Brittiarmeija käy informaatiosotaa rokotuskriittisiä vastaan

Huomattava osa briteistä suhtautuu skeptisesti tulevaa koronarokotetta kohtaan, joten maan armeija on aloittanut internetissä informaatiosodan rokotuskriittistä materiaalia vastaan The Times -lehden raportin mukaan.

Hyvinvointi

Brittihallitus on aikeissa aloittaa tässä kuussa koronarokotteen jakamisen. Miljoonien rokotteiden jakamisen tuottaman logistisen ongelman lisäksi hallituksella on ongelmana se, että mielipidemittausten mukaan yli kolmasosa maan väestöstä kertoo, että on epävarma rokotuksen ottamisen suhteen tai hyvin todennäköisesti jättää sen ottamatta.

The Timesin raportin mukaan ministerit ovat aikeissa aloittaa suuren julkisen tiedottamiskampanjan vakuuttaakseen kansan ottamaan rokotteen. Lisäksi kulissien takana brittiarmeija on mobilisoinut 77. prikaatin maanpuolustuksen kulttuurisen erikoisyksikön valvomaan ”rokotusvastaista verkkopropagandaa” sekä toimimaan sitä vastaan.

Venäjä taustalla?

Raportti ei tarkenna, miten yksikkö tulee taistelemaan rokotevastaista materiaalia vastaan tai millainen sisältö tulee olemaan sen kohteena. Puolustusministeriön edustaja on väittänyt, ettei yksikkö kohdista toimintaansa Britannian kansalaisia kohtaan. Vuotaneiden asiakirjojen mukaan toimintaan kuuluu ”todisteiden kerääminen vihamielisten valtioiden, kuten Venäjän levittämästä rokotusdisinformaatiosta”.

Lisäksi raportin mukaan hallitus käyttää GCHQ-tiedustelupalveluaan vaikuttaakseen yleiseen mielipiteeseen internetissä. GCHQ on paljastusten mukaan aiemmin kehittänyt työkaluja kylvääkseen väärää tietoa internetiin, manipuloinut mielipidemittauksia ja salaa vaikuttanut verkkokeskusteluihin. Tunnetun tietovuotajan Edward Snowdenin mukaan GCHQ on aiemminkin kohdistanut toimiaan brittikansalaisiin.

Lähde: RT

Britannia Disinformaatio Edward Snowden GCHQ Geopolitiikka Hybridisota Hyvinvointi Informaatiosota Koronavirus Kybersota Kybervaikuttaminen Lääketeollisuus Politiikka Rokotteet Teknologia Tiede & luonto Tiedustelu Tiedustelupalvelut Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Taistelevat kuviteltua vihollista vastaan, kun kuvittelevat venäjän olevan koronanarratiivin kyseenalaistamisen takana. Meneeköhän touhu siihen, että jokainen joka esittää mahdollisia huoliaan rokotteeseen liittyen leimataan ”Venäjän agentiksi” tai jotain vastaavaa? Tämmöinen toiminta ei ole omiaan herättämään luottamusta rokotteeseen ainakaan allekirjoittaneessa.

 • Kukavaan

  Vastaa

  Mihin ihmeessä tähän armeijaa tarvitaan? Siviilien terveydenhuolto on siviilihallinnon asia.
  Kävi mielessä, että armeijan mukaan ottamisella luodaan hysteeristä ilmapiiriä. Samaa vaikuttamisen makua on myös Suomessa. Joka puhelimeen on jo tullut tekstari ”STM tiedottaa: Koronatilanne Suomessa vaikeutuu…” 

  Olisiko kyseessä vaiheittainen joukkohysterian luominen? Ehkä piankin Ylen TV-kanavat alkavat näyttämään ohjelmia, joilla vähitellen kypsytettään väestöä.

  Ideana olisi siis, että eri viestintäkanavia pitkin vähitellen tuodaan yleisön tietoisuuteen viestejä, jotka yleisö yhdistää mielissään viestien lähettäjien haluamalla tavalla. Yleisö luulee itse tehneensä johtopäätökset ja omiin päätöksiin on helppo sitoutua.

  Koronasta puheenollen. Onko väestöä kuollut enemmän korona-aikana tai sairaalassa oltu enemmän. Onko verrattu vuosien 2019 ja 2020 huhti-lokakuun lukuja. Ainakin minulta on mennyt ohi tuollainen vertailu. Vai onko kuolleiden määrä laskenut.

 • sotatila

  Vastaa

  Ei ole mitään muutosta tapahtunut kuolleiden ihmisten kokonaismäärässä.

  Tilanne on normaali. 

  STMn voi haastaa oikeuteen harhaanjohtavan tiedon tahallisesta levittämisestä. Sairaalat ja terveysasemat ovat tyhjillään ja viranomaisten ja hallituksen tietoisen pelkohysterian levittämisen takia oikeasti vakavasti sairaat ihmiset kärsivät koska eivät uskalla hakeutua hoitoon.

 • Jakakaatietoa

  Vastaa

  Nyt on aika levitää tietoa ystäville ja sukuaisille etteivät mene ottamaan korona-rokotetta. Mitä enemmän meitä on, sitä parempi.

 • theoprastus

  Vastaa

  Kun koko kororona C:llä on suurta humpuukia. Tähän väitetyyn tautiin on koko maailmassa kuollut huikeat… tadaa… miljoona ihmistä. Nälkään menee joka kolmas sekuntti jossain bänglädä änglädä maassa. Tässä ei ole kyseessä mikään pandemia; tässä on kyseessä joukko hysteria. Minä en mitään piikkejä tartte, minä mikään narkkari oo.

 • Ketään kiinnosta?

  Vastaa

  Tämän mukaan jenkkirokote steriloi 97% naisista ja ip-lehdessä sanotaan että aikamoinen lahja ihmiskunnalle. Tämähän on suurin rikos mitä on ikinä nähty jos pitää paikkaansa.

  https://healthandmoneynews.wordpress.com/2020/12/02/head-of-pfizer-research-covid-vaccine-is-female-sterilization/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi