Päivitetty itsenäisyyspäivän konserttimainos: Hyvinkään keikan osoite, Mistreat saapuu kokonaisena paikalle!

Ovet aukeavat kello 17. Mikäli haluat kokea loppuvuoden kovimmat kansallismieliset kekkerit, saavu paikalle nauttimaan illasta.

Kulttuuri

Itsenäisyyspäivän vietto jatkuu vielä ensi lauantaina, kun Hyvinkäällä järjestetään itsenäisyyspäivän konsertti. Nopeasti yhdeksi maamme aktiivisimmaksi RAC-konserttien järjestäjäksi kasvanut Tulenväki-kollektiivi järjestää samaan aikaan avajaisiaan viettävässä Kulttuurikeskus Otsolassa yleisöä hemmottelevan tapahtuman.

Kulttuurikeskus Otsolan osoite on Koneenkatu 11, Hyvinkää. Paikalla esiintyvät lauantaina NSBM-yhtye Sudentaival sekä RAC-yhtyeet Vapaudenristi, Mistreat ja kreikkalainen Skumshot.

Mistreatin piti ensin esiintyä pelkästään solistinsa voimin akustisena, mutta viime hetken onnekkaat sattumat saavat koko bändin saapumaan paikalle.

D88 Records Hyvinkää Kotimaa Kulttuuri Kulttuurikeskus Otsola No Compromise Clothing Northammer Rock Against Capitalism Rock Against Communism Tulenväki

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, nyt jokaisella on mahdollisuus saapua matalalla kynnyksellä paikalle upeaan tapahtumaan.
  Varsinkin, jos jollain on Mistreat vielä jostain kumman syystä näkemättä, niin nyt on mahdollisuus siihenkin, kun soittamassa on koko bändi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi