Israelilaissotilas jää ilman lempijäätelöään – haastaa Ben & Jerry’sin oikeuteen

Machomiehen äiti on kirjannut haasteen poikansa puolesta.

Viihde

20-vuotias israelilaissotilas on haastamassa Ben & Jerry’s ‑jäätelöfirmaa oikeuteen koska yritys veti tuotteensa hiljattain pois myynnistä IDF:n miehittämiltä palestiinalaisalueilta, joissa palveleva mies jää nyt ilman ”lempijälkiruokaansa.”

Lisäksi hänen mielestään yrityksen veto leimaa hänet ihmisoikeusrikkojaksi, sekä ei anna hänelle mahdollisuutta ”nauttia jäätelöstä niin kuin kaikki muut.”

Haasteen on kirjannut sotilaan nimissä tämän äiti, jonka mukaan hänen poikansa jää nyt epäoikeudenmukaisesti paitsi suosikkijäätelöstään partioidessaan miehitetyillä alueilla.

Lähde: RT

Ben & Jerry's IDF Poliittiset viholliset Rikos Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Viihde

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  No perkele! Onhan Ben & Jerry kyllä parhaimpia jäätelöitä. 😋

  • Ben and Soros

   Vastaa

   Epäterveellistä juutalaisomisteista paskajäätelöähän tuo on. Mene vain ostamaan lgbt refugees welcome jäätelösi.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jätä kauppaan se jutkujäätelö.

   • Anonyymi

    Vastaa

    Niin en ole perehtynyt muuta kuin makuihin. Ostan jatkossa muuta jäätelöä. 😕 Anteeksi.

 • Late

  Vastaa

  Mitäpä sitä sotiessa muuta miettiin kuin jäätelöä. Vaan ja ainoastaan jutkut ja nekrut voi olla noin vitun idiootteja

 • Suuret luulot

  Vastaa

  Ai juma.…a, luuleeko ne omistavansa koko maailman? Vai luuleeko ne että ne voi määrätä yrityksiä? Pitää olla pikkuisen juurivettä lirahtanut päähän jos kuvittelee tuollaisia. ”Ihmisoikeusrikkoja”… Ei taida noita-akka edes ymärtää mitä ihmisoikeudet ovat?

  Muuten, oletteko koskaan miettineet mistä on tullut noita-akan pään siluetti? Kyömy nenä ja käyrä leuka sekä nauru.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Hämmentävää…eikös jutkut omista Ben & Jerry’s:n???? Nimim. Olenko boikotoinut turhaan

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Ben Cohen ja Jerry Greenfield ovat juutalaisia ja lapsuudestaan asti ystäviä. Perustivat jäätelötehtaansa 1978 Vermontiin Burlingtoniin. Mutta myivät vuonna 2000 firman Unileverille. 

   Vuonna 2016 julkaistun uutisen mukaan Unileverin omistama tuotemerkki tuki LGBT-jotain.
   https://www.benjerry.com/whats-new/2016/support-lgbt-equality

   Kaverukset ilmoittivat 2021 tukevansa Unileverin harjoittamaa jäätelönmyyntiboikottia Palestiinalais-alueille.

 • Patriootti

  Vastaa

  Tää on huvittava ilmiö kun juutalaisomisteinen yritys boikotoi juutalaisilta jäätelöä, niin ”kansallismielisellä” menee aivot solmuun. Mites kun esim. Soros juutalaisena vastustaa juutalaisten omaa valtiota? Tai juutalaisomisteiset mediat puoltaa ”palestiinan” oikeuksia? 

  Tilanne on sama kuin Suomessa ja muissa länsimaissa. Suomalaiset kommarit haluaa tuhota suomalaisten oikeuden kansallisvaltioomme. Näin on myös juutalaisten laita. Jos haluaa ymmärtää maailmaa niin kannattaa tunnustaa ettei mikään sukukunta ole yksimielinen monoliitti vaan koko maailmaa jakaa juutalaiskristillinen perintö ja ateistinen marxilaisuus. Välille mahtuu sit sitä sun tätä.

  • Schlomo Shekelbergstein

   Vastaa

   Juutalaiset tulee aina jakaa ns. ateistijuutalaisiin ja uskonnollisiin juutalaisiin. Suurin osa ateistijuutalaisista uskoo, että juutalaisvallan tulee ulottua maailman laajuisesti. Uskonnolliset tyytyvät usein pelkkään omaan valtioonsa. Kaikki kuitenkin toimivat gojimeita vastaan tiiviissä yhteistyössä.

 • Christine

  Vastaa

  noinko tuo israelilainen rasistinen murhanhimo saadaan laantumaan…taitaa ben & jerry olla juutalaisten omistama kun eihan tuo herrakansa koirien tekemaa virvoketta kitaansa kumoa

 • Helen

  Vastaa

  juutalaiskristillinen?juutalaisten opus on talmud, tuo saatanallinen pedofiliin oppikirja taynna vihaa.
  Talmud jossa jeesus keitetaan elavalta, jossa lapsia neuvotaan raiskaamaan niin nuorena, etta neitsyys palaa takaisin…kristillista se ei ole ja paavikin on juutalainen pikku pedofiili rothshildien omistamassa vatikaanissa

  • Patriootti

   Vastaa

   Juutalais-kristillinen eli todellisessa historiassa molemmilla sama Jumala ja kristityillä käytössä olevat vanhan-testamentin kirjat. Myös juudan jälkeläisinä itseään pitävissä israelilaisissa on esim. ateisteja, kristittyjä ja muita ja kaikilla on erilainen käsitys asioista. Itse pidän Lutherin ohjetta terveenä, jos joudut keskusteluun ei kristittyjen esim. talmudiin uskovien juutalaisten kanssa: käänny kannoillasi ja kävele pois.

   Israelhan ei ole raamatun historiallisissakin kirjoissa ollut vain juutalaisten maa vaan kahdentoista Israelin sukukunnan, joista juutalaiset on yksi. Esim. Mannerheim piti suomalaisia yhtenä näistä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Äitini kielsi juoksemasta terävien kanssa, joten en totellut käskyä mars mars kahden kirveen ollessa käsissäni. Äitini on pikkaisen kersanttia korkeampiarvoinen, joten ulinaa kummempaa ei seuraamukseksi koitunut. Tietenkin homma hoidettiin, kuten sodassa pitääkin. Jäätelöä en olisi nähnyt edes matkan päästä teurastaessa itteäni.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi