Veren Laki järjesti urheilupäivän lauantaina

Veren Laki on kansallismielisten hanke, jonka tavoitteena on kasvattaa suomalaisista vahvoja, terveitä ja itsepuolustuskykyisiä kansalaisia.

Hyvinvointi

Veren Lain kuva viime lauantailta.

Suomen-laajuisen White Lives Matter ‑kampanjan ohella kansallismieliset järjestivät viime lauantaina myös urheilutoimintaa. Veren Laki ‑yhteisö julkaisi sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan kahvakuulaharjoituksista.

Veren Laki on kansallismielisten hanke, jonka tavoitteena on kasvattaa suomalaisista vahvoja, terveitä ja itsepuolustuskykyisiä kansalaisia. Ryhmä järjestää urheilutapahtumia, joihin kansallismielisillä on usein avoin pääsy.

Alla muutamia ryhmän kuvia kevättalven ajalta. Partisaani on saanut Veren Lailta vihiä, että uusia urheilutapahtumia ollaan jälleen järjestämässä lähitulevaisuudessa.

Aktivismi Hyvinvointi Itsepuolustus Kahvakuula Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Urheilu Veren Laki White Lives Matter Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Perusharjoitus Venäjältä

  Vastaa

  Vinkki lihaskunnon harjottamiseksi: Otatte kahvakuulan, sellaisen jonka jaksatte toisella kädellä nostaa ylös suoraksi asti. Sitten kävelette sen kanssa 100m. Vaidatte kättä ja kävelette 100m lisää. Ja taas vaihdatte kättä jne. Aina 400m kerralla ja neljä kertaa päivässä. Ja siitä sitten pikkuhiljaa kasvatatte kuulan painoa niin että lopuksi paino on 3x-painavampi kun ensimmäinen kuula.

  Ei sillätavalla kasvata haiuksia, mutta kun kävelee toispuoleisen painon kanssa, joutuu elimistön kaikki lihakset liikkeeseen ja tasapainottelemaan toispuoleista painoa. Ja kuin huomaamatta selkä, ristiselkä, jalat, rintakehä olkapäät ja muut vahvistuvat. Ne eivät suoraanisesti kasva kokoa, mutta vahvistuvat.

 • MK

  Vastaa

  Noni! Hei, miten saa tietoa että missä ja koska näitä järjestetään? Kiinnostaa kyllä. Ylämäkijuoksua, umpihankijuoksua, köysilaskeutumista… kukahan näitä joskus järjesti jossain jossa oli hyvä meininki?

 • juha.

  Vastaa

  Hyvä, että nuoret heräävät niin henkisesti ja fyysisesti huolehtimaan itsestään. Hehän joutuvat/saavat elää tulevaisuuden Suomessa ja toivottavasti VAPAASSA!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi