Äärioikeisto ”murskattu”? Koominen antifasistinen hyökkäys Sinimustan Liikkeen tapahtumaan

Otimme yhteyttä paikalla olleeseen puheenjohtajaan Tuukka Kuruun, joka toipuu tapahtumista.

Viihde

Antifasistit ovat uhanalainen laji, jonka edustajia tallentuu kameraan vain harvakseltaan.

Kansallisradikaali puolue Sinimusta Liike oli lauantaina Kuopiossa keräämässä kannattajakortteja puolueeksi rekisteröitymistä varten. Keräys sai yllättävän käänteen, sillä militantti äärivasemmisto tuhosi puolueen ja nolasi sen totaalisesti – tai näin äärivasemmisto itse ainakin asian tahtoisi esittää.

Paikalle saapui yksittäinen vasemmistolainen, joka päätti suorittaa antifasistista aktivismia potkaisemalla yhden liikkeen mainoskylteistä kumoon hit and run ‑tyyppisessä iskussa. Iskun jälkeen hän pakeni pyörällä pois paikalta.

Otimme yhteyttä paikalla olleeseen puheenjohtajaan Tuukka Kuruun, joka toipuu tapahtumista.

Hei! Kerrotko, mitä tapahtui?

Tervehdys! Olimme tosiaankin viettämässä mukavaa kesäiltaa keräten Sinimustan Liikkeen kannattajakortteja Kuopiorockin läheisellä puistoalueella, jossa kortteja kertyikin oikein mukavasti! Lukuisat festaritunnelmissa olleet ihmiset rohkaistuivat juttelemaan ja välillä jopa hieman väittelemään kanssamme, eikä teltalla tarvinnut juuri kärsiä hiljaisista hetkistä. Teltallemme saapui myös liikkeestä jo valmiiksi tietoisia kansallismielisiä, jotka halusivat tulla tervehtimään meitä kasvotusten sekä ottamaan vastaan puolueemme mainoslehtisiä.

Kaiken kaikkiaan tunnelma oli siis hyvin lämmin ja tervetullut erästä kauhistuttavaa välikohtausta lukuun ottamatta.

Keskustellessani erään perheensä kanssa paikalle saapuneen kansallismielisen kanssa, kiinnitin huomiota erääseen pyörän kanssa liikkuneeseen festarivieraaseen, joka seurasi katseellaan tiukasti puolueemme mainostelinettä. Kyseinen kaveri hivuttautui vaivalloisen näköisesti lähemmäs telttaamme, ikään kuin esittäen patsasta joka kerta kun katseemme siirtyi hänen suuntaansa.

Hetken mietintätuokion jälkeen hän keräsi toimintatarmonsa, ja koetti hieman huterasti tasapainotellen kokeilla, kuinka kaukaa hän yltää koskemaan telinettämme jalallaan. Aherrus palkittiin, sillä huteraan telineeseen välittynyt liike-energia oli riittävä sen kumoon saamiseksi. Tämän jälkeen henkilö nousi välittömästi pyöränsä selkään ja polki raskain henkäyksin pois paikalta. Huikkasin viikarille perään, että ”olet sinä vain rohkea kaveri”, johon hän vastasi hermostuneella hekotuksella, polkien välimatkaa välillemme.

Olimme juuri kokeneet kannattajakorttikeruukiertueemme verenhimoisimman yhteenoton.

Lopettaako Sinimusta Liike nyt kaiken toiminnan?

Kokemamme attentaatti oli kokemuksena sen verran järkyttävä, että tarvitsimme kosolti palkatonta tunnetyötä selvitäksemme tästä hyökkäyksen aiheuttamasta traumasta. Oli tietenkin lähellä, että olisimme laittaneet lopullisesti pillit pussiin, mutta kyyneleet poskiltamme kuivattuamme ja alusvaatteet vaihdettuamme päädyimme kuitenkin siihen lopputulokseen, että kiertuetta on jatkettava tästä takaiskusta huolimatta. Kuopioon meillä ei selvästi ole enää asiaa!

Puolue on ensi viikonloppuna menossa Vaasaan ja Lapualle. Perutaanko tapahtumat Kuopion dramaattisten käänteiden vuoksi?

Puoluehallituksen tunteikkaassa kriisipalaverissa harkitsimme tietenkin tätäkin vaihtoehtoa. Ilmoille heitettiin myös ehdotus eräänlaisesta etäyhteyskeräyksestä, jossa ölisisimme verkon välityksellä joutavia kotisohviltamme sekä jakaisimme käskyjä nimimerkin takana oleville kuuntelijoillemme. Ryhmämme seurassa vallinnut hetkittäinen paniikki vaihtui kuitenkin lopulta yleiseksi uhoamiseksi ja karkeuksien huuteluksi, jonka vuoksi päätimme jatkaa kiertuettamme alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Äärivasemmisto Antifa Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Kuopio Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Tuukka Kuru Viihde

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Että näin

  Vastaa

  Oli Kuru saanut itsensä kerättyä Jyväskylään tullessaan, ei ollut näkyvissä post-traumaattisia oireita terrori iskusta.
  Kovan tahtotilan omaavana, talvisodan hengessä, hän jalkautui sadetta uhmaten kauppakadun kompassilla ihmismassojen joukkoon ja sai kerättyä kriittisen määrän kannattajakortteja.

 • Tomppa

  Vastaa

  Tuo jutun kuva repeilyttää niin paljon, että voi katsoa, kun alkaa vesi valumaan silmistä ja koskemaan vatsaan. Siinäpä vasta kaksi Antifan valioyksilöä.

 • Red alert

  Vastaa

  Voimia Tuukalle tästä järkyttävästä atakista kuntoutumiseen.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Voimia Tuukalle…yö on pimeimmillään hetki ennen auringonnousua 😀

 • Julli

  Vastaa

  Arvoisat Suomen Itsenäisyyden puolustajat,

  olette selvästi ansainneet nöyrän ja kunnioittavan tuen kohtaamanne kriisin hetkellä. Voimia teille ja menestystä erinomaisen hienon tavoitteen saavuttamiseksi.

  Ei liene lainkaan ylimitoitettua, jos vastaisen varalle järjestäisitte tilaisuuksiinne myös palkattua turvapalveluhenkilöstöä (esimerkiksi Martta-järjestö) terveytenne ja henkenne sekä materiaalinne suojaamiseksi. Näitä lähes yliluonnollisin kyvyin varustautuneita ja teräksisen fyysisen kunnon omaavia vihollisen toimijoita on varmasti enemmänkin liikkeellä terveydenhuoltopalveluiden alasajon vuoksi. 

  Te ette vain voi havaita kaikkia näitä salakavalia ja voittamattomia uhkia ennakolta ja siten säästyä vastaavilta kriiseiltä jatkossakaan.

  Olkoon Voima kanssanne.

 • TT

  Vastaa

  Globalismilla eli Suomen alasajo-ohjelmalla on edelleen mielipide-hegemonia Suomessa ja jokainen näkyvästi tätä vastustava asettaa itsensä tulilinjalle. Arvostan suuresti niitä, jotka näkyvää työtä tekevät.

 • A-L

  Vastaa

  Jotenkin ironista, kun äärivasemmisto vastustaa kommunistista Sinimustaliikettä*.

  *Tuotantolaitokset julkiseen omistukseen, talouden alistaminen valtion ohjaukselle, sananvapauden rajoittaminen, korporatismi eli eturyhmien valtaa ym.

  • Supporter

   Vastaa

   Ei ole kommunismia, että tietyt isot firmat alistetaan valtiolle, jotta ne eivät voi siirtää tuotantoaan Kiinaan ja polkea työntekijöiden oikeuksia. Kommunismia on, kun myös pienet firmat alistetaan valtiolle/niitä ei saa perustaa. 

   Sinimustassa Suomessa on yrittämisen vapaus.

   • TT

    Vastaa

    Kansainvälisesti toimivilla jättifirmoilla, pankeilla ja isoilla pääomarahastoilla on nyt liikaa vaikutusvaltaa Suomen valtion ja sitä kautta kansalaisten asioihin. Kuviota korostaa vielä alistuminen EU:lle, jonka tuottama lainsäädäntö ja ohjeistus näyttäisi suoraan suosivan globalismia. Näin ei voida jatkaa. Hulluksi mennyt korona- ja ”reset”-politiikka on tästä vakava oire ja tietenkin kestoaihe eli massamaahanmuutto.

   • A-L

    Vastaa

    Tiedätkö miksi yritykset siirtyvät Kiinaan ja muihin maihin? 

    Koska Suomessa on vaikea harjoittaa yritystoimintaa korkean verotuksen ja runsaan sääntelyn takia. 

    Työntekijöillä Suomessa on liian hyvät oltavat lukuisine etuuksineen (vahva irtisanomissuoja, arkipyhäkorvaukset, lomarahat ym.) suhteessa tuottavuuteen.

    Ay-kartellilla eli työmarkkinasääntelyllä on liian vahva ote taloudesta.
    (ja tätä Sinimustaliike haluaa lisää)

    Ei yrityksillä Suomessa ole varaa tälläisiin työntekijöiden etuuksiin. Verot vaan nousee nousemistaan.

    Joten ei yritysten pakottaminen toimimaan Suomessa valtion määräyksellä mitään auta vaan pahentaa tilannetta.

    • TT

     Vastaa

     Tämä on kestoväittelyn aihe. Kaikki ovat kai yhtä mieltä siitä, että verottaja nappaa itselleen liikaa rahaa ja käyttää ne älyvapaisiin hankkeisiin (mm. EU paketit) sekä lisätäkseen byrokratiaa ja kansalaisten elämään puuttumista entisestään. Viime aikoina homma on mennyt avoimeksi tyranniaksi (korona). Valtio ei ole meidän ylisuojeleva vanhempamme. ”Nanny state” pitää purkaa, kuten myös jättiyritysten monopolit ja kenties AY-liike joiltakin osin. En kaipaa duunarien kepittämistä kuitenkaan.

    • Ilmari

     Vastaa

     Aina sama laulu. Jos ei saa yritystään menestymään , vika on verotuksessa. Suomen verotus ei ole mitenkään erityisen korkea. 

     Minulla oli muutamia vuosia toiminimi joka tarkoittaa että maksoin verot yksityishenkilönä eli progressiivisesti. Ihmettelin jo silloin mitä kaikkia kuluja sai vähentää kirjanpidossa. Maksoin paljon vähemmän veroa kuin jos olisin saanut saman summan palkkana.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kommarien (vihreät virheet) pitää tilata paikalle joku tunnettu norsunluurannikkolainen huutelemaan ”rassismus, ei saa käyttää neekeri-sanaa, I kill you”-taho. 😉
  Sitten vuorossa kuulustelut, ehdollista vankeutta, vankeutta?

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Voimia kaikille kovia kokeneille. Poliisi luonnollisesti tarkkailee kuvanauhoja kuva kuvalta. Me selviämme tästä vielä.

 • ms

  Vastaa

  Kauheeta! Ei kenenkään kuulu kohdata tuommoista pohjatonta ihmis- ja telinevihaa. Tuukalle voimia ja jaxuhalit

 • EV

  Vastaa

  HUUTONAURUA! xD Mukavaa, että äärivasemmisto on korvannut tyhjiön, jonka Kummeli (se vanha Kummeli) jätti huumorikentälle.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Voimia ja toipumista! Tämä kammottava terrori-isku ravistelee koko yhteiskuntaamme ja se on hyökkäys länsimaista demokratiaa vastaan!

 • Puppe Tutisenko

  Vastaa

  Väkivalta hiipii varoittamatta. Vain valppaus pelasti tällä kertaa pahimmalta.

 • Halvalla myyvät itsensä

  Vastaa

  Eikö nämä Suomen antifalaiset itse tajua, että toimivat Soroksen juoksupoikina?

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kun katsoo minkälaisista sekakäyttäjistä ja mt-ongelmaisista Suomen äärivasemmisto koostuu, niin ei siinä porukassa tajuta mitään muutakaan asiaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi