”Neutraali puolustusliitto Nato” levittää jälleen radikaalia homopropagandaa

Kannanoton takana on Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg, joka julkaisi lausuntonsa "kansainvälisenä homo-, bi- ja transfobian vastaisena päivänä".

Rappiokulttuuri

Naton Pride-propagandaa.

”Poliittisesti neutraaliksi puolustusliitoksi” ja ”Venäjän välttämättömäksi vastavoimaksi” usein luonnehdittu amerikkalaisjohtoinen terroristijärjestö Nato on julkaissut uuden Pride-teemaisen kannanoton, joka ei jätä lainkaan tulkinnan varaa sen suhteen, millaisia sotilasliiton poliittiset intressit ovat.

Kannanoton takana on Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg, joka julkaisi lausuntonsa ”kansainvälisenä homo‑, bi- ja transfobian vastaisena päivänä” tällä viikolla. Stoltenberg painotti, ettei Naton tehtävä ole ainoastaan sotilaallinen, vaan sotilasliitto tahtoo suojella ”monimuotoisia yhteisöjä”. Stoltenbergin mukaan ”monimuotoisuudella” viitataan erityisesti ”LGBTQ+”-yhteisöön eli muun muassa homoihin ja transuihin.

”Naton vahvuus on sen monimuotoisuus,” Stoltenberg julisti ja jatkoi: ”On tärkeää, että pohdimme ja juhlistamme yhteisöjemme monimuotoisuutta!”

”Olen niin ylpeä, että voin kutsua itseäni liittolaisekseni,” Stoltenberg hekumoi käyttäen kulttuurimarxistien ja homolobbaajien suosimaa vierasperäistä ”ally”-termiä. Pääsihteerin mukaan ”tasa-arvo” on yksi Naton ideologisista kivijaloista.

Lähde: Nato (1, 2)

Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Jens Stoltenberg Kulttuurimarxismi Maanpuolustus Nato Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Sota Transut Yhdysvallat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Länsimaiset arvot”, ”tasa-arvo” yms. sössötystä jauhetaan joka paikassa, mutta sen tarkemmin ei avata sitä tosiasiaa, mitä ne ”arvot” pitävät sisällään.
  No, ne meinaa alati kiihtyvää julkista pervoilua, perinteisen perhekäsityksen täydellistä romuttamista, kaikenlaisen epänormaalin (muun muassa sellaisen, mikä oli vielä muutama vuosikymmen sitten sairaus) valtavirtaistamista, väestönvaihdon kiihdyttämistä termistöä ja metodeja vaihtamalla.
  Nato on myös poliittinen organisaatio, kulttuurimarxistinen järjestö, jonka yksi keskeisimpiä teemoja on vahva eurooppalaisen nationalismin VASTUSTAMINEN.

  Mielestäni nämä ”länsimaiset arvot” ovat syytä rakentaa kokonaan uudestaan, keskeisin tavoite ja toive Naton, EU:n, YK:n ja muiden ylikansallisten järjestöjen hajoaminen keinolla millä hyvänsä, vain siten saamme sen elämänmuodon takaisin, joka näyttää, sekä kuulostaa eurooppalaiselta.

 • Pekko

  Vastaa

  Täytyy kyllä myöntää että jenkit ovat erittäin taitavia mielen hallintaan liittyvissä asioissa. Nythän USA alkaa myös todenteolla vaikuttamaan suomenkin politiikkaan. Tämä nykyinen homopropaganda on vasta esimakua siitä mitä on luvassa. Kaikki pääomat mitä kansa nyt omistaa ovat kohta entisiä pääomia, eliitti vie kaiken ja proletaari ei omista mitään. Kun omaisuutesi kulkee kätevästi keskolta varastetussa ostoskärryssä, setä samulille tulee kotoisa olo.

 • Nimetön

  Vastaa

  Yllättyneitä olivat?

  Tätähän ehdittiin jo aiemmin ”pelätä”, ettei kyseessä todellakaan mikään poliittisesti riippumaton liitto ole.

  Stoltenberg lisäksi itse sosialisti.

 • Minä

  Vastaa

  Naton tulisi pysyä sotilasasioissa ja unohtaa tuollaiset sekoilut. Ilmeisesti poliitikot ovat päättäneet, että tällaista touhua pitää olla. Muutoinhan Natossa ei olisi tuollaista. Poliitikot päättävät siitä, mitä Nato toteuttaa, eivät sotilaat. Kun järjettömyys saadaan pois politiikasta, tervehtyy Natokin noista sekoiluista.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miten muuten Turkki suurena jäsenvaltiona ja islamilaisena maana suhtautuu tällaisiin kannanottoihin?

  Itä-Euroopan mailla (Puola, Unkari ym.) ei ole tietenkään vaihtoehtoja, mutta Turkilla kaiketi on ja siten aitoa valtaa myös Natossa, kuten vaikkapa Ruotsin ratifioinnin pidättelyn osalta edelleen näemme?

 • ValhallaX

  Vastaa

  NATO.

  Toinen suuri Sionistinen Huoratalo.

 • TT

  Vastaa

  Suomi on ajettu syvälle uusliberaalin länsiyhteisön hämärimpiin syövereihin. Sanna Marin menee jälleen kerran Bilderberg-kokoukseen, jossa touhuavat sellaiset nimet kuten Pfizerin CEO Albert Bourla, NATO:n Jens Stoltenberg, NWO-pappa Henry Kissinger, Kanadan pahamaineinen tyranni-ministeri Chrystia Freeland ynnä muu kattava kooste transatlanttisen globalistiyhteisön ”kermaa”. NATO on elimellinen osa tätä yhteisöä. Se on pahasti politisoitunut ja ryvettynyt sellaisissa konflikteissa ja operaatiossa, jotka eivät puhtaasti sotilaalliselle puolustusliitolle kuuluisi. On vaikea uskoa, että Suomi pystyisi poimimaan NATO:sta vain sotilaallisen puolustuksen tuen sotkeutumatta kaikkeen siihen muuhun roskaan, mitä noissa Bilderbergeissa ym. globalistien hämäkerhoissa suunnitellaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  NATO:n eräs toimintamalli on myös kaikenlaisen vastaan hankaamisen tukahduttaminen. Suomi on nyt täydellisesti jenkkien sätkynukke ja me tavalliset Suomalaiset emme todellakaan hyödy siitä muuten kuin että maksut lisääntyy. Kaikenlainen kapinoiminen ja vastaan nouseminen on turhaa koska NATO:n sotilaallinen voima on liian suuri jotta tavallinen matti meikäläinen tai edes tuhat ei voi sille yhtään mitään. Sotilasliiton palkkasoturi voidaan laittaa perääsi ja hupsista keikkaa henki pois. Ketään ei voida syyttää mistään ja sinut voidaan leipoa Putinistiksi joka ansaitsi kuolla. LGBTQ+ on tullut voimalla näin ollen jäädäkseen ja sinä pidät turpasi kiinni. 

  Sauli Niinistö luultavasti nukkuu yönsä kuin pieni vauva. Hän on saanut vietyä juutalaisten mestareidensa tavoitteet maaliin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaikkea muutakin höpöä tuon Naton ympärille rakennetaan: https://tem.fi/-/suomi-mukaan-naton-miljardin-euron-innovaatiorahastoon-tesilta-35-miljoonan-euron-sijoitus‑1

  Eikö sen pitänyt olla nimenomaisesti puolustusliitto?

 • Tapiola

  Vastaa

  Vuosi sitten etupiiriajattelu ei ollut tätä päivää kuulemma. Tänään Ruotsista uutisoidaan, että Suomi katsotaan Natossa eturintamaksi, Ruotsi on ryhmittymisalue ja Norja hoitaa soppatykkejä Suomen selän takana.

 • tymä

  Vastaa

  Natottajat nyt tyytyväisiä kun päästiin jenkkien syliin ”pakoon” ryssiä

 • pöh

  Vastaa

  Niin, kannattas varmaan katsoa ympäri maailmaa mitä USA on saanut aikaan liittolaisten maille?
  Pelkkiä raunioita ja kymmeniä miljoonia kuolleita.
  Miksi ne on Suomesta kiinnostunut? Tietysti venäjä naapurina, mutta oikeasti ne haluaa ryöstää meidän vedet. Joka on siis tulevaisuuden öljy.

 • Traumwelt

  Vastaa

  ”Sodassa ja” jne. Mieleeni tulee myös toinen viidakon sanonta: ”Ei SeTa yhtä miestä kaipaa?”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi