Viikon biisi: Sudentaival – Breath of Power

Levyä on saatavilla suoraan julkaisijalta kimppatarjouksella, jossa saat kaikki kolme levyä 30 eurolla plus toimituskulut.

Kulttuuri

Tällä viikolla julkaistaan kotimaisen Sudentaival-yhtyeen uusin täyspitkä Intolerant Fennomania, jolta viikon kappale on lohkaistu.
Yhtye tarjoilee raakasoundista black metalia, ja on kerännyt kulttisuosiota ulkomailla. Sudentaival on myös ahkerasti keikkaillut ympäri Suomea viime vuosina.
Samaan aikaan Intolerant Fennomania ‑levyn julkaisun kanssa D88 Records julkaisi uusintapainokset kahdesta edellisestä levystä Harbinger ja In Glory And Triumph.

Levyä on saatavilla suoraan julkaisijalta kimppatarjouksella, jossa saat kaikki kolme levyä 30 eurolla plus toimituskulut. Myynnissä on myöskin rajoitettua versiota, jossa kolmen levyn lisäksi saa Sudentaival t‑paidan, tämä paketti maksaa 45 euroa ja se on rajoitettu 20 kappaleeseen.

Linkki levykauppaan tässä!

D88 Records Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kotimaa Kulttuuri NSBM

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • yritys palkitaan

  Vastaa

  Että sellasta… tuli mieleeni amislaisten kellaribändi. Ehkä jatkossa sanat olisi hyvä laittaa scrollaamaan alareunaan. Ei saanut selvää.

  • Jorma Metal

   Vastaa

   Taitaa kuulua asiaan kyseisessä musagenressä.

 • Spämmimainos

  Vastaa

  Tuolla levykaupan sivulla on juutalaiskapitalistisia spammimainoksia.

  • Wilhelm

   Vastaa

   Kannattaisko lataa AdBlock 🤷🏻‍♂️

 • Observer

  Vastaa

  Olen usein ihmetellyt tätä kansainvälistä tapaa pitää örinäheviä ja rääkymisrokkia kansallismielisenä musiikkina. Minulle kansallismielinen musiikki on esim. Sibeliuksen Finlandia, Veteraanin Iltahuuto ja vaikkapa nämä: https://www.youtube.com/watch?v=a4cmxBNFv20

  Mutta ymmärrän kyllä, ettei nuorta polvea moiset kiinnosta.

  • Pertti

   Vastaa

   Hyvä kommentti.
   Olen mieltänyt asian siten, että örinämetalli on eräänlainen ”ensimmäinen puolustuslinja” wokeltavaa libi-globalismia vastaan. En ole kuullut, että olisi olemassa blackmetallia diggaavaa sateenkaari-co2ahdistus-multikultifetishi-huumehörhöä. Kaikki ko. elämänkoulun tarkkiksella olevat hörhöt imuroivat sen sijaan räppiä ja/tai postrock:ia. Varma merkki.
   Jos töitä hakeva kaveri kertoo CV:ssä kuuntelevansa Insomniumia tms. blakkistä ja melodeathia, on se kohtuullisen varma merkki siitä, että kaverilta voi odottaa jämäkkää asennetta työntekoon. Aika monelle örinä-äijälle uppoaa myös Sibelius, Olavi Virta, Kolmas nainen, Kotiteollisuus.… onhan näitä suomalaista mielenmaisemaa tulkitsevia mestareita. Sen sijaan, jos CV:ssä on printattuna sateenkaaria tai jotakin uusherännäistä freddiemercury-avautumista, lentää kuponki roskiin saman tien.
   On äärimmäisen mielenkiintoista todeta, että musiikilliset preferenssit seuraavat jollakin tarkkuudella yhteiskunta-aatteellisia preferenssejä. Vinkki: Olisiko tässä väitöskirja-aihe jollekkin objektiiviselle musiikkialan korkeakouluopiskelijalle?

   • Nimetön

    Vastaa

    Jaa? Nyt sitten olet kuullut: bm-piireihin mahtuu ties mitä hinttejä ja nistejä huru mykket. Siinä kelpaa sitten selittää jostain vitun ali-ihmisten kuolemasta, kun kuuluisivat itse sinne uuniin. Ilmiö vain pahenee mikäli siirrytään bm:n kuuntelijoista ”örinämetalliin”, hevarit ovat oksettavan liberaalia sakkia. En tiedä missä maailmassa oikein elät.

    … ja eihän kukaan nyt jumalauta listaa cv:ssä jotain top 5 bändejään????????

 • yritys palkitaan

  Vastaa

  Samoilla linjoilla. Suomessa on paljon hyvää musiikkia joita nuorempipolvi ei tunne. Esim. Armas Järnefeltin kehtolaulu:

  https://www.youtube.com/watch?v=Mou3m3IuwlY

  Sopii lähes joka tilaisuuteen. Mutta… me vanhemmat olemme vähän kummia musiikinmaunkin suhteen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi