädet paperitöillä ja ainakin itse jättäisin noudattamatta tämmöisiä perusteettomia päätöksiä.

  • GLGL

   Vastaa

   Perimmäinen syy lienee pelko siitä, että piikin ottaneita alkaa kuolla saleilla sydän- ja aivoinfarktiin.

  • Plääh

   Vastaa

   Kuntosalit halutaan juutalaisomistukseen. Sen lisäksi todellakin suomalaiset sairaammiksi ja kommunismi pysyväksi

 • Ilmari

  Vastaa

  Pohjois-Suomen hallinto-oikeus katsoi avin sulkupäätöksen laittomaksi. Myös muualla maassa on tehty .

 • Tomppa

  Vastaa

  Eihän tässä koronascamdemiassa ole ollut mitään logikkaa alusta lähtienkään. Logiikalla kun tarkoitetaan puhekielessä ristiriidattomuutta. Mitäpä muuta viranomaisten ohjeet ovat olleet kuin kokoelma hätäisiä, ristiriitaisia ohjeita ja rajoituksia, jotka muuttuvat koko ajan päivästä ja paikasta riippuen? Välillä ristiriita on jopa ollut ilmeinen, kun hallitus haluaa lieventää rajoituksia, mutta aluehallintovirasto esittää niitä samaan aikaan kiristettäviksi. Eri puolueiden ministerit esittävät julkisuudessa keskenään ristiriitaisia kantoja ja ovat jopa välillä avoimessa riidassa keskenään. Samoin THL, aluhallintovirasto ja ministerit kiistelevät aika ajoin siitä, ketä tässä kaikessa pitäisi uskoa. Sama ”logiikka” on nyt käytössä liikuntapaikkojen avaamisen suhteen.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  On tässä oma raaka logiikkansa: kun salit ovat kiinni, useammalle tulee fyysisiä ja henkisiä vaivoja, ja he tarvitsevat lääkkeitä. Eli lääkeyhtiöt tienaavat.

 • Bella

  Vastaa

  Ylipaino on yksi keskeisin tekijä koronatautiin sairastumisessa. Toinen on diabetes ja kolmantena koronalle altistavat geenitekijät, jotka kuulemma kuitenkin toimivat lähinnä silloin, jos muut tekijät kuten tuo ylipaino ovat aktivoituneet.…

  Olen tarkkaillut tätä koronan levittämisintoa (ei esimerkiksi rajoja kiinni) ja toisaalta rokottamista. Pakkoahan ei voida meille todennäköisesti saada aikaiseksi, mutta pakon voi luoda tälläkin tavalla estämällä ihmisiä hoitamasta omaa terveyttään. En yllättyisi, vaikka jonkin mutkan kautta tulevaisuudessa puhtaan luomuruoan ostaminen saataisiin jollain ilveellä koronapassin taakse.

 • rellinen

  Vastaa

  Se on sitä punamafian pyörittämää teatteria ja puliveivausta, josta on miltei mahdotonta ottaa selvää. Kuten ko. puliveivauksen tarkoituksena onkin. Tehdä mahdottomaksi syyllisten tai sylttytehtaan etsintä. Hämmentää kansalaisia ja siinä sivussa edistää johdonmukaisesti punakaartin tavoitteita.

 • Eikka

  Vastaa

  Eihän hallituspuolueiden pääjehut käy kuntosalilla, vaan bilettämässä menopaikoissa pääministeriä myöten.

 • Salomon

  Vastaa

  Mikähän juutalais pulju rupeaa ostamaan kunto saleja kun ne menee nurin. Itse lopetin saleilla pyörimisen kun vaan vihaan ihmisiä ihan vitusti. Kahvakuula ja käsipainoja voi käyttää kotona ja juoksemaan pääsee aina.

 • juha II

  Vastaa

  Siis ihmisiä ”suojellaan” terveydeltä ja liikunnalta. Varsinainen ”pohjois-karjala projeksi”, jota veti muuan Pekka Puska.
  ”Uudessa uljaassa maailmassa” ne ihmiset, jotka psykopaattisten oikkujen kautta henkiin jätetty. Viettävät he valtaosan aikaansa hamsterihäkissä, jossa ei oli edes juoksupyörää!
  Ja kaikki tuo edellinen siksi, että se on eettisesti kestävää ja vastuullista!
  Ulos ja lenkille ja ”korviketta” punteiksi. Vaikka oma emäntä. Ja, jos senkin vievät niin mikäpä vahinko siinä tulee!

 • Dan Koivuhalako

  Vastaa

  Ei natseja saleille ei natseja mihinkään!

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Ylilääkäri SEPPÄLÄN mielestä kuolemantapausten määrä ja sairaalahoidon tarve ei välttämättä kerro koko totuutta taudin vakavuudesta ja pandemian kuormituksesta. Hän korostaa, että myös kotona sairastettu koronatauti voi olla rokottamattomalle raju, ja oireet voivat jatkua pitkään.

  Hän ei muista yhtään potilasta, joka olisi taudin jälkeen sanonut ”ähäkutti, näytinpä, että rokotetta ei tarvitse ottaa”. Hän tosin uskoo, että sellaisiakin tapauksia on.

  – Pääsääntöisesti niissäkin kohtaamisissa (kotona sairastaneissa) kaikki ovat sitä mieltä, että rokote olisi pitänyt ottaa.

  • TT

   Vastaa

   Kukaan ei ole kieltänyt flunssaa pelkääviä ottamaan vaikka sata rokotetta. Jokaisen uuteen virusmutatioon tarvitaan kohta oma rokoteversio, joka on kehittelijöillä aina kuitenkin myöhässä ja jota ei edes kunnolla testata, koska on kiire ja ”hätätila”. Sillä aikaa kun uutta rokotetta pikakehitellään, laitetaan koko yhteiskunta kiinni. Samalla pumputaan kansa täyteen buustereita eli samaa vanhaa litkua, joka ei edes uuteen varianttiin pure.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Stop the press, jollain voi olla flunssa vähän rajumpana!

 • 3. piikki tänään

  Vastaa

  .. ja potilasmäärä on huima: Yli tuhatta koronapotilasta hoitanut ylilääkäri teki yllättävän havainnon – tauti kääntää monen rokottamattoman pään
  Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä kertoo, että moni koronan sairastanut haluaa rokotteen nopeasti sairastamisen jälkeen.

 • Anonymous

  Vastaa

  Ymmärrän isojen kuntosalien kohdalla, joissa käy paljon porukkaa ja on ryhmäliikuntaa ym. mutta pienemmät salit voisivat olla auki. Kotona on myös hyvä reenata varsinkin jos on hyvät painot ja laitteet.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Piikkikammoon=rokotuspelkoon voi ottaa myös Diapamia rauhoittavaksi lääkkeeksi. Ei sen pelon takia kannata sairastuttaa itseään ja mahdollisesti loppuelämäkseen jää keuhkoihin vajaatoiminta ja loppuelämän vaiva. Siitä huolimattahan te voitte keuhkota täällä loputtomiin rokotusta vastaan. Hauskahan näitä teidän juttuja on lukea. Kaverit innostuivat lukemaan kun näytin millaista pahkasika huumoria täällä viljellään. Älkää tehkö niin kuin minä teen vaan niin kuin minä opetan tekemään.

  • rellinen

   Vastaa

   Olkiukkoiluako? Vaikuttaa se hysteerisyys ja pelkotiloissa keppurointi olevan ominaisempaa koronarokotettujen keskuudessa.
   Eiköhän koronarokotteista kieltäyvillekin ole muunlaiset piikit ja rokotteet kelvanneet kuten muillekin.
   Toimikoot ”passipoliisit” koronarokotteiden koe-eläiminä mikäli se saa ”passipoliisin” tuntemaan ylemmyyttä niitä ihmisiä kohtaan, jotka eivät halua alentua labrarotan tasolle. Koronahysteria on vakava ja yhteiskuntaa voimakkasti vaurioittava mielisairaus.

  • Nimetön

   Vastaa

   Olen sairastanut jo kaksi kertaa koronan ilman mitään vaikeuksia joista toisen tartutin itselleni tarkoituksella, että saan passin näyttämään vihreetä. Vaikeinta oli sairastaessa noudattaa karanteenia kun samaan aikaan lukee kuinka te rokotetut sairastutte ja joudutte sairaalaan viikottain.
   Eli en ota piikkiä vaikka kuinka levität propagandaa. Enkä välttämättä jaksa enää noudattaa karanteeniakaan jos vielä joudun sen sairastamaan. Kannattaa kokeilla sitä diapamia joskos siitä olisi apua näihin pakko-oireisiisi, missä koet että on sinun tehtäväsi saada mahdollisimman moni ottamaan piikit nyt ja tulevaisuudessa.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Ystäväni vaimolla on ”long covid”, joka on kestänyt noin kuukauden päivät. Oireet ovat kuume+nivelkivut ja tämän lisäksi mahdollisesti pysyviä vaurioita keuhkossa.

   Tämä 40-kymppinen kahden lapsen äiti on kahdesti rokotettu ja työskentelee sote-alalla. Hänellä ei ole ylipainoa ja ei tupakoi, mutta astma hänellä on entuudestaan.

   Miksi rokotteet eivät suojanneet ystäväni vaimoa? Vai kiihdyttikö rokotteet hänen autoimmuunisairautta?

   Lähipiirissäni on myös seniori-ikäinen henkilö, joka keväällä ensimmäisen piikin jälkeen sai vakavia nivelkipuja+turvotusta ja aluksi ei mitkään lääkkeet auttaneet ja myös lihaksisto surkastui toipilaana. Tämä henkilö joutuu edelleen käymään sairaallassa tutkimuksissa. Myös hänellä on ollut aiemmin ongelmia immuunipuolustuksen kanssa ja kärsii allergioista. Tälle henkilölle riitti tämä ensimmäinen rokote ja lisää ei aio ottaa.

   Eli ei rokotteet pelasta, ei koronapassi pelasta, ei koronavilkku pelasta. Milloin muuten aiemmin on kansalle tyrkytetty kolme rokotetta vuoden sisään virukseen, joka ei kuitenkaan ole nostanut kokonaiskuolleisuutta maapallolla, paitsi nyt, kun rokotekattavuus on noussut?

   Kaiken järjen mukaan Korkea rokotekattavuus=vähän tartuntoja/sairastumisia

   Kaiken järjen mukaan hyvä rokote=yksi rokote ja sillä on vähän vakavia haittavaikutuksia.

   Onko sydämeen liittyvät tulehdukset lieviä vai vakavia rokotteen haittavaikutuksia?

   Kuinka monta rokotetta sinä olet valmis ottamaan pelastuaksesi koronalta?

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Kolmatta rokotusta ei kannata ottaa kuin vasta 4:n kk kuluttua kun sairastuu koronaan 2:n piikin jälkeen. Koskee muuten teitä partsujakin kun sairastutte koronaan ja jos jäätte henkiin nii siitä sitten rokotteita ottamaan. Uskokaa pojat, että kun sairastutte koronan niin kyllä mieli muuttuu rokotusten suhteen ja aletaan uskomaan lääketiedettä. Ei HUUHAA hoidoilla ja uskomuksilla olisi koskaan löydetty parannuskeinoa Mustaan surmaan, tuhkarokkoon, tulirokkoon, HIV:iin ja moniin muihin sairauksiin. Meitä olisi maapallolla aika vähän jos nuo HUUHAAT olisivat olleet pääasiallisia hoitokeinoja.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ei kannata ottaa sitä ensimmäistäkään.
   Toimiko se hyvin tartuntojen leviämisen estämisessä? Entäs se toinen tai kolmas?
   Passikin varmasti toimi niin hyvin, että se piti laittaa tauolle.
   Naurattaa tuollainen henkinen vammaisuus, joka paistaa sinun kaikista kommenteistasi.

  • Salomon

   Vastaa

   Olet loistava pässi! Kolmas rokotus… Ei vittu mikä saatanan huora! Mikä on rokotteen määritelmä?

 • Hh1488

  Vastaa

  Itte en selkävaivojen vuoksi enään pääse oikein sängystä ylös, 2 vuotta sitten olin vielä erittäin kovassa kunnossa, siten Alko tää saatanan koron pelleily ja sitten meni motivaatio kaikkeen.

 • Hh1488

  Vastaa

  Ittellää oli korona 2020 keväällä, eipä eronnu normi influenssasta, kuumetta oli 39 astetta 5 päivää, sit helpotti

 • TJ

  Vastaa

  Ilmeisesti Hesan seudulla oli yksi crossfit-sali missä oli isompi rypäs, mutta muuten noi tartunnat on levinneet vain tietyillä matujen suosimilla saleilla. Mutta tota kun ei voi sanoa ääneen, niin sitten suljetaan kaikki. 

  Sulkeminenkaan ei koske kaikkia saleja. Esim eduskunnan oma sali saa olla normaalisti auki. Siellä kun voi oikein tehdä fysikaalista treeniä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi