Vasemmistoliiton Sari Kesäniemi kauppasi huumeita useita vuosia Tor-verkossa

Tarjonnassa oli paljon erittäin vahvoja huumeita, muun muassa Oxycontinia. Pillereitä kaupattiin useita satoja kappaleita. Kesäniemi nettosi huumekaupalla 7500 euron tulot.

Poliittiset viholliset

Raumalla vasemmistoliiton ehdokkaana oleva Sari Kesäniemi pyöritti Tor-verkossa Silkkitie-kauppapaikalla huumekauppaa nimimerkillä ”Hätäapteekki”. Kesäniemen pyörittämä huumeiden nettikauppa pyöri yli kolmen vuoden ajan vuosina 2015–2018.

Huumemarketin tarjonnassa oli paljon erittäin vahvoja huumausaineiksi luokiteltavia lääkeaineita, muun muassa vahvaa opioidipohjaista Oxycontinia. Pillereitä kaupattiin useita satoja kappaleita.

Kesäniemi nettosi huumekaupalla 7500 euron tulot. Lisäksi hän osti huumeita Silkkitiellä käyttäen nimimerkkejä ”Sarkke81″ ja ”Jarkke”.

Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi naisen huhtikuussa 2021 huumausainerikoksesta 9 kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Vasemmistoliiton ehdokas ei valittanut tuomiostaan, joten se on lainvoimainen.

Satakunnan kansalle lähettämässään tekstiviestissä Kesäniemi ilmoittaa vaalistrategiakseen toimia vain ”äänten kerääjänä puoleelle nollabudjetilla”, ja ettei valtuustopaikka ollut tavoitteena. Kesäniemi ei aio enää jatkaa vaalityötä tai ottaa vastaan luottamuspaikkaa.

Kesäniemi on tuonut sosiaalisessa mediassa julki muitakin sekoilujaan, kuten pahoinpitelyn ja amfetamiinin vaikutuksen alaisena ajaminen.

Lähteet: Satakunnan kansa (6.6.2021), Facebook

Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Runo-oletettu

  Vastaa

  Tässä meillä taas yksi runoilijapoika-oletettu. ”Parempi arki kuntalaisille”. Vääntäisi siitä haikun miten huumeidenmyynti parantaa kuntalaisten elämää.

 • Schlageter

  Vastaa

  Eikös Sari ainakin aikaisemmin ollut tytön nimi? 😮

 • Anti-Neekeri

  Vastaa

  Onko toimituksella käynyt kömmähdys kuvan kanssa?

  Naista käsittelevään juttuun on liitetty miehen kuva.

 • Ou nou

  Vastaa

  Tuo makkarakaula on vasemmistoliittoversio naisesta.

 • Trampas

  Vastaa

  Kyllä hänellä Pinppi ja tunteet ovat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi