Unkarin juutalaiset vastustavat yhtenä rintamana maan uutta lakia, joka kieltää homouden mainostamisen lapsille

Ikuinen juutalainen riensi vauhdilla tuomitsemaan lain, jolla suojellaan valkoisen kansan lapsia sateenkaarirappiolta.

Rappiokulttuuri

Mazsihiszin presidentti András Heisler.

Partisaani kirjoitti hiljattain Unkarin uudesta laista, joka kieltää alaikäisten altistamisen homo- ja transumateriaalille. Nyt Unkarin kaikki juutalaisjärjestöt ovat yhteen ääneen tuominneet lakimuutoksen.

András Heisler, joka on maan juutalaisryhmittymien sateenvarjojärjestön, Mazsihiszin presidentti, puhui kaikkien Unkarin juutalaisten puolesta tuomitessaan hallituksen uuden lain.

”Mazsihisz juutalaisena ryhmittymänä vakaasti uskoo, että kaikki ihmiset ovat luonnostaan puhtaita ja heidän tunteensa ei tee heistä epäpuhtaita. Ketään ei tulisi leimata epäpuhtaaksi tai joutua syrjityksi, eikä varmasti tulla julistetuksi laittomaksi pelkästään heidän suuntautuneisuutensa tai identiteettinsä takia. Moiset luokittelut tuhoavat sosiaalisen yhtenäisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunteen,” Heisler oli kommentoinut.

Hän ei kuitenkaan todennäköisesti omaa samankaltaista näkemystä palestiinalaisista kotimaassaan.

Lähde: https://www.jta.org/quick-reads/hungarian-jews-protest-law-seeking-to-insulate-minors-from-information-on-homosexuality

Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ilkka

  Vastaa

  Juutalaiset, aina kylvämäasä rappiota muiden keskuuteen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Miksi nämä Unkarissa asuvat juutalaiset eivät mene levittämään sateenkaariliikkeen rappiosanomaa Israeliin, jos se on niin tärkeää heille?

  • Sivuovi

   Vastaa

   Samaa mieltä.
   Unkari saa heittää nuo ulos maasta ja maahantulokielto päälle. Niin sairas irvistys tuollakik juutalaishomolla.

 • Minä

  Vastaa

  Millähän tavalla laki, joka estää homo- ja transumateriaalin tuputtamisen alaikäisille, leimaa epäpuhtaaksi, syrjii tai julistaa laittomasti yhtään ketään? Näin asioita vääristellään, jotta luotaisiin mielikuvia omien agendojen edistämiseksi.

  Lasten tulisi antaa kehittyä rauhassa, mutta ns. suvaitsevaiset haluaisivat päästä muokkaamaan lapsia yhtä sekopäisiksi kuin mitä itse ovat.

  He eivät halua suoda lapsen vanhemmille oikeutta olla kasvattajia, kuten Unkarin laki nyt määrittelee. He haluavat, että heillä on se oikeus.

 • EV

  Vastaa

  Eihän homoja ja transuja kriminalisoitu, vaan niistä kertovan materiaalin esittäminen ja opettaminen alaikäiselle kasvavalle lapselle kriminalisoitiin, taas juutalainen vääristelee. Tämä hulluus vietiin niin pitkälle, että vain laki pystyy sitä rajoittamaan. Ei minun kouluaikani biologian kirjassa ollut mitään omaa osiota homoilulle ja hyvä niin, mitä hittoa lapsi tekee sillä tiedolla? Näitä perkeleen trendihomopentuja on nyt ostarit täynnä, kun eivät ymmärrä elämästäkään vielä tuon taivaallista. Kyseiset lapset ovat satavarmasti luonnostaan heteroita, mutta pitää kato esittää olevansa trendikäs ja joka tuutista, siis ihan joka tuutista tuleva pride-sekoilu entistä enemmän sotkee kasvavan lapsen identiteetin kehittymistä, koska jopa heidän HETEROUTENSA kyseenalaistetaan. Nyt on sateenkaaren värit joka hemmetin paikassa, luulevatko nämä hyvesignaloivat voivansa pakottaa ihmiset hyväksymään tuon roskan? Ennen ei voinut vähempää kiinnostaa jos joku oli homo, omapa oli asiansa, mutta nykyään tuolta tiedolta ei voi välttyä ja mikä pahinta, pahimmanlaatuisia perverssioita, mitkä ei missään tapauksessa kuulu lapsen nähtäväksi, saa nyt esitellä pitkin kaupunkien katuja. Ja koko tuo rappiollinen kulttuuri suojelee yhteiskuntamme sairaita saalistajia ja seksuaalirikollisia, vähättelee sukupuolitautien vakavuutta, ylistää uskottomuutta ja erilaisia irtosuhdesekoiluja sekä tietenkin vastustaa perinteistä ydinperheideaa. Miksi ihmiset ovat näin helvetin lampaita, että kun tarpeeksi moni äänekäs hullu huutaa asiaansa, niin yhtäkkiä kaikkien muidenkin pitää lähteä siihen huutoon mukaan, vaikka ei välttämättä haluaisi tai ymmärtäisi asian ydintä.

 • tenho

  Vastaa

  mutta juutalasten kirja talmud sanoo, etta kaikki kaikki vaarauskoiset ovat koiraakin alempia.
  Onkohan rabbilta jaanyt lukeminen kesken puuhastellessa pikkulasten kanssa pusikoissa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi