Juutalaiskoomikko Jon Stewart syyttää Harry Potter ‑elokuvia antisemitismistä

Stewartin mukaan pankkiirit muistuttavat juutalaisia niin ulkonäöltään kuin ammatiltaan.

Viihde

Juutalaiskoomikko Jon Stewart on tuonut podcastissaan esille Harry Potter ‑elokuvasarjan antisemitistisiä piirteitä. Stewartin mukaan elokuvan pankkiireina toimivat maahiset olisivat stereotyyppisen näköisiä juutalaisia.

Elokuvassa pankkiirit ovat pieniä, kyyryselkäisiä maahisia, joilla on isot korvat sekä koukero nenä. Juutalaisen Stewartin mukaan nämä muistuttavat juutalaisia niin ulkonäöltään kuin ammatiltaan.

”Oletteko katsoneet Harry Potter ‑elokuvia? Olettekoo nähneet kohtaukset Irvetan Velhopankista? Tiedättekö ketkä johtavat sitä pankkia? Juutalaiset!”, Stewart sanoo podcastissaan.

Stewart kertoi kauhistuneensa, kun hän näki hahmot ensimmäistä kertaa. Vielä enemmän hän tyrmistyi siitä, etteivät nämä hahmot tuntuneet loukkaavan ketään muuta kuin häntä.

On olemassa sanonta, jonka mukaan se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

Lähde: Episodi

Harry Potter Juutalaiset Pankit Pankkiirit Poliittiset viholliset Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Viihde

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  No voi helvetti. En kerennyt kunnolla lukemaan juttua loppuun, kun mietin samaa lausahdusta, pakko jotain keksiä. Oisko haulikko ja oma polvi, erikoisrotu ei voi muuta sanoo

 • Julli

  Vastaa

  Saisikohan tällä mielipiteellä taas vähän rahaa ja sympatiaa nahattomille?

  Ei, ei saa.

 • TT

  Vastaa

  Maailma on antisemitistinen elokuva, koska siellä toimi joukko inhottavia suurbankstereita, jotka ovat rahapainokoneensa avulla valloittaneet koko maailman. Näiden luoma huijauskupla paisuu ja paisuu kunnes posahtaa ja tarvitaan uusi alku. Tämän vuoksi suurbankster-eliitti järjestää aina suursodan tai muun katastrofin, joka luo savuverhon ja nollaa heidän systeeminsä. Koronahoax on hiljaista sotaa kansoja vastaan ja romahduttaa systeemit näiden valtioissa. Instituutiot on solutettu marxisteilla ja muutettu pellelaitoksiksi. Tämä huijauksesta kertova elokuva ei pääty koskaan ja se muuttuu aina vain pahemmaksi, koska aivopestyt ihmiset eivät pysty marssimaan teatterista ulos.

 • pää määrää

  Vastaa

  Jon voi olla oikeassa toteamassaan antisemitismissä, jos pankkien omistajista annetaan totuudenmukainen kuva rahanluojina tyhjästä ja koronkiskureina.

 • juha II

  Vastaa

  HOH-HOIJAA…
  Juutalaiset muistuttavat aikalailla näitä nykyvasemmiston joulukalenteri hahmoja, joilla on jos jonkinlaisia ”hahmottamisvaikeuksia”! Vaiko onko syynä vain rahan tuoksu, joka ei voi olla ottamatta kokoiseensa nenään. Joka tapauksessa kumpaankin lopputulokseen päästään sillä, ettei molemmilla ryhmillä ole mitään ”sidonnaisuuksia” työntekemiseen, joka tunnetusti pitää pois ”joutilaisuudesta, joka onkin kaiken pahan alku ja juuri”! Eikä siinä vielä kaikki. Muuan Carunan sähkölaskut antavat aihettab aatoksiin!

 • EV

  Vastaa

  Minecraft-pelin kylässä on kauppiaita, jotka ovat mallinnettu myös koukkunokkaisiksi, joita suojelee kylän ”Golemit” (muistuttaa aikalailla Goyta, eikö?). Pelin yksiä päämobeja ovat Endermanit, pitkät mustat vihut, jotka juoksevat kovaa, varastelevat blokkeja (sekä esim. vesimelooneja ja paistettua kanaa), he puhuvat huonoa englantia ja nämä hyökkäävät kimppuusi, jos katsot heitä silmiin 😀 moni ehkä tietää myös kyseisen pelin alkuperäisen suunnittelijan ja hänen julkisesti esittämät ristiriitaiset ja pahennusta aiheuttaneet mielipiteet.

  • Salomon

   Vastaa

   Hehe mitä helvettiä

 • Tupauuno

  Vastaa

  Mitenkäs se vanha sanonta menikään? Se koira ulahtaa, johon kalikka kalahtaa. Ei minulla muuta sanoisi Stubbi.

 • J.K.

  Vastaa

  Juutalaisia on käytetty eri aikakausina muunmuassa verojen keräämiseen hallitsijoille ja heitä on jouduttu luonnollisesti myöskin tappamaan välistävetämisten vuoksi.

  Kuitenkin todistettavasti sionistinen juutalaiseliitti on luottoluokituslaitoksien johtokunnissa ja näillä on valta pisteyttää eri valtioiden luottoluokitusta. Suomenkaan luottoluokitus ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla enää AA+ ja näenkin että tätä puolisuvereenia valtiota pidetään siinä keinotekoisesti. Olemme velkainen valtio ja velan myöntää luottoluokittajat.

  Kaikki riippuu siis sionistien rahavallasta. Maksa tai kärsi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi