Eduskunnassakin kuohuttanut Apocalyptic Rites –festivaali järjestetään Savossa 25.–26.8.2023

Maria Ohisalo vastasi sisäministerinä ollessaan vasemmiston kirjalliseen kysymykseen, jossa vaadittiin Apocalyptic Rites –tapahtumien estämistä pakkokeinoin.

Kulttuuri

Useita modernin maailman vastaisia alakulttuureja yhdistävä Apocalyptic Rites –musiikkifestivaali järjestetään jälleen tänä syksynä. Tapahtumassa on ollut perinteisesti laaja kattaus myös kansallismielistä musiikkia, eikä sääntöön tule poikkeusta tänäkään vuonna.

Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään Savossa 25.–26.8. Festivaali sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Kuopiosta keskellä maalaismaisemaa. Kahden päivän lippu maksaa 85 euroa. Lippuja voi ostaa seuraavasta osoitteesta: aporites@protonmail.com

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa tunnetut kotimaiset kansallismieliset yhtyeet Circle of Dawn, Vapaudenristi ja Marder sekä joukko eri raskaan musiikin genrejä edustavia artisteja Suomesta ja ulkomailta. Tämän vuoden puhutuimpia kansainvälisiä nimiä ovat Kataxu, Kill ja Morrigan.

Alueella on tilaa yleisön omille teltoille majoittumista varten. Järjestäjiltä voi pyytää myös tarkempia tietoja sijainnista, mikäli mökkimajoitus lähialueella kiinnostaa. Paikalle on mahdollista saada bussikyyti Kuopiosta ja muutamasta muusta olennaisesta välietapista.

Muista varata rahaa mukaan, sillä paikalla myydään ruokaa ja bändituotteita. Osallistujia kannustetaan tuomaan paikalle omat juomat.

Festivaali on kuohuttanut jopa Suomen eduskunnassa. Maria Ohisalo vastasi sisäministerinä ollessaan vasemmiston kirjalliseen kysymykseen, jossa vaadittiin Apocalyptic Rites –tapahtumien estämistä pakkokeinoin.

Apocalyptic Rites Circle of Dawn Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kataxu Kill Kotimaa Kulttuuri Kuopio Marder Maria Ohisalo Morrigan NSBM Politiikka RAC Savo Vapaudenristi

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Hutisalosta tulikin mieleen kun 1970 luvun loppupuolella edistykselliset piirit torppasivat Sex Pistolsin ja Kemin kaupungin kirjastosta epäsiveellisenä ja moraalittomana Aku Ankan, paljaat alapäät sekä Aku ja Mikki oli estottomasti leipäsusiensa kanssa.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Väärin juhlittu

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Monena vuonna harkinnut osallistumista, mutta en ole koskaan selviytynyt paikalle. Mikäli joku vuosi järjestäjät saavat seuraavan 1488 voltilla pimeän ajan tulevalle kulta-ajalle heittävän bändin esiintymään, niin paikalla ollaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=itrgd-uu35s

  Maailmanlopun juhlat olkoon ylevät arjalaiset iltamat ja samalla dionyysisen hurmion aika, joka lähettää osallistujat vedenpaisumusta edeltävään aikaan!

 • Hökäle

  Vastaa

  Olipa taas vaihteeksi yksi kesän, tai koko vuoden ehdottomista kohokohdista. Tapahtuma senkun paranee, mitä enemmän vuosia tulee!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi