Muistutus: Tunne Juuresi ‑seminaari viikon päästä Hyvinkäällä

Ovet aukeavat kello 15. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

Kulttuuri

Hyvinkäällä sijaitsevassa Kulttuurikeskus Otsolassa järjestetään 27.1. Tunne Juuresi ‑seminaari, jossa on kolme puhujaa sekä artistivieras.

Esiintymässä ovat Olli Pasanen, joka tunnetaan esimerkiksi Sinimustan Liikkeen aktiivijäsenenä ja luonnonsuojelijana. Hän käsittelee aihetta Suomalaisen asutuksen vaiheet vuosina 300‑1600.

Toinen puhuja on Nico Saramo, joka on Suunnan toiminnanjohtaja sekä Suomen Sisun käräjien jäsen. Hänen puhe käsittelee arkkitehtuuria ja kansallista identiteettiä.

Kolmas puhuja on Lauri Hokkanen, joka kuuluu Sinimustan Liikkeen perustajiin, juontaa puolueen virallista podcastia sekä pitää omaa YouTube-kanavaa. Hänen aiheenaan on länsimaisen maailmankuvan juuret.

Illan musiikista vastaa Pyhä Kuolema, joka vetää akustisen keikan. Paikalla on myös Kielletyt Kirjat myymässä kirjoja.

Ovet aukeavat kello 15. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Tapahtumapaikkana toimii Kulttuurikeskus Otsola, jonka osoite on Koneenkatu 11, Hyvinkää.

Aktivismi Filosofia Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri Lauri Hokkanen Nico Saramo Olli Pasanen Otsola Pyhä Kuolema Sinimusta Liike Suunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi