Juutalaiset raivoissaan – näkevät itsensä Harry Potter ‑pelin iljettävissä pankkiireissa

Juutalainen transuaktivisti Yonah Gerber parahti medialle, että hänen mielestään on "perseestä", että peli on niin suosittu.

Viihde

Juutalaiset lobbausjärjestöt ovat jo kauan olleet käärmeissään Harry Potter ‑kirjasarjan luoneelle J. K. Rowlingille, koska tämä on ottanut kantaa transulobbaajien pahimpia ylilyöntejä vastaan. Tuore Potter-aiheinen videopeli Hogwarts Legacy on koettu ”valitun kansan” riveissä kuitenkin vieläkin verisempänä loukkauksena.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) uutisoi, että pikkulasten sukuelinten silpomisesta ja eläinten rituaalisesta rääkkäämisestä tunnettu rotu uskoo videopelin sisältävän piiloantisemitismiä. Sionistien mukaan rumien suurinenäisten pankkiirien maahisrotu on ilmiselvä juutalaisvastainen karikatyyri.

Peli sijoittuu fiktiiviseen historiaan 1890-luvulle, jolloin Potter-legendan mukaan syttyi maahisten kapina. JTA siteeraa juutalaisaktivisteja, jotka ovat ”huolissaan siitä, että hahmojen silmiinpistävät koukkunokat ja heidän roolinsa Potter-maailman pankkiireina muistuttavat antisemitististä stereotypiaa siitä, että juutalaiset hallitsevat kansainvälisiä rahoituslaitoksia”.

Juutalainen aktivisti katkerana Hogwarts Legacyn pelaajille

Erään kriitikon mukaan videopelin viesti on se, että ”on moraalisesti oikein murskata [juutalaisia muistuttavien] maahisten kapina ja alistaa nämä”. Rowling itse ei ole nähnyt tarpeelliseksi kommentoida juutalaisten valituksia julkisesti, sillä peli on osoittautunut välittömästi taloudelliseksi menestystarinaksi.

Juutalainen transuaktivisti Yonah Gerber parahti medialle, että hänen mielestään on ”perseestä”, että peli on niin suosittu. ”En ikävä kyllä voi tehdä mitään sille, että ihmiset välittävät enemmän viihteestä kuin todellisista ihmiskohtaloista, joita viihde vahingoittaa,” juutalainen kyynelehti.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Antisemitismi Harry Potter Homolobby J. K. Rowling Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Maahiset Rotu Sionismi Talous Transut Ulkomaat Viihde Yonah Gerber

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  warner bros on juutalaisomisteinen yhtiö. pelissä on silti vain vähän wokea ja vain yksi transuhahmo

  • Erick

   Vastaa

   ”En ikävä kyllä voi tehdä mitään sille, että ihmiset välittävät enemmän viihteestä kuin todellisista ihmiskohtaloista, joita viihde vahingoittaa”

   Onko ”holokausti” viihdettä vai todellinen ihmiskohtalo?

   • Plääh

    Vastaa

    Virallinen valhe on melkeimpä jo viihdettä, koska kukaan ei usko ja on tavallaan fantasiaa ja kauhuleffaa. OIkea ihmiskohtalo oli tehdä työtä vankileirillä vihamieliseksi väestöksi koetun miehittäjän tai valanpitäjän määräyksestä. Tylsää ja tavanomaista. Ruokakin voitti ghettosapuskat

 • otto suni

  Vastaa

  On hämmästyttävää kuinka hyvin juutalaiset tunnistavat itsensä näistä karikatyyreistä. Aina on valituksia vaikka tämä valittu kansa on tuhoamassa valkoisen rodun!

 • tymä

  Vastaa

  Huvittavaa kun juutalaiset tosiaan joskus ihan näyttävät maahisilta. Ehkäpä sukua?

 • TT

  Vastaa

  Elämämme on kuin suurta peliä ja jatkuvaa epävarmuutta, koska käytämme kasaarimenninkäisten painamaa leikkirahaa.

 • Erick

  Vastaa

  Eiköhän jokainen terve ihminen vihaa ja halveksu pankkiireja. Eikös se ole ihan normaali reaktio? Näin otsikon että jossakin oli erotuomarille huudettu ”homofobinen kommentti”. Mitä sitten? Tuomarille oli siis joku valkku vihoissaan huutanut ”vitun homo!” tjmv. Onko homous negatiivinen vai positiivinen asia? Suvakkien pitäisi nyt vihdoinkin päättää asia jo mielestäni.

 • Salomon

  Vastaa

  Mitä fiktiivistä tässä on?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Taru Sormusten Herrasta on toinen mainio vertaus.

  Kun örkit hyökkäävät niin kaikille on selvää, mikä osapuoli on hyvä ja valkoinen ja mikä osapuoli on suoraan monikulttuurisesta Helvetistä.

  Sionismi on yhtä kuin Helvetti ja sionisti on yhtä kuin Helvetin asukki. Minkäs teet, näin se on. Ja, tietenkin, örkki älähtää, kun kalikka kolahtaa. Itse asiassa sionistinen örkki on niin tavattoman herkkä miljardeineen.

  Mordor on selkeästi Israel ja Iran onkin nykyään jo hyvien puolella. Ehkäpä Mordor vielä kukistuu, ehkäpä Jaffan yllä nähdään appelsiininvärisiä kauniita pilviä. Kuka tietää, ken elää, se näkee. Mordor saa joka tapauksessa osansa, jos sionisti saa haluamansa Kolmannen Maailmansodan. Sitä nimittäin saa, mitä tilaa, Mordor.

 • Jones

  Vastaa

  Juutalaiset itse tekivät holokaustin polttamalla valkoisia ja valkoisiin sekoittuneita keskitysleireillä.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)

  Tämän tekemänsä rikoksen he ovat laittaneet valkoisten syyksi valheilla ja asioiden salailulla. Kaikenlisäksi he ovat tienanneet sillä varmaankin satoja miljardeja. Kaiken huipuksi tämän seurauksena juutalaisista ei saisi sanoa yhtään mitään ja heidän rotuveljiään pitäisi ottaa pohjoiseen ilman ehtoja, vaikka he tulevat ilman papereita ja valehtelevat ikänsä ja nimensä. Näin he valloittavat maat siirtolaisuudella.
  Muslims are Jews’ natural allies in Europe – Rabbi Pinchas Goldschmidt
  https://youtu.be/F2JQYPY7ueU

 • Plääh

  Vastaa

  Rumat nylkyripankkiirit tunnistivat itsensä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi