Äärivasemmisto ”kosti” sunnuntain nöyryytyksen – meni Uudenmaan akselin tapahtumaan häiriköimään

Äärivasemmisto "kosti" viime sunnuntaina tapahtuneen nöyryytyksen, jossa Partisaanin toimittajakolmikko jäädytti 20-päisen uhittelevan vasemmistolauman vain seisomalla paikallaan. "Kosto" tapahtui Suomen Sisun nuorisojärjestö Uudenmaan Akselin tapahtumassa häiriköimällä.

Poliittiset viholliset

Uudenmaan Akselilla oli torstaina ulkosalitreeni, josta se oli tiedottanut etukäteen avoimesti. Kolme ryhmän jäsentä, joista yksi oli nainen, oli menossa jumppaamaan, kun vajaa kymmenpäinen vasemmistoryhmä oli saapunut paikalle. He painostivat kolmikon poistumaan paikalta, mutta eivät tällä(kään) kertaa uskaltaneet Partisaanille kerrotun mukaan aloittaa tappelua.

Nyt äärivasemmisto uhoaa sosiaalisen median tileillään nöyryyttäneensä kansallismielisiä nuoria ylivoiman turvin.

Akselilla lauantaina siivouspäivä – ota osaa

Uudenmaan Akseli järjestää lauantaina siivouspäivän Helsingissä. Kyseessä on Suomen luonnon päivän vuoksi järjestetty siivousaktivismi, jossa järjestö kantaa kortensa kekoon lähiluonnon puhtauden puolesta.

Kokoontuminen tapahtumaan on lauantaina aamulla kello 10 Kaisaniemen puistossa. Mukaan on hyvä ottaa omat jätesäkit sekä hanskat.

Kannustamme alueen kansallismielisiä osallistumaan tapahtumaan sankoin ja verkostoitumaan aktiivisen nuorison kanssa.

Äärivasemmisto Aktivismi Anarkismi Antifa Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Uudenmaan akseli Uutiset Valeoppositio Varisverkosto

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eli vieläkään ei uskallettu aloittaa tappelua? Poliisi oli vissiin tälläkin kertaa paikalla? 

  Vassareita vissiin vituttaa Akselin kasvu ja keksivät sitten mennä häiriköimään ylivoimalla. Toivottavasti karma ei pääse iskemään 🙂

 • RSHA

  Vastaa

  Aletaanko maasta siivota näitä saastaisia bolshevikkejä? Vai pelkästään Kaisaniemen puistoa roskaavaa roskaväkeä?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tuohon on hyvä vastine, kertoa julkisesti aineesta mennä johonkin ja ilmaantua paikalle suurella joukolla. Suvakisteista ei ole vastusta ilman kymmenkertaista ylivoimaa. Tuskin uskaltavat lyödä ketään, joka lyö takaisin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vähemmän yllättäen taas ylivoimalla tulevat paikalle… Antifa koostuu apurahakapinallisista mt-kuntoutujista ja sekakäyttäjistä, fyysinen pelote tuolla porukalla on pyöreä nolla.

 • noloa

  Vastaa

  Öö, siis mikä tämä punikkien logiikka oikein on? 

  Ei uskalleta suorassa lähetyksessä tapella Partisaanin miesten kanssa, joten yritetään myöhemmin palauttaa oma ”kunnia” uhoamalla kolminkertaisella ylivoimalla nuorisolle? Ihan vitun katu-uskottavaa :—D Tällähän vain todistettiin, että Kukkavirran tapahtumat meni kunnolla ihon alle.

  Olikohan Antti ”Rautiaisen Antti” Rautiainen itse lainkaan paikalla, vai pitikö Kropotkin-lukupiiriä jossain kalliolaiskahvilassa 16-vuotiaiden runotyttöjen kanssa? Kaikin puolin hämmentävää.

  • Ari Antti Lahdenmäki-Rautiainen

   Vastaa

   Tuleeko kenellekään muulle tuosta Antti Rautiasesta sellaiset Ari Lahdenmäki fiilikset?

   Ei pelkästään se että Rautiainen on Lahdenmäen kanssa hieman saman tyylinen ulkonäöltään, mutta juuri tuo että tyyppi pyörii itseään huomattavasti nuorempien kommunistityttösten seurassa ja on juuri sellainen taitava puhuja joka osaa kyllä painostaa nuoria naisia raiskattaviksi ja sen jälkeen painostaa heitä pysymään hiljaa. Narsismi oikein huokuu Rautiaisesta.

   • Pedofa

    Vastaa

    Miten sulle voi tulla pedofiili-vibat nelikymppises tä tyypistä, joka pyörii alaikäisten kanssa sekä osallistuu ja järjestää tapahtumia joissa on tunnetusti pedofiiliongelma?

 • TT

  Vastaa

  ”Me hajoita ja hallitse ‑taktiikan mestarit hieromme nyt tyytyväisinä käsiämme. Kaikki suunnitelmat länsimaiden tuhoamiseksi etenevät nyt pikavauhdilla. Päävastuu tuhoista lankeaa tuhottaville itselleen. Goyimit ottavat innolla vastaan jokaisen ehdottamamme päättömyyden. Kaikki on saatu päälaelleen. Totalitarismin puolustajat kutsuvat itseään antifasisteiksi ja käyvät heränneiden ja itsenäisyyttä vaativien kimppuun.”

 • Tekijämies

  Vastaa

  On vain ajan kysymys kun joku väkivaltainen suvakki tekee ”Jimi Karttuset” eli kompuroi jalkoihinsa ja lyö päänsä asvalttiin!

  Suvakeilta raukkamaista käytöstä hyökätä naisen kimppuun!

  • Tomppa

   Vastaa

   Minä odotan nauruani pidätellen, milloin antifa ja muu roskaväki alkaa käyttää JImi Karttusta marttyyrinään esim. tekemällä bannereita ja kylttejä tyyliin George Floyd ‑tukimarssit.

   • Tekijämies

    Vastaa

    Näin kävi jo monta vuotta sitten!

    Suvakkien suuri salaliittoteoria on, että ”natsi” tappoi herkän runopojan, vaikka todellisuudessa kyseessä oli yliannostus. 

    Toinen salaliittoteoria oli helsingin poliisin+syyttäjän väite, että asema-aukion nujakassa olisi ollut ”rasistinen” motiivi. Runopoika oli valkoinen antisemitisti, joten väite on valhe.

    Okei tämä olisi voinut olla totta intersektionaalisessa feminismissä, jos olisi tullut ilmi, että pahamaineinen runoileva narkomaani olisi julistanut itsensä valkoiseksi neekeriksi!

    Eikös kohta ole runopojan vuosipäivä? Toivottavasti uudenmaan akseli käy tuolloin asema-aukiolla muistuttamassa, miten asiat todellisuudessa meni.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Onhan se luuseriporukka jo aikoja sitten liimaillut tarroja, joissa on sen tyypin nimi.
  Aikamoista myötähäpeää kokee niiden toimintaa katsellessa, sopii kyllä hyvin marttyyriksi sille porukalle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi