Pfizerin koronarokotteen epäillään johtaneen kymmeniin kuolemiin Norjassa

Pfizer on ollut jo ennen rokotteen markkinoille päästämistä tietoinen rokotteen todennäköisistä sivuvaikutuksista massiiviselle määrälle ihmisiä.

Hyvinvointi

Pfizerin koronarokotteen epäillään johtaneen ainakin 13:een, mutta mahdollisesti 23 kuolemaan Norjassa. Luku luultavasti nousee tulevaisuudessa, kun rokotetta piikitetään yhä useampiin ihmisiin.

Torstaina norjalaisviranomaiset kertoivat, että 13 kuoleman on todennettu liittyvän rokotteeseen. ”Yleiset sivuoireet ovat saattaneet johtaa kuolemiin”, he kirjoittavat.

Kuolleet ovat olleet yli 80-vuotiaita. Norjassa vanhukset ovat rokotusjonojen ensimmäisten listalla, joten rokotetta ei nuorempaan väkeen ole vielä juurikaan pakotettu.

Rokote aiheuttaa tuhojaan muuallakin

Rokote on aiheuttanut tuhojaan muuallakin kuin Norjassa. Kuolemantapauksia on raportoitu maailmalta, vaikka niitä epäilemättä mielellään haluttaisiin peittää. Lisäksi sivuoireita ja vakavien oireiden uhreja tulee jatkuvasti esille sosiaalisessa mediassa.

Israelissa ainakin 13 ihmisen raportoidaan saaneen kasvohalvauksen rokotteen jäljiltä. Samasta valtiosta on raportoitu myös kuolemista rokotteeseen liittyen.

Pfizer on ollut jo ennen rokotteen markkinoille päästämistä tietoinen rokotteen todennäköisistä sivuvaikutuksista massiiviselle määrälle ihmisiä. Se onkin saanut lobattua sopimukset, jotka estävät oikeustoimet firmaa vastaan, mikäli rokote aiheuttaa ongelmia.

Esimerkiksi Libanon ei toistaiseksi ole saanut (tai ”saanut”) rokotteita, koska Pfizer ei suostu toimittamaan niitä ennen kuin se saa maalta oikeussuojan rokotteen haittavaikutusten varalta.

Hakkerit paljastivat rokotevalheet

Vastikään hakkerit onnistuivat saamaan käsiinsä Pfizerin sähköposteja Euroopan lääkeviraston kanssa. Niiden perusteella Pfizer on valehdellut rokotteensa toimivuudesta väittäen sen estävän 90 prosentin todennäköisyydellä viruksen. Sähköpostien perusteella todellinen luku olisi 19 prosenttia.

Rokotekriitikot suhtautuvat rokotteeseen skeptisesti sen sivuoireiden lisäksi myös esimerkiksi siitä syystä, että edelleen rokotteen jälkeen heitä vaaditaan pitämään maskia, olemaan erossa ystävistään ja harrastuksistaan sekä ylipäätään jatkamaan rajoitusten alaisuudessa elämistä kuin he eivät olisi rokotetta ottaneetkaan.

Lähteet: Global Times, RT, UPI

Hyvinvointi Israel Koronavirus Korruptio Lääketeollisuus Libanon Norja Pfizer Politiikka Rokotteet Tiede & luonto Yhteiskunta Yritysvastuu

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Että näin

  Vastaa

  Aivan sama konsepti oli sikainfluenssa rokotteen kanssa, suomessakin kaikki jotka ns. menehtyivät kyseiseen tautiin olivat jo saaneet tartunnan ja sen jälkeen heille vasta annettiin piikki kun olivat hakeutuneet ”terveyden”huollon piiriin. Sairauteen kuolleita taisi olla alle 10 ja kaikki kuolivat vasta saatuaan rokotteen.
  Sivuoireista kuuluisin on narkolepsia, siitäkään ei edes tänä päivänä haluta antaa virallista tiedotetta, koska se langettaisi lääkeyhtiölle ja THL:lle sievoisen laskun, vain osalle on korvattu rakotteesta aiheutunut haitta (todennäköisesti näin on sovittu kulisseissa).
  Jotenkin haiskahtaa tämäkin pyramidihuijaus siltä, että kaikki testaamattomasta rokotteesta aiheutuvat sivuoireet halutaan kieltää sopimusluontoisesti ja näin vapautua korvausvelvollisuudesta, koska on tiedossa että vielä pahempaa/useampi tapaus on tulossa.
  Mediakin puhuu vääristelevästi laumasuojasta, joka muka saavutetaan rokottamalla, vaikka se syntyy vain silloin kun useampi on luonnollisesti vastustuskykyinen kantaja eikä rokotteen kautta.

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Tämä rokote on valtava litmus-testi

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tätä rokotetta ei todellakaan ole kehitetty huolella, ainoastaan helpon rahan kiilto silmissä.
  Yksikään ei tässä ajassa ole kyennyt tutkimaan esimerkiksi sellaista, että jos sinulla on altistava geeni asiaan X, laukaiseeko/edesauttaako tämä rokote taudin puhkeamisessa.
  On tämä niin ”vaarallinen” tauti, että ihmisiä täytyy oikein massoittain testata ja etsiä kenellä se on.
  Piti tulla hurja määrä kuolleita. Ei tullut. Sairaaloiden piti täyttyä ja tehohoitopaikkojen piti loppua, niin ei käynyt.
  Kesällä kun ei juurikaan ollut tartuntoja, niin media kirjoitti erittäin isoilla kirjaimilla, että nyt on satoja altistuneita siellä ja täällä, tartuntoja ei kuitenkaan tullut, vaikka tämän piti olla ”erittäin helposti tarttuva virus” alunperin.
  Kuolleisuutta kun katsoo, niin noin 600 kuolleen joukossa on todella paljon vanhainkotikuolemia ja muutenkin hyvin iäkkäitä ihmisiä, jotka kärsivät vähintään yhdestä, jotkut jopa useammasta samanaikaisesta perussairaudesta, joka vuosi influenssaan kuolee satoja, joskus reilusti päälle tuhat ihmistä, joten eipä tässä oikein mitään poikkeavaa ole ollut, siis mitää muuta kuin kansan ohjailu pelon kautta.

 • Eikka

  Vastaa

  Ihmettelen kovasti sitä, miksi suomalaisten kehittämälle nenäsuihkeena annettavan rokotteen tutkimustyölle ei heltiä valtiolta rahaa. Se on toimintaperiaatteeltaan täysin erilainen kuin muut nyt käytössä olevat rokotteet, on tehokkaampi ja turvallisempi perustuen vanhempaan hyväksi koettuun teknologiaan. Tärkeimpänä pidän sitä, että se estää virustartunnan, joten rokotettu ei tule levittämään levitä tautia lainkaan eteenpäin, mitä käytössä olevat rokotteet eivät tee. 

  Valtio kertoo syyksi sen ettei se voi tukea yksityisiä, mutta samalla lahjoittaa miljardeja ja taas miljardeja Italiaan ja Espanjaan, jotka päätyvät sikäläisten firmojen pankkitileille.

  On se tämä Suomi vain sitten hullujen päättäjien luvattu maa.

  • 421 dobg bless

   Vastaa

   Sitä Gates ei ole varmaan siunannut ja se ei aiheuta tarpeeksi sivuoireita

   Valtio ostaa myös yksityiseltä nuo piikit, niin aika huono selitys se on, totta.

   Halutaan imeä globalistien munaa, sitä se vain on

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi