Veren Laki järjestää kamppailu-urheilutilaisuuden Helsingissä 6.11.

Veren Lain tilaisuudet ovat avoimia kaikille kansallismielisille näiden lähtötasosta riippumatta.

Hyvinvointi

Kansallismielistä ruumiinkulttuuria ja itsepuolustustaitoja edistävä Veren Laki ‑yhteisö järjestää kamppailu-urheilutilaisuuden Helsingissä 6.11. Tilaisuuteen voi ilmoittautua sähköpostitse: verenlaki@protonmail.com

Veren Lain tilaisuudet ovat avoimia kaikille kansallismielisille näiden lähtötasosta riippumatta. Olitpa pitkäaikainen harrastaja tai vasta-alkaja, olet tervetullut mukaan treenaamaan!

Veren Laki julkistettiin viime vuonna. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Helsinki Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Urheilu Veren Laki

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Mitenkähän nuo jakosuhteet menevät tällaisen uutisoinnin suhteen?

  Jokaista uutta läträtään verellä ‑noviisia kohden saadaan muutama hengenheimolainen kannatusjäseneksi, mutta koko joukko niitä jotka katsovat parhaaksi pysyä erossa fanatismiksi katsomastansa. Lisäksi näitä vielä suurempi osa on niitä, jotka leimaavat isänmaallisen aktivismin natsien touhuiksi.

  Yritän sanoa, että markkinointinne on kusaisee ja on kohdennettu omille saappaillenne. Tuolla tavoin kiillotettu julkikuva karkottaa enemmän kuin kutsuu.

  Itsepuolustustaitoja arvostan kyllä, samoin liikunnallisia arvoja, me-hengen luomista, tavoitteellisuutta, pitkäjänteisyyttä, isänmaallisuutta ja kansallismielisyyttä, mutta samoin keskusteluyhteyttä sekä halua ja kykyä rakentavaan dialogiin – unohtamatta neuvottelutaitoja ja tarvittaessa kykyä olla jämäkkä. Nämä arvostuksenkohteet eivät saa muodostua toisiansa poissulkeviksi, vaan niiden tulee tukea toisiansa. Sellaisina ne saisivat myös näyttäytyä ulospäin.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei muuta kuin mallia näyttämään, miten asiat tehdään oikein

   • Tyrsky

    Vastaa

    Eikö se tuosta jo näkynyt? Jätetään se verellä läträäminen ja natsisymbolit. Vaikka kokisi, että 30-luvulla vastustettiin joiltakin taikka kaikilta osin oikeita asioita, täytyy historiasta myös ottaa opiksi. Silloin tapahtui ylilyöntejä, ja historia langetti raskaan stigman. Yhteiskunnallisten vääryyksien mahdollisimman menestyksekäs vastustaminen ei edellytä totalitarianismin ihannointia.

    • Nimetön

     Vastaa

     Natsisymboliikkaa, missä? 30-luku, missä?

    • Nationalisti

     Vastaa

     Missä tapahtui ylilyöntejä ja mikäs vika siinä 30-luvussa oli?
     Vaikka ei ne nyt tähän kamppailu-urheilutapahtumaan liitykään.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tyrsky hei, milloin järjestät oman kamppailu-urheilutilaisuuden, jossa näytät mallia miten asiat hoidetaan ja julkisuuskuvakin on ulospäin oikein mallisuoritus?
   Tulisitko tänne kertomaan ajankohdan, niin kansallismieliset pääsevät vertaamaan kumpi tapahtuma on parempi, sinun järjestämä vai Veren Lain?

 • Erittäin arvokasta työtä.

  Vastaa

  Haluan vilpittömästi esittää kiitoksen näille toimijoille. Hienoa että kaikki eivät alistu. Itse en ole kansallisosialisti, kova nationalisti kylläkin. Mutta suomalaisten on myös osattava puollustaa itseänsä hätätilanteessa. Ei saa alistua kaikkeen paskaan mitä tyrkytetään.

 • NS trainer

  Vastaa

  Parhaita painitapahtumia joissa itse käynyt, tulen myös tänne! Kansallismieliset jumppaa myös lauantaisin 😉

 • Tyrsky

  Vastaa

  En ota kantaa siihen miten järjestätte tilaisuuksienne fyysiset aktiviteetit, mutta avaapa hieman tuota Veren laki ‑yhteisön nimeä.
  Millä tavoin pidätte huolen siitä, että se ei näyttäydy
  ulkopuolisille vaikkapa lapsellisena ja älyttömänä, luotaantyöntävänä väkivallan ihannoimisena? Partisaani ei peittele kantaansa laittomaan maahanmuuttoon. Osana tätä se tuo taustat sellaisillekin uutisille, jotka valtamediassa valkopikselöidään. Tuolta osin Partisaanin toiminta on ilman muuta hyvä asia. Soisin, että Partisaani tavoittaisi mahdollisimman paljon sellaisia, jotka ovat jääneet valtamedian valheisiin. Ne heistä, jotka tänne tulevat tutustumaan, näkevätkin sitten Veren Laki ‑yhteisöstä uutisen ja muodostavat mielipiteensä siitä ketkä oikein ovat väkivaltaisia. Se leimaa kansallismieliset laajemminkin. Vierailijoiden mielikuva voi olla väärä, mutta se ohjaa heidän valintojansa.
  Kansallismielinen toiminta pyrkii laajenemaan. Se ei onnistu, jos ei onnistuta myymään siihen liittyviä arvoja. Se vaatii sisäänpäin lämpiävän touhuilun sijaan jotakin sellaista, jonka ihmiset kokevat paitsi omakseen, myös tavattoman arvokkaaksi – joksikin sellaiseksi, jonka puolesta nähdä vaivaa.
  Mitä arvoihin tulee, täällä mainittiin toisen posken kääntäminen raukkamaisuutena. No, hän joka toisen posken kääntämistä opetti, sanoi näin kun häntä itseänsä lyötiin: ”Jos puhuin väärin, osoita, mikä puheessani oli sopimatonta. Jos taas puhuin oikein, miksi lyöt minua?”
  Tilannehan jatkui niin, että joku menetti korvansa. Ymmärrän asetelman niin, että pitää pystyssä päin sanoa totuudellisesti tarvittavat seikat vaikka tekisi kipeää – ja silti esittää asiansa niin, että toiset pystyvät vielä kuuntelemaan. Ei ole raukkamaisuutta, vaan rohkeutta + muuta asiaan kuuluvaa.
  No, tämä tästä.

  • Hannu

   Vastaa

   Millä tavoin oletat, että Veren Lain väkeä kiinnostaa jonkun anonyymin autistin näkemykset mistään asiasta?

   Oikeus omiin mielipiteisiin ansaitaan teoilla, nettilänkytys ei ole tekoja.

   • Waffen-SS

    Vastaa

    Toisin sanoen vain uusnatseilla on oikeus omiin mielipiteisiin. Mitähän tapahtui sananvapaudelle?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Oletko monessakin Veren Lain tapahtumassa ollut mukana kun noin paljon näkyy olevan kritisoitavaa?
   Avaisitko hieman enemmän tätä näkemystäsi: ” Ne heistä, jotka tänne tulevat tutustumaan, näkevätkin sitten Veren Laki ‑yhteisöstä uutisen ja muodostavat mielipiteensä siitä ketkä oikein ovat väkivaltaisia.”
   Siis mitä oikein ajattelet kamppailu-urheilussa harjoiteltavien itsepuolustuslajien olevan, balettia vai tangoa tai ehkä sittenkin sitä, että siinä nimenmukaisesta harjoitellaan puolustamaan itseään fyysiseltä uhalta?

   ” Kansallismielinen toiminta pyrkii laajenemaan. Se ei onnistu, jos ei onnistuta myymään siihen liittyviä arvoja.”
   Kansallismielisiin arvoihin ja kulttuuriin kuuluu urheilu ja fyysisyys, tätä ei ehkä kaikki soijat pysty käsittämään tai uskomaan, että joku ihan oikeasti tekee jotain sen internetin ulkopuolella.

   • Tyrsky

    Vastaa

    ”Siis mitä oikein ajattelet kamppailu-urheilussa harjoiteltavien itsepuolustuslajien olevan, balettia vai tangoa tai ehkä sittenkin sitä, että siinä nimenmukaisesta harjoitellaan puolustamaan itseään fyysiseltä uhalta?”

    Itseäni siteeraten: ”Itsepuolustustaitoja arvostan”. 

    Selvennetään: Annan arvoa itsepuolustustapahtuman järjestämisestä. Suosittelen kuitenkin nimen vaihtamista aiemmin mainituista syistä.

    • Nationalisti

     Vastaa

     He, jotka pitävät kyseistä nimeä ongelmana, tuskin tulisivat muutenkaan paikalle mihinkään tällaiseen tapahtumaan.
     Jos ainoa ongelma on nimi, niin sittenhän asiat ovat mielestäni oikein mallikkaasti.

     • Tyrsky

      Fokuksesi on tuossa tapahtumassa, olkoon niin, mutta itse yritin katsoa asetelmaa laajemmin. Se näkyi tässä: ”Tuolla tavoin kiillotettu julkikuva karkottaa enemmän kuin kutsuu.”
      Itse koen suurimmiksi yhteiskunnallisiksi ongelmiksi valheen ja korruption. Jos ihmisiä ei tavoiteta totuudella, he eivät näitä ongelmia edes näe. Mitä luulet, millaisina he teidät silloin näkevät, siis samalla kun media ruokkii heitä valheellisilla mielikuvilla?

      Lopputulema on silloin se, että vaikka tuplaisitte veriryhmänne koon, kansallismielinen rintama kokonaisuutena olisi silti kärsinyt rökäletappion. Ongelmat pitää nähdä, tunnistaa ja tunnustaa, ei niitä muuten saada kuntoon.

     • Nationalisti

      Tyrsky, miksi sinua kiinnostaa median mielipide? On aivan sama millä nimellä tapahtuma järjestetään, media hyökkää joka tapauksessa kansallismielisiä arvoja vastaan.
      Nyt kysynkin, että montako vastaavaa tapahtumaa olet järjestänyt ja oliko paljonkin porukkaa paikalla?

     • Tyrsky

      Ao. viestiisi ei enää ollut vastausmahdollisuutta tarjolla, joten kommentoin tähän.
      ”media hyökkää joka tapauksessa kansallismielisiä arvoja vastaan”
      Totta. Siksi mediakritiikin terä täytyy tylsyttää ja eikä vihollisille pidä antaa aseita. 

      Toimintanne kaiketi mukailee tätä:
      Si vis pacem, para bellum,
      tai ainakin on linjassa sen kanssa.

      Koska toiminnassanne on varmasti ihan järkeviä ihmisiä, hankkiutukaa eroon yhteisönne naurettavasta nimestä ja sen mukanaan tuomasta neandertal-julkikuvasta.

      Tällainen toimii paremmin ja tarjoaa laajemman pohjan toiminnalle :

      - Amor patriae -
      Rakkaudesta isänmaahan
      (Love of one’s country)

    • Julli

     Vastaa

     Kun muiden ajattelulla ja mielipiteellä on merkitystä sinun uskallukseen..?

     Rohkeus ja itsenäisyys ovat ilmeisesti sinulta puuttuvat ominaisuudet. Kuulostat ihan vihervassarilta.

 • aurinko

  Vastaa

  Tulossa 👍

 • Nopeus ja notkeus

  Vastaa

  Kuten jo aiemmin todettua, ei tarvitse harrastaa kapoeroa, lavatanssien rytmit usein riittävät. Sitten voi aina harjoitella koripalloa:

  https://www.youtube.com/watch?v=GgIxIZhEAs0

  …ja kuka se sanoo että mustat donkkaa tykimmin?

 • TimoA

  Vastaa

  ”Es mag gut sein, Macht zu besitzen, die auf Gewehren ruht. Besser aber und beglückender ist es, das Herz eines Volkes zu gewinnen und es auch zu behalten.”

 • FUJU

  Vastaa

  Joo!
  Pojat Voidaan aina tapella , mutta onhan se niin että jos lähdet mukaan tällaiseen itsesuojelutreeneihin se on hieno asia. Itsekin ehdotin nuorelle tytölleni joskus tällaista. Mutta Suomessa ei pitäisi ikinä olla sitä tarvetta, että joku käy kimppuun.
  Väkivallan muotoja on muitakin kuin suoranainen fyysinen väkivalta!

  Onhan niin, että suomessa jokaisella on mielipiteensä. mutta jos mennään puhumaan puuta-heinää: onhan se viihdettä, mutta eihän sitä kukaan järki-ihminen usko. Väkivalta on aina kiellettyä kaikkialla. Sitä vaan ei aina noudateta. Yhtenä väkivallan merkkinä pidetään myös tartuntatautien välittämistä toisiin ihmisiin. Tämä tapahtuu vain tietoisesti kuten takavuosina HIV jota tartutettiin sukupuoliyhteydessä vaikka henkilö oli tietoinen tartunnastaan. Nyt on Koronassa sama tilanne. Ne jotka kieltäytyvät yhteiskunnan maksuttomista rokotuksista syyllistyvät samaan. Tällä osastolla on jostain syystä hirveä vastustus oman ja perheensä elämän pelastamiseen. Ovatko nämä tämän palstan ihmiset sinkkuja, mahoja, Homoja vai muuten vaan etääntyneitä yhteiskunnasta? Noh eipähän tällä partisaaniporukalla ole oikeastaan mitään merkitystä suomen koronaongelmaan. Jos jokunen sata ihmistä ei halua ottaa rokotusta se on yksi ja sama laumasuojan kannalta , mutta ihmettelen sitä , että otatte tietoisen riskin Koronan vakavista vaikutuksista. Jos te olisitte fiksuja ottaisitte rokotukset ja jatkaisitte täällä pullikointia. Näin on toimineet KGB , mafiat ym järjestöt suojellakseen terveyttään. Voittehan te siitä huolimatta jatkaa tätä pienen piirin puuhastelua. Eikö tärkeintä ole teidän oma terveys ?? Ainahan on ollut kaksilla rattailla ajavia, antiikin Roomasta alkaen. Miten ajattelette Islamin itsemurhapommittajien kouluttajia kun he kouluttavat pommittajia. Eikö missään vaiheessa oppilaalla käy mielessä, että miksi ope ei räjäytä itseään ja pääsee 77 neitsyen luo. Jotenkin tuntuu siltä että kulutettavaa on huijattu, ja tämäkin porukka on nukkavieru, mutta harmiton potukka .. Kommenttisi odottaa tarkastusta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi