Porin vasemmistoehdokkaat – väkivaltaa ja ääriliikkeitä

Kunnallisvaalit ovat täällä taas. Tälläkin kertaa ehdokkaiden joukossa on, julkisesti tai puolisalaisesti, antifasisteiksi itsensä luokittelevia toimijoita.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Rami Virtanen ja Jonna Jylhäsaari Antifa-lipun kanssa. Yhdysvalloissa Antifa on luokiteltu terrorijärjestöksi.

Vasemmistoliitto on jo vuosikausia lipunut työväenluokan asiaa ajavasta puolueesta kohti yleistä päihde- ja mielenterveysongelmaisten temmellyskenttää. Puolueen maanlaajuinen kehityssuunta on hahmotettavissa myös Porissa; puolueen pitkäaikainen aktiivi, Erno Välimäki, loikkasi talvella SDP:n riveihin. Syyksi Välimäki kertoi, että hän lähti alun alkaen mukaan politiikkaan ajamaan työväen asiaa.

Erityisesti Vasemmistoliiton ehdokkaat esiintyvät julkisesti maailmaa halailevan tasa-arvoaatteen lähettiläinä. Kulissien takaa selviää, että ehdokkaiden todellisena ideologiana on verinen ja ihmisvastainen ’antifasismi’, jonka on nimissä on Suomessakin tehty tuhopolttoja ja väkivaltaisten iskujen yrityksiä isänmaallista väkeä vastaan.

Porin vasemmistotoimisto on saanut viime aikoina tylyä palautetta ikkunaansa peräti kahdesti, eikä aivan suotta. Vaimonhakkaajana tunnettu Aki Nummelin on myöntänyt tukeneensa eteläafrikkalaista ANC-terrorijärjestöä jo 1990-luvulla. Vaikka Nummelin on saanut lähtöpassit kaikista luottamustoimistaan, ei valkoisten vihaaminen ole poistunut Porin Vasemmistoliitosta mihinkään. Vielä tänäkin päivänä Porin Vasemmistoliiton ehdokkaina on henkilöitä, jotka promoavat sosiaalisessa mediassa väkivaltaisia terrorismi- ja äärivasemmistoliikkeitä.

Rami Virtanen

Rami Virtanen ja Jonna Jylhäsaari Antifa-lipun kanssa. Yhdysvalloissa Antifa on luokiteltu terrorijärjestöksi.

Tavallisen isän imagon turvin esiintyvä Virtanen tykkää Facebookissa äärivasemmistolaisesta Varisverkostosta. Sosiaalisen median tykkäyksissä vilisee myös hämäriä kommunistiyhteisöjä ja flopanneita äärivasemmistoprojekteja, muun muassa PVL-vahti, Proletaarit, Peli poikki! ja Loldiers of Odin. Väkivallalle Virtanen antaa hyväksyntänsä tykkäämällä YPG-terrorijärjestöstöstä ja SHARP-skinheadeista.

Jarno Valtonen

Valtonen kokee vaalivideossaan olevansa menneiden polvien viestikapulan vastaanottaja ja aiheuttaa tahatonta komiikkaa vetoamalla Täällä Pohjantähden alla ‑romaaniin.

Facebookissa Valtonen tykkää Varisverkoston lisäksi monista pystyynkuolleista tai muuten sakeista äärivasemmistoprojekteista kuten Silakkaliikkeestä, Kaivurista, Loldiers of Odinista, SKP:sta, Vastavirrasta, Oi polloista, Lenin-museosta, sekä Tampere- ja Turku ilman natseja ‑yhteisöistä. Jostain syystä Valtonen ihailee samaan aikaan homovihaaja Che Guevaraa ja useita homoliikkeitä.

Mitäköhän klassikkoromaanin Akseli Koskela tuumaisi Valtosen ’indiemusiikki ja innovaatiot myöhäiskapitalistisen äänitealan kehityksessä’ ‑pro gradusta?

Emmastiina Hesso

Emmastiina Teodoora Hesso.

Partisaanin lukijoille entuudestaan tuttu Black lives matter‑, Varisverkosto‑, ja älypuhelinaktivisti, joka ei vaalivideonsa perusteella voi sietää palautetta. Hesson sosiaalisen median vakiosisältöön kuuluvat lempikarkkien ja muiden lapsellisten gallupien lisäksi jatkuvat masennus- ja mielenterveysongelmapäivitykset. Parasta poliitikon A‑luokkaa siis!

Hesso organisoi ’sateenkaarevien nuorten ryhmää’, joka järjestää Porissa muun muassa aikuisille homoille tapaamisia 14-vuotiaiden lasten kanssa. Porilaisvanhempien on todella syytä seurata jälkikasvunsa menemisiä, jotta he eivät eksy tällaiseen toimintaan, koska tutkimusten mukaan homoseksuaalit muodostavat suhteettoman ison osan pedofiileista. Tutkimusten lisäksi juuri vasemmistoliittolaisten, kuten Sasu Haapasen, viimeaikaiset toimet antavat lisäsyitä huoleen. 

Onko sinulla tietoa kunnallisvaaliehdokkaiden antifa-kytköksistä? Ota yhteyttä: contact@partisaani.com

Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Uutiset

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sami Lehto

  Vastaa

  Käykääpäs katsomassa tästä mitä Vasemmistoliiton nuoriso-osasto Vasemmistonuoret ajaa. Jos joku muu puolue pyrkisi näihin vallankumouksellisiin asioihin niin siitäkös olisi kohu syntynyt.

  https://suomenparhaaksi.com/2021/04/06/asiaa-vasemmistonuorista/

 • Selvä

  Vastaa

  Tämä mulkku pyöriikin yökerhoissa. Kiitos tiedosta.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Rami virtasen nenä on iso ja kyömymäinen. Ettei vaan Rami ole myös ympärileikattu?!!

  Vasemmistoliitossa kuohuu enemmänkin. Eikös heidän neljä kansanedustajaa äänestänyt ”elpymispakettia” vastaan?

  • Lörslärä

   Vastaa

   Antifa ei ole järjestäytynyt

   • Ticotico

    Vastaa

    Ei ole, tunnen Ramin jo ala-asteelta, ylä-asteella liikuttiin samoissa piireissä, oli jo silloin kiihko-kommunisti. Vuosiin en ole tavannut ja ehkä hyvä niin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi