Vihreiden kansanedustaja Pirkka-Pekka Petelius ”unohti” pienen yksityiskohdan riippuvuussuhteistaan

Vihreille Peteliuksen "unohdus" on kiusallinen, sillä puolue muodostui 1980-luvulla sen vaatimuksen ympärille, että suomalaisessa politiikassa ei olisi salattuja taloussuhteita eikä piiloteltuja motiiveja.

Poliittiset viholliset

Vihreiden kansanedustaja Pirkka-Pekka Petelius ”unohti” kertoa eduskunnassa valiokunnalle omaavansa riippuvuussuhteen Paf-uhkapeliyhtiöön. Petelius osallistui suhteestaan huolimatta kokoukseen, jossa käsiteltiin arpajaislain muuttamista. Toisin sanoen Petelius on korruptioskandaalin keskellä.

Kokouksessa käytiin sekä yleiskeskustelu hallituksen esityksestä että hyväksyttiin valiokunnan lausuntoluonnos. Petelius ei jäävännyt itseään, vaikka käsiteltävä asia liittyi olennaisesti myös Pafin toimintaan. Hän on tienannut tähän mennessä Paf-sopimuksellaan lähes 200 000 euroa.

Petelius onkin nyt pyytänyt rahakasta ”unohdustaan” anteeksi. Vihreille Peteliuksen ”unohdus” on kiusallinen, sillä puolue muodostui 1980-luvulla sen vaatimuksen ympärille, että suomalaisessa politiikassa ei olisi salattuja taloussuhteita eikä piiloteltuja motiiveja.

Petelius on tunnettu viihdemaailman töistään. Pari vuotta sitten hän keräsi halpoja moraalipisteitä pyytämällä anteeksi 1980-luvulla tekemiään saamelaissketsejä.

Lähde: Iltalehti

Korruptio Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Talous Uhkapelit Uutiset Vihreät

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Petelius on kehittänyt itsestään kohtalaisen humoristin sijaan viherkommunistin, joka on kytkeytynyt hämäräbisneksiin ja lobbaa sille julkisuusarvollaan etuja. PPP on esiintynyt luontoilloissa jonkin sortin luontoihmisenä, vaikka on piintynyt city-viherkommari. Selkärangattomuutensa tämä rappiomarxisti todisti irtisanoutumalla nunnuka-sketseistä, joita voi sentään pitää laadukkaina miehen muuhun uraan ja saavutuksiin verrattuna..

 • Tosi on

  Vastaa

  Kaikki vihreet ovat kieroja kaksinaamaisia valehtelijoita.

 • taskurahoja

  Vastaa

  Pirkka-Pekan ”huumorikin” oli aikoinaan niin huonoa että kun se jostain syystä sai jatkoaikaa niin se näytti kansalle keskaria ja kertoi mistä oli kyse: ”Manit boys”. Eli rahat pois.

  No, sen jälkeen se on koittanut kiillottaa kilpeään lintumiehenä ja luonnonsuojelijana. Mutta jollei sille olisi annettu suojatyöpaikkoja niin nälkäänhän tuollainen vasuri olisi kuollut.

  Ja nytkin se vain ”unohti” kertoa 60 000e tuloistaan. Niin pikkuinen tulo että taskunpohjalle mahtui noin vain. Vastaa tavallisen kansalaisen parin vuoden palkkaa. 

  Ihme että tällaiset pysyvät virassaan ja saava elää.

 • Pertti

  Vastaa

  Pitää muistaa, että P‑P:tä ei valittu kansanedustajaksi osaamisen perusteella, vaan siksi, koska oli kuuluisa huumoriohjelmien kautta. Suomen Zelensky? Siksi myös hänen toimintansa kansanedustajana on arvioitava sen kautta. Sitä saa, mitä äänestää.

  Jaksan uskoa, että P‑P oli aikoinaan tavan julli, oikeamielinen, rehellinen, joviaali, mutta sitten tutustui vihervasemmistolaiseen agendaan ja alamäki on ollut siitä lähtien enemmän tai vähemmän monotoninen.

  • nimellinen

   Vastaa

   Täyttä alamäkeä, olisiko ollut ”mutapainin ystävät” jälkeen?

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  P‑P Petelius oli ennen aivan mahtava koomikko, ja nykyisin surkea poliitikko!. Hän on kouluesimerkki tapauksesta ”suutari pysyköön lestissään”.

 • Jallu

  Vastaa

  Peteliuksen sketsit olivat todella hyviä. Ensimmäinen katumus, joka kohdistui lappalaisiin oli täysin huti. Ei mitään pilkkaa, saamelaiset nauroivat samalla tavalla kuin muutkin. Moraaliposeeraus on aina vähän vaarallista. Taitaa se raha taas painamaan enemmän kuin mikään muu.

 • Musta ase

  Vastaa

  Se olis taas sen anteeksipyynnön aika. Mustalaisilta jo pyysi jokos saamelaiset on kumarrettu ja nyt olisikin koko kansan vuoro,eduskunnassa kun kekkuilee vielä tämän kauden,mykkiä pellejä kun eivät katso edes vihertävät ellei suu käy ja sormi osoita taivaalle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi