Kuvia Veren Lain kamppailutilaisuudesta 11.9.2021

Mikäli tahdot osallistua Veren Lain tilaisuuksiin, seuraa tapahtumailmoituksia Partisaanissa!

Hyvinvointi

Ruumiinkulttuuria ja itsepuolustustaitoja vaaliva kansallismielinen Veren Laki ‑yhteisö järjesti kamppailu-urheilutilaisuuden Helsingissä viime viikonloppuna. Paikalla oli kansallismielisiä erilaisista järjestötaustoista.

Kuten tapahtumakuvista näkee, voi Veren Lain tilaisuuksista saada korvaamatonta kokemusta toimintaan haastavassakin ympäristössä. Mikäli tahdot osallistua Veren Lain tilaisuuksiin, seuraa tapahtumailmoituksia Partisaanissa!

Veren Laki julkistettiin viime vuonna. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Urheilu Veren Laki

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Upeaa toimintaa ja terve vastaus sairaaseen kehitykseen Suomessa ja länsimaissa, jotka ovat avoimesti itsemurhan tiellä. Itsetuhon merkkejä ovat mm. vieraan veren ja alikehittyneen kulttuurin toivottaminen tervetulleeksi, poliittisesta itsemääräämisoikeudesta luopuminen, yhteiskuntien sulkeminen lievän sairauden pelon vuoksi, depopulaatiosta innostuneiden multimiljardöörien kehittelemien rokotteiden pakottaminen kaikelle kansalle totalitaristisin ottein, perhearvojen alasajo, omavaraisuudesta luopuminen, jne jne… Suomen nykyinen rappiotila on syvä ja uhkaa muuttua pysyväksi kriisitilaksi. Sitten on tekopyhiä ihmisiä, jotka kauhistelevat edes pieniä pyrkimyksiä kuolemankierteen oikaisemiseksi.

 • Pate

  Vastaa

  Mitä tulee väkivaltaan Suomessa, on hesarilla taas vastenmielistä propagandaa ns. vanhaa Suomea kohtaan, toimittelija Pääskysaaren avittamana. Tällä yritetään häivyttää rotumuukalaisten Suomeen tuomat jengit, joukkoraiskaukset ja muu katuväkivalta. Maksumuurin takana. https://www.hs.fi/kaupunki/vantaa/art-2000008230514.html

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Tanssiminen eri tanssilajeista alkaen sisältää samat elementit kuin jutsu-pohjaiset harjoitteet, kun oikein oivaltaa.
  Tampereella kommarit ovat vallanneet monet urheiluseurat yhteistoimintatahoineen, määritellen vastoin urheilujärjestöjen yhtymissanomaa seuratasoilla harjoittelevia valheellisin leimaavin termein.
  Esimerkkinä ko kommarivihreistä on Seikigai joka toimii jopa japanilaista nimeään vastoin.
  Seppo Lehto ex-budoka, historioitsija
  Tänäänkin takana kilpatanssi ja lavatanssiharjoitteita

  • Sahapukki

   Vastaa

   Oiken Seppo, oikein. Kyse on nopeudesta, notkeudesta, hapenotosta ja varsinkin tasapainosta. Vanha japanilainen sanonta kuuluu:”Soturi on vain niin hyvä kuin hänen jalkansa ovat”. Se on ehkä yksipuolistettu mutta totta.

   Katselin tuota yhtä kuvaa ja mietin että ei kai Syyriasta asti ole tarvinnut tuottaa maahan tietotaitoa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi