Puolan parlamentti ottaa käsittelyyn lakiehdotuksen homomarssien täyskiellosta

"Pysäyttäkää LGBT"-niminen aloite pyrkii kieltämään lailla kaikki homoyhteisön kokoontumiset, jotka ajavat eteenpäin ei-heteroseksuaalista sukupuolikäyttäytymistä.

Rappiokulttuuri

"LGBT-vapaa vyöhyke."

Puolan parlamentti tulee ottamaan käsittelyyn lakiehdotuksen, joka kieltäisi maassa kokonaan lailla Pride-paraatit ja muut julkiset homotilaisuudet. Lakiehdotus sai alkunsa riittävästi kannattajia saaneesta kansalaisaloitteesta.

”Pysäyttäkää LGBT” ‑niminen aloite pyrkii kieltämään lailla kaikki niin sanotun LGBT- eli homo‑, lesbo- ja transuyhteisön kokoontumiset, jotka ajavat eteenpäin ei-heteroseksuaalista sukupuolikäyttäytymistä. Aloite keräsi nopeasti kasaan yli 200 000 ääntä, eli tuplasti sen määrän mitä tarvitaan Puolassa, jotta eduskunnan tulee ottaa asia käsittelyyn.

Aloitteen laillisuus mahdollisesti ongelma

Vaikka homomarssien lailla kieltäminen saakin myös parlamentissa ajatuksena kannatusta, niin hallituksen muodostanut Laki ja oikeus ‑puolueen tiedottaja Radosław Fogiel kertoi lakiehdotuksen olevan ongelmallinen maan perustuslain kannalta.

”En kykene keksimään, miten laki voitaisiin säätää ilman että se rikkoisi perustuslakia. Se ei näin ollen ole paras mahdollinen idea,” hän sanoi.

Lähde: The Independent

Homolobby Kansallismieliset Kulttuurimarxismi Laki ja oikeus -puolue Perustuslaki Politiikka Pride Puola Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Oujee!

    Vastaa

    Niin sitä pitää.
    Joku raja näiden hullujen hillumiselle pitää olla.
    Heterotkaan riehu kaduilla nussimassa ympäriinsä.
    Hullut hoitoon, ja sillä hyvä.

  • Tehdäänkehitysmaayhdessä

    Vastaa

    Suomessa perustuslaki ei ole ollut esteenä. Puolahan ei ole oikeusvaltio?

    • Ilmari

      Vastaa

      En ymmärtänyt. Missä asiassa Suomessa perustuslaki ei ole ollut esteenä?

      • Tehdäänkehitysmaayhdessä

        Vastaa

        Perustuslain yli on kävelty useasti yli. Etsivä löytää tiedot.

  • juha.

    Vastaa

    Oikea ehdotus ja, jos onnistuu merkitsee se sitä, että on olemassa edes yksi valtio sairaassa Euroopassa, jossa vallitsevat puhtaat konservatiiiviset arvot, mitkä ovat kaikkein arvokkaimmat ja lujimmin yhteiskuntaa koossapitävät elementit. Kun kaikkinainen rappiotila tuhosi kokonaisen Rooman Valtakunnankin. Tuhoaa se heittämällä pienen kansallisvaltionkin valtiorakenteet tavalla, joka saa voimaan pahoin jokaisen ihmisen, joka omalla henkilökohtaisella mielenlujuudellaan on pystynyt pitämään itsensä erossa tuosta kuppataudista, jolla EI tule ikinä tule olemaan hyvää loppua!

  • Palmu Veli-Jukka

    Vastaa

    Ohisalo välittömästi syytteeseen koska haluaa laillistaa kannapiksen. Poliisit kertovat että nykyisi ajetaan enemmän huumeissa kuin alkoholin vaikutuksen alaisena ‚miten voi tällainen henkilö olla poliisin ylin valvova ministeri.

  • tutkiva lukija

    Vastaa

    Mahtavaa Puolan hallitus. Pääosin katolinen Puola pitää kiinni raamatun homovastaisuudesta, ja perusperheen ylivoimaisesta oikeutuksesta.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi