Poliisi tutkii kokaiinijälkiä Britannian eduskuntatalolla

Korruptoituneen valtaeliitin keskuudessa huumeiden käyttö on todennäköisesti erittäin yleistä.

Rappiokulttuuri

Iso-Britannian alahuone on aloittanut poliisitutkinnan eduskunnan vessoista löytyneiden lukuisten kokaiinijälkien vuoksi. Ilmiantajien mukaan laaja huumeiden käyttö on ”avoin salaisuus” parlamenttirakennuksessa, eikä pelkästään henkilökunnan vaan myös kansanedustajien keskuudessa.

Yökerhoilla yleisesti käytettävät pintapyyhkäisyhuumetestit löysivät kokaiinijämiä yhdestätoista parlamenttitalon kahdestatoista vessasta. Näihin lukeutuivat myös vessat pääministeri Boris Johnsonin sekä sisäministeri Priti Patelin toimistojen läheisyydessä. Huumejälkiä löytyi myös rakennuksen baaritiloista.

Parlamentissa toimiva ilmiantaja kertoo olevan ”suhteellisen yleistä” nähdä kansanedustajien henkilökuntaan kuuluvia harhailemassa lasittunein katsein pitkin eduskunnan käytäviä.

Avointa huumeidenkäyttöä

”Kansanedustajat tapaavat olla henkilökuntaansa varovaisempia ja menevät yleensä toimistoonsa ’vetämään viivat’ julkisten tilojen sijaan,” yksi ilmiantaja kertoi.

Toinen ilmiantaja kertoi, että on tietty ryhmä kansanedustajia, jotka käyttävät huolettomasti kokaiinia. Ilmiantaja kertoikin nähneensä erään poliitikon avoimesti käyttämässä huumetta juhlissa toimittajien edessä.

Suomessakin toimii ministeriasemassa poliitikko, joka kannattaa huumeiden käytön rangaistavuuden poistamista. Voikin vain arvella, miten yleisiä huumeet ovat myös Arkadianmäellä toimivien kansanedustajien keskuudessa.

Lähde: Breitbart

Boris Johnson Britannia Eliitti Huumausainerikos Huumeet Korruptio Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Todennäköisesti monet lausunnot ja päätöksetkin tehdään joidenkin poliitikkojen toimesta huumeidenvaikutuksen alaisena, sen verran sekavaa settiä sieltä tulee.
    Poliitikoilla ei ole minkäänlaista halua puuttua huumeongelmaan, onkohan syy sitten siinä, että he monet heistä itsekin käyttävät.
    Toivottavasti tutkinta etenee (eikä poliisia korruptoida lakaisemaan juttu) ja tutkinnan seurauksena kamankäyttäjät jää kiinni, sekä pakotetaan eroamaan virastaan/irtisanotaan.
    Suomessa voisi vastaavanlaisen tutkinnan tehdä Arkadianmäelle, varmasti löytyy tutkittavaa jo sillä perusteella, kun eräät poliitikot niin hanakasti huumeidenkäyttöä puolustelevat.

    • pää määrää

      Vastaa

      Huumetestiä tuskin tehdään virallisin voimin Suomessa. Sehän pilaisi kansanedustajien mainetta.

  • Timppis

    Vastaa

    No hei tehdään huiseja päätelmiä ja päätöksiä ihan ässänä.mua ei voita kukaan tunteen vallassa.mutta kun laskut tulee niin.……pä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Näyttää useammalla suomalaisministereilläkin ja kansanedustajilla seisovan silmät päässä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi