Kansallissosialistien mainos eksyi Suldaan Said Ahmedia ylistäneeseen HS-artikkeliin

Ahmed esittelee lehdessä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen parodiavaalimainosta, jonka teema oli mustien maahanmuuttajien yliedustus raiskaustilastoissa.

Viihde

Helsingin Sanomille (HS) sattui kiusallinen erehdys, kun kansallissosialistijärjestö Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lentolehtinen eksyi pääkirjoitukseen, jossa lehti ylisti somalipoliitikko Suldaan Said Ahmedia. Tämä on ensimmäinen somalikansanedustaja Suomessa.

Valkoisiin vihamielisesti suhtautuva HS on vuosien ajan juhlistanut sitä, kuinka suomalaisten osuus väestössä ja julkisissa instituutioissa pienenee väestönvaihtopolitiikan vuoksi. Ahmedin nousu eduskuntaan oli juutalaisen Erkko-suvun omistaman lehden silmissä kuin lottovoitto.

Pääkirjoituksessa, joka oli otsikoitu ”Musta leijona nousee eduskuntaan”, todetaan, että ”somalitaustaisen Suldaan Said Ahmedin nousu kansanedustajaksi on tärkeä virstanpylväs”. Toimitusta eivät kiinnosta Ahmedin poliittiset meriitit tai osaaminen, vaan hänen nousua ylistetään puhtaasti rodullisista syistä.

Kuvakaappaus: Helsingin Sanomat.

Lentolehtinen käsittelee maahanmuuttajaraiskauksia

Monen kulttuurimarxistin naama kuitenkin venähti, kun he huomasivat mielenkiintoisen yksityiskohdan artikkelikuvassa. Ahmed ei esittele siinä omaa vaalimainostaan, vaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen parodiavaalimainosta, jonka teema oli mustien maahanmuuttajien yliedustus raiskaustilastoissa.

Vuonna 2019 levinneissä parodiavaalimainoksissa imitoitiin valtapuolueiden graafista asua ja kerrottiin asioita, joista puolueet mieluummin vaikenisivat. Ahmed esittelee HS:n kuvassa alla olevaa lentolehtistä, joka irvailee Vihreille.

Lähde: Helsingin Sanomat (arkistoitu)

Helsingin Sanomat Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kansallissosialismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Pohjoismainen Vastarintaliike Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valtamedia Vasemmisto Vihreät Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä oli kyllä hyvä.
  On äärimmäisen vastenmielistä, että tuollainen suomalaisvihamielinen tyyppi pääsee eduskuntaan ajamaan oman kansanryhmänsä asioita.
  Ei eduskuntaan pidä päästää sellaista, joka ei edes ole suomalainen (huom. Suomen passi ei yksistään tee kenestäkään suomalaista).
  Suldaan Said Ahmed on tunnettu lähinnä valehtelusta, teki husut kertoessaan satuja välikohtauksesta metroasemalla ja tyyppi ei edes tajua hävetä selityksiään.

 • MKa

  Vastaa

  Tämä on jo HELMI! Ja sitten on se Fatima Helsingissä puheenjohtajana. Aika parodiaa kaikkialla.

 • Minna

  Vastaa

  Ahmed voisi lentää taika matolla Israeliin!

  • Tatti Ala-Viisari

   Vastaa

   Harmi vain ettei istaelin iron dome paasta lentavia terroristeja maahansa vaikka perintomatto olisi jo rikkonut aanivallin, mutta suomi keraa kaikki isis-kannattajat ja johtajat perhetta myoten tanne pohjolaan koska ei ole kivaa kun ihmisia jossain silvotaan, pommitetaan, ammutaan, puukotetaan, raiskataan ja solvataan…paitsi suomalaisia.

 • Teppo

  Vastaa

  Jos muutan kiinaan, saan kansalaisuuden, (jolloin joudun luopumaan Suomen kansalaisuudesta) niin tuleeko minusta sitten kiinalainen? Ei, vaan minusta tulee kiinan kansalainen. Jo aasi synnyttää hevostallissa, syntyy joko aasi tai muuli, mutta ei hevosta.

 • Schlomo Shekelbergstein

  Vastaa

  Mistä tän Erkko-suvun juutalaisperäisyys on saatu selville? Olisko kellään heittää jotain lähteitä, kun itse en löytänyt mitään.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Joskus ihmettelen näitä idiootteja jotka eivät osaa laittaa esim googlehakuun sanoja peräkkäin esim Elias Erkko juutalaisuus .. ja kas valaistukaa:

  Juho Eljas Erkko
  Tunnetaan myös nimellä: ”Eljas”, ”Juho Elias”
  Syntynyt: 01. kesäkuuta 1895
  Syntymäpaikka: Helsinki, Finland (Suomi)
  Kuollut: 20. helmikuuta 1965 (69)
  Helsinki, Finland (Suomi)
  Lähisukulaiset:
  Vanhemmat: Eero Erkko ja Maissi Erkko
  Puolisot: Violet Eugenie Erkko
  Lapset: Patricia Seppälä ja Aatos Erkko
  Sisarukset: Paavo Erkko ja Eero Olavi Erkko
  Ylläpitäjä: Douglas Reincke
  Viimeksi päivitetty: 13. helmikuuta 2021

  Sitten tarkennus:
  Violet Eugenie Erkko (Sutcliffe)
  Syntynyt: 04. heinäkuuta 1897
  Syntymäpaikka: Rīga, Rīgas pilsēta, Rīgas pilsēta, Latvia
  Kuollut: 09. heinäkuuta 1990 (93)
  Helsinki, Uusimaa, Finland (Suomi)
  Lähisukulaiset:
  Vanhemmat: William Sutcliffe ja Harriet Josephine Catherine Sutcliffe
  Puolisot: Eljas Erkko
  Lapset: Patricia Seppälä ja Aatos Erkko
  Sisarukset: Harriet Josephine Maud Brandenburg; Georgina Mary Sutcliffe; Ivy Terese Sutcliffe; Walter Sutcliffe ja William Edgar Sutcliffe
  Ylläpitäjä: Douglas Reincke
  Viimeksi päivitetty: 23. lokakuuta 2018

 • Nimetön

  Vastaa

  Kultaa, kultaa.. 😀

 • Nimetön

  Vastaa

  Somaliassa riittäisi työnsarkaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi