Kansallissosialistien mainos eksyi Suldaan Said Ahmedia ylistäneeseen HS-artikkeliin

Ahmed esittelee lehdessä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen parodiavaalimainosta, jonka teema oli mustien maahanmuuttajien yliedustus raiskaustilastoissa.

Viihde

Helsingin Sanomille (HS) sattui kiusallinen erehdys, kun kansallissosialistijärjestö Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lentolehtinen eksyi pääkirjoitukseen, jossa lehti ylisti somalipoliitikko Suldaan Said Ahmedia. Tämä on ensimmäinen somalikansanedustaja Suomessa.

Valkoisiin vihamielisesti suhtautuva HS on vuosien ajan juhlistanut sitä, kuinka suomalaisten osuus väestössä ja julkisissa instituutioissa pienenee väestönvaihtopolitiikan vuoksi. Ahmedin nousu eduskuntaan oli juutalaisen Erkko-suvun omistaman lehden silmissä kuin lottovoitto.

Pääkirjoituksessa, joka oli otsikoitu ”Musta leijona nousee eduskuntaan”, todetaan, että ”somalitaustaisen Suldaan Said Ahmedin nousu kansanedustajaksi on tärkeä virstanpylväs”. Toimitusta eivät kiinnosta Ahmedin poliittiset meriitit tai osaaminen, vaan hänen nousua ylistetään puhtaasti rodullisista syistä.

Kuvakaappaus: Helsingin Sanomat.

Lentolehtinen käsittelee maahanmuuttajaraiskauksia

Monen kulttuurimarxistin naama kuitenkin venähti, kun he huomasivat mielenkiintoisen yksityiskohdan artikkelikuvassa. Ahmed ei esittele siinä omaa vaalimainostaan, vaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen parodiavaalimainosta, jonka teema oli mustien maahanmuuttajien yliedustus raiskaustilastoissa.

Vuonna 2019 levinneissä parodiavaalimainoksissa imitoitiin valtapuolueiden graafista asua ja kerrottiin asioita, joista puolueet mieluummin vaikenisivat. Ahmed esittelee HS:n kuvassa alla olevaa lentolehtistä, joka irvailee Vihreille.

Lähde: Helsingin Sanomat (arkistoitu)

Helsingin Sanomat Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kansallissosialismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Pohjoismainen Vastarintaliike Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valtamedia Vasemmisto Vihreät Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tämä oli kyllä hyvä.
    On äärimmäisen vastenmielistä, että tuollainen suomalaisvihamielinen tyyppi pääsee eduskuntaan ajamaan oman kansanryhmänsä asioita.
    Ei eduskuntaan pidä päästää sellaista, joka ei edes ole suomalainen (huom. Suomen passi ei yksistään tee kenestäkään suomalaista).
    Suldaan Said Ahmed on tunnettu lähinnä valehtelusta, teki husut kertoessaan satuja välikohtauksesta metroasemalla ja tyyppi ei edes tajua hävetä selityksiään.

  • MKa

    Vastaa

    Tämä on jo HELMI! Ja sitten on se Fatima Helsingissä puheenjohtajana. Aika parodiaa kaikkialla.

  • Minna

    Vastaa

    Ahmed voisi lentää taika matolla Israeliin!

    • Tatti Ala-Viisari

      Vastaa

      Harmi vain ettei istaelin iron dome paasta lentavia terroristeja maahansa vaikka perintomatto olisi jo rikkonut aanivallin, mutta suomi keraa kaikki isis-kannattajat ja johtajat perhetta myoten tanne pohjolaan koska ei ole kivaa kun ihmisia jossain silvotaan, pommitetaan, ammutaan, puukotetaan, raiskataan ja solvataan…paitsi suomalaisia.

  • Teppo

    Vastaa

    Jos muutan kiinaan, saan kansalaisuuden, (jolloin joudun luopumaan Suomen kansalaisuudesta) niin tuleeko minusta sitten kiinalainen? Ei, vaan minusta tulee kiinan kansalainen. Jo aasi synnyttää hevostallissa, syntyy joko aasi tai muuli, mutta ei hevosta.

  • Schlomo Shekelbergstein

    Vastaa

    Mistä tän Erkko-suvun juutalaisperäisyys on saatu selville? Olisko kellään heittää jotain lähteitä, kun itse en löytänyt mitään.

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Joskus ihmettelen näitä idiootteja jotka eivät osaa laittaa esim googlehakuun sanoja peräkkäin esim Elias Erkko juutalaisuus .. ja kas valaistukaa:

    Juho Eljas Erkko
    Tunnetaan myös nimellä: ”Eljas”, ”Juho Elias”
    Syntynyt: 01. kesäkuuta 1895
    Syntymäpaikka: Helsinki, Finland (Suomi)
    Kuollut: 20. helmikuuta 1965 (69)
    Helsinki, Finland (Suomi)
    Lähisukulaiset:
    Vanhemmat: Eero Erkko ja Maissi Erkko
    Puolisot: Violet Eugenie Erkko
    Lapset: Patricia Seppälä ja Aatos Erkko
    Sisarukset: Paavo Erkko ja Eero Olavi Erkko
    Ylläpitäjä: Douglas Reincke
    Viimeksi päivitetty: 13. helmikuuta 2021

    Sitten tarkennus:
    Violet Eugenie Erkko (Sutcliffe)
    Syntynyt: 04. heinäkuuta 1897
    Syntymäpaikka: Rīga, Rīgas pilsēta, Rīgas pilsēta, Latvia
    Kuollut: 09. heinäkuuta 1990 (93)
    Helsinki, Uusimaa, Finland (Suomi)
    Lähisukulaiset:
    Vanhemmat: William Sutcliffe ja Harriet Josephine Catherine Sutcliffe
    Puolisot: Eljas Erkko
    Lapset: Patricia Seppälä ja Aatos Erkko
    Sisarukset: Harriet Josephine Maud Brandenburg; Georgina Mary Sutcliffe; Ivy Terese Sutcliffe; Walter Sutcliffe ja William Edgar Sutcliffe
    Ylläpitäjä: Douglas Reincke
    Viimeksi päivitetty: 23. lokakuuta 2018

  • Nimetön

    Vastaa

    Kultaa, kultaa.. 😀

  • Nimetön

    Vastaa

    Somaliassa riittäisi työnsarkaa.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi