Kommunistipuolueen seksisymboli herkässä mielentilassa – Ei vieläkään toipunut vaaliväittelystä Tuukka Kurun kanssa

Äärivasemmisto on ollut koko perjantain kaaoksen tilassa, koska Kurun annettiin sensuroimatta kerrata rotuun ja suomalaisuuteen liittyviä tosiasioita.

Viihde

Tiina Sandberg.

Suomen kommunistisen puolueen kiistaton seksisymboli Tiina Sandberg kertoo olevansa edelleen järkyttynyt eilisestä Yleisradion pienpuoluetentistä, jossa hän joutui kohtaaman Sinimustan liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kurun. Sosiaalisen median äärivasemmisto on ollut koko perjantain kaaoksen tilassa, koska Kurun annettiin sensuroimatta kerrata rotuun ja suomalaisuuteen liittyviä tosiasioita.

Sandberg julkaisi Twitterissä pitkän vuodatuksen, jossa hän kertoo traumaattisista kokemuksistaan:

Nyt olen nukkunut yön yli, mutta en ole vieläkään toipunut siitä, miten Ylen hoiti homman eilen. Olen osallistunut näihin tentteihin nyt monta kertaa kolmen eri juontajan vetäessä.

Jari Niemelä ei antanut siimaa rasisteille, vaan puuttui typeryyksiin itsekin ja antoi puheenvuorot niin, että me muut pystyimme sivaltamaan heti vastapalloon. Pirjo Auvinen ei ollut yhtä dynaaminen, mutta asiallinen hänkin, enkä usko että hänkään olisi antanut vapaasti käyttää puheenvuoroja, jotka rikkoivat suoraan lakia.

Nyt Marja Sannikka antoi täysin vapaasti ja vastaan sanomatta esittää rasistisia ja fasistisia hatusta vedettyjä ’faktoja’ puolustautuen sillä että nämä olivat maahanmuuttovastaisten puolueiden kantoja.

Todellisuudessa hän ei itse halunnut käyttää sitä valtaa mikä hänellä oli tilanteen pysäyttämiseen. Tässä olisi nyt Yleisradio peiliin katsomisen paikka. Oletteko todella koko kansan yhtiö, vai vain niiden jotka joku etnisesti hyväksyttäviksi määrittelee?”

Kommunisteja ja vaaleanpunaisen laidan vasemmistoa on turhauttanut se, ettei yksikään kulttuurimarxisti kyennyt kumoamaan fasistien argumentteja suorassa televisioväittelyssä. Koska vasemmiston omat argumentit eivät kestä lainkaan lähempää tarkastelua, vaativat he nyt Sinimustan liikkeen sulkemista pois kaikilta julkisilta poliittisilta areenoilta.

Lähde: Tiina Sandberg

Eduskuntavaaliehdokkaat Eduskuntavaalit Fasismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Poliittinen vaino Politiikka Sensuuri Sinimusta Liike Suomen kommunistinen puolue Tiina Sandberg Tuukka Kuru Vaalit Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

36 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kuru oli eilen(kin) päällikkö, hyvää, selkeää ja perusteltua argumentointia, sekös kommareita ja femakoita ärsyttää, kun heillä ei ole mitään järkevää sanottavaa käsiteltäviin aiheisiin.
  Keskustelu maahanmuutosta ja väkivallasta oli heiltä aivan onnetonta ja noloa sössötystä.

  Kurun väliheitto ”kyllä” oli erittäin onnistunut ja nostaa vieläkin hymyn huulille.

  • Punamustaliike

   Vastaa

   Pakko myöntää näin poliittisena vihollisenakin, että Kurun väliheitto oli raikasta rehellisyyttä politiikan valehtelevassa ilmapiirissä. Eniten politiikassa nyppii äänestäjien pitäminen tyhmänä ja sitähän se on, jos rasisti esittääkin, että kommentit on tehty kännissä ja läpällä, satiiria yms meriselityksiä. En tiedä, tuoko se sitten ääniä. Politiikan henkenä lännessä on teeskennellä hyveellistä, kun tosiasiassa onkin muuta. Vielä kun olisi kysytty juutalaisista, mutta eiköhän asia tullut selväksi äänestäjälle kuitenkin.

 • purp

  Vastaa

  Ei ihme, että mitkään kommentit etnisyydestä satuttivat niin syvällisesti. Tällä valaalla kotona sellainen mulattilapsukainen ja rotusekoittelua on tehty aktiivisesti. Lähetyksessä pyöritellään silmiä ja sormia nostellaan, mutta sisäisesti ollaan kunnon raivokohtauksen vallassa.

 • Saimaan järvilohi

  Vastaa

  Eix tää seksisymboli pyytänyt Tuukkaa kotiinsa katseleen vierestä kun tapola tunkeutuu kaskelottiin. Kuulemma toimiva suhde. Tapolaa meinasin ens ”ihmetellä”, mut sit mä muistin, ett nää painaa joka holee, jos syke löytyy. On tää maailma sekasin, joten toimiin on ryhdyttävä. Vittu, että on vaikea tajuta noita pervoja ihmisvihaajia. Melkein yhtä vaikeaa kun Ylen mediaa.

 • HallintaHaltuun

  Vastaa

  Tuukka hallitsi keskustelua hienosti, puhui ymmärrettävästi ja asiallisena
  sen mitä pitikin. Rasismista ulvominen on perusteetonta. Vaalit lähenee ja trollikin repeilevät vetäen
  herjojaan esiin sinimustistakin
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/17782874/yllapito-hei#comment-119741893
  asiakeskustelu provoontumatta on järkevää.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Niinpä, kun totuus ei miellytä, kielletään totuuden puhuminen.

  • Kalevi

   Vastaa

   Kyseessä oli SKP:n edustaja, joten sikäli…

 • Realisti

  Vastaa

  Eikö tuo kommunismi ole jo aikaa sitten todettu täysin toimimattomaksi järjestelmäksi? Tuulimyllyjä vastaan tappelee tuo Sandberg. Olisi aika herätä todellisuuteen. Kuru esiintyi selkeästi ja asiallisesti.

  • joona

   Vastaa

   Samoin on todettu sekarotuiset avioiliitot, mutta ei se tätä valasta estänyt.

 • Julli

  Vastaa

  Normi vassari.

  Kun tilastoihin, loogisuuteen ja järkeen perustuva argumentaatiokyky loppuu, niin silloin alkaa normaali puhevuorojen vähentäminen, päälle puhuminen jne.

  Kommunistisikaa ilmeisesti häiritsee myös, kun kaikki eivät pidä heikkolahjaisia kehitysmaaneekereitä omassa kodissaan.. 

  Ai, niin… kaikki valkoiset naiset eivät vain voi saada valkoista miestä ja silloin pitää ottaa mitä saa.. 🤷🏼‍♂️

 • Kalevi

  Vastaa

  Hyi saatana, mikä ilskottava laardiamme.

 • Anti fat action

  Vastaa

  Afrikassa lienee nälänhätä siksi, että tämä Jabba the Hut söi niiden kaikki ruoat?

  • Erkki

   Vastaa

   Blubber the Pizza Hut. Tuo voisi mennä Janus Putkosen vieraaksi MV-lehteen ja voisivat yhdessä nähdä nazzeja PS:ssä, Sisussa ja Sinimustissa. Yhdessä on sitten kiva viettää juhlapäivää, jolloin Suomi hävisi II maailmansodassa myös. Mazel tov!

 • TT

  Vastaa

  Rasismi on rasismia, hienommin sanottuna roturealismia, joka perustuu sellaisen havainnointiin, että tarkastellaan ihmisjoukkoja ja niissä esiintyviä ominaisuuksia tilastollisesti. Jos yksittäinen neekeri tai ähly on kiva, sivistynyt ja kenties älykäskin, niin tilastollisesti se ei merkitse mitään niiden tuhannen muun rinnalla. Tilastollinen tarkastelu on ainoa järkevä poliittisessa päätöksenteossa. Mutta typerät akat ja ämmät eivät tee eroa yksilöiden ja joukkojen tarkastelun välillä. Tunnehöperöiltä naisilta pitäisi estää pääsy vaikutusvaltaisiin asemiin muutaman sukupolven ajan pois lukien sinimustan liikkeen fiksuttaret. Mikään ei ole niin hirveää kuin naisen rääkyminen järkeä vaativissa asioissa – kuten politiikka.

  • Erkki

   Vastaa

   SML:n fiksut naiset? Ai kuten Taika-Kukka Närhi–Mourujärvi ja se ”Putin on homo” ‑tyttö? Joo, en kyllä tuollaisia äänestä. Mutta SML:ää äänestän toki. Eli kai se ääni sitten menee niillekin. Ajatushan on tärkein, eiks jeh? Kaikkea ei voi saada. Tosin puolueesta ainoastaan voi mennä Tuukka läpi ja sekin on hyvin epätodennäköistä. Eli miettikää nyt Uudellamaalla tarkkaan vaikka siellä on Sinimustissa muitakin hyviä ehdokkaita sinulle varmasti. Tuukka tarvitsee siellä kaiken tuen kuitenkin, se on kiistämätön fakta. 17 000 ääntää kai tarvittaisiin vertailuun. Tiedän montakin neekeriä jotka ovat tuota kommarirasvamöykkyä fiksumpia. Möykky oli tosin koko studio typerin torstai-iltana. Jopa se kalpea, pottatukkainen ja kulmakarvansa piirtänyt eläinaktivistipuolueen(?) edustaja ei ollut noin saakelin tyhmä. Ryhtyisin homoksi (kuolisiin HIV:iin) ennen kuin koskisin noihin naisiin.

 • pöh

  Vastaa

  Kerrankin harmittaa että on jäänyt ”vaalitentti” katsomatta 😀
  Kannattasko tonkin pervon katsoa housuihinsa, vois tulla herätys. hei mullahan onkin 5 sentin muna mä olenkin mies..

  • Tapiola

   Vastaa

   Ylen ohjelmat näkee netissä ilmaiseksi, sikäli kuin sitä voi ilmaisena pitää ylemaksua vastaan. Tuo vaalitenttikin näkyy vuoden ajan.

   • Youtube

    Vastaa

    Ei näkynyt kuin pari päivää. Nyt on jo poistunut. Saikohan kukaan talteen, että voisi ladata Youtubeen?

    • Tapiola

     Vastaa

     Jos Partisaani suvaitsee ylen linkin niin
     https://areena.yle.fi/1–64958651
     Kyllähän Yle hyvä olisi, jos edes jossain määrin tasapuolisuutta löytyisi.
     Periaatteessa Sannikka vetää homman ihan asiallisesti, mutta tosiaan kyllä pitäisi pienten puolueiden päästä haastamaan isoja samassa lähetyksessä. Eihän tämä tällä ole hyvä.

 • Pete

  Vastaa

  valtaa, joka… ei mikä
  jokin etninen ryhmä…ei joku
  sexisymboli voisi opetella suomea, ennen kuin alkaa ulisemaan.

 • Burt Reynolds

  Vastaa

  Hämmentävä olento. Toi oli miehenäkin ruma.

 • paskiainen

  Vastaa

  Kurulla oli muuten kaikin puolin vakuuttava esitys, mutta hänen vastaus ”kyllä” toisen puolueen edustajan väitteeseen siitä että Kuru on rasisti oli mielestäni virhe. Tämä yksittäinen ulostulo oli omiaan vesittämään muuten Kurun asialliset ja vakavasti otettavat näkemykset sekä puheenvuorot, sillä järkevämpi veto olisi ollut haastaa rasismin määritelmä. 

  Saatan olla väärässä, mutta käsittääkseni Sinimusta liike ei aja esimerkiksi sellaista ideologiaa, missä toivotaan Afrikan mustien etnovaltioiden kadottamista maailmankartalta. Jos näin kuitenkin on, niin silloin syytös ja myönnytys rasismista oli kohdallaan. Se että haluat pitää oman kotimaasi väestönrakenteen täysin etnisesti kantaväestövoitokkaana ei tee sinusta rasistia, ellei rasismin määritelmän laatimista anneta täysin kommunistisen puolueen ehdokkaan käsiin.

  • Julli

   Vastaa

   Kannattaa tutustua SML:n materiaaliin, niin saat selvyyden heidän linjastaan. Selkeää ja perusteltua materiaalia.

   Yleisesti ottaen suomalainen rasismi on juurikin tuota Suomi suomalaisille, neekerit Afrikkaan jne. Suomessa ei ole ollut hirvittävän paljoa imperialismiin perustuvaa rasismia, kuten monessa muussa valtiossa on ollut vuosisatojen saatossa. Ajankohtaisin esimerkki on Venäjä, joka surutta hyökkää vieraan valtion alueelle ja pyrkii korvaamaan ja tuhoamaan muut kuin venäläiset väestöryhmät.

   Suomalainen imperialismi voinee tulla kyseeseen ehkä ajatuksessa, jossa on kyse niin sanotusta kolmen kannaksen Suomesta.

   Kommunistivalaan monikulttuurisuusutopia ei ole realismia. Hyvä muistaa, että kommunismi, sosialismi ja bolsevismi perustuvat kansainvälisten köyhien ongelmien ja aseman parantamiseen. Näillä aatteilla ei ole oikeasti mitään positiivista annettavaa Suomen tapaisessa vielä suhteellisen yhtenäisessä kansallisvaltiossa. Kommunismi, sosialismi yms. ovat valtiota sisältäpäin kalvavia ja tuhoavia sairauksia.

 • Hyi vittu

  Vastaa

  Voiko tuota stereotyyppisempää kommunistihuoraa olla? Tuo on kuin suoraan jostain pilapiirroksesta!

 • per saukko

  Vastaa

  harvinainen hyvä juttu yleltä, kerrankin oli puolueeton

 • Seksikeijut ja muut Stalinistit

  Vastaa

  SKP ex-puheenjohtaja Väisänen on homo ja asuu Punavuoressa.

 • Schlageter

  Vastaa

  ”Suomen kommunistisen puolueen kiistaton seksisymboli”
  😀 😀 😀 😀 😀 😀
  Jos tuo ”seksisymboli” on sama kuin tämän päivän Suomen kommunistisen puolueen kasvot, niin eipä kommunisteilla kovin hyvin mene.
  Kuka antaa äänensä tuollaiselle? 😀
  Oh, otan lasillisen viiniä ja nauran pitkät herkulliset naurut!
  Kiitos, punikit!

 • Glen Donova

  Vastaa

  Siltä varalta että joltain on unohtunut suomen laki:

  ”PL12 § Sananvapaus ja julkisuus
  Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä…”

  Tästä johtuen puheenvuorot jaettiin erittäin asiallisesti ja jokainen sai esittää kantansa. Siitä ketkä jatkossa saavat mandaatin ja käyttää ääntänsä päättävät äänestäjät, ei ehdokkaat.

  • JFK

   Vastaa

   Olisi Liike Nyt:n puheenjohtaja Harkimonkin kannattanut osallistua tähän tenttiin, niin olisi saanut puheenvuoroja. On pelkästään positiivista, että toimittaja Sannikkan rooli kerää kiitosta. YLE:lläkin on näemmä välillä sallittua toimia oikeana toimittajana.

 • Melina

  Vastaa

  nimimerkille ”pöh”
  täältä löytyy ylen pienpuoluetentti 16.3−23

  https://areena.yle.fi/1–64958651

 • Nimetön

  Vastaa

  olenko huomaavinani nyt että heti kun Sanna Marin pyörähti Right Sectorin päällikön hautajaisissa, muuttui tiedotusvälineiden suhtautuminen näihin asioihin. Liekö tulemme tilanteeseen jossa toiset natsit on pahoja mutta Ukrainassa operoivat ovat itseasiassa helvetin hyviä ihmisiä. Stepan Bandera olikin hyvä jätkä vaan siksi kun vihasi ryssiä. Viholliseni vihollinen on ystäväni ja siinä ei ykskaks enää yksityiskohdat paina.

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Tuukka / Sml oli lähes kaikissa olennaisissa asioissa samaa mieltä kuin kommunistit. Eihän tässä juuri muuta voi kuin ajatella kuuluisaa hevosenkenkää, jossa ääripäät kohtaavat. Haha!

 • pöh

  Vastaa

  Jos näyttää tuolta ni kuka hullu voi äänestää?
  Onko toi mies vai nainen?

 • Claude

  Vastaa

  Oliko se tuo tutiseva laardivati vai se eläimiinsekaantujien puolueen pakkelinaama, joka puhui anonyymien työhaastattelujen puolesta. Sitähän on testattu jo ja tulos oli että naiset ja neekerit saivat vähemmän paikkoja sen jälkeen.

 • toksiinomaskulino

  Vastaa

  Siihen on olemassa omat syynsä miksi julkisesti ei tasa-arvon nimissä puhuta myöskin toksisesta-feministisyydestä. Mikä on feminismin vastakohta? Se ei ole sovinismi, eikä malenismi eikä myöskään misogynia. feminismin vastakohta on luonnollinen naiseus. ehkä.

 • Late

  Vastaa

  ompas siinä harvinaisen järkyttävän näköinen emakko. näyttää tukiaisen ja jabba the hutin jälkeläiseltä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi