Video White Boy Summer Festiltä

Järjestäjien mukaan festivaali järjestetään myös ensi vuonna, joten raivatkaa kalentereistanne tilaa tapahtumalle.

Kulttuuri

Toissaviikonloppuna järjestetty kulttuuritapahtuma White Boy Summer Fest jatkaa antamistaan. Festareista on nyt julkaistu kokoelmavideo, joka auttaa pääsemään tunnelmaan myös jälkikäteen.

Itse festivaalin sisältö oli suomalaisella ja jopa pohjoismaisella tasolla ainutlaatuista. Paikalla oli vapaaottelua, paneelikeskustelu sekä 11 bändiä loistavien fasiliteettien lisäksi.

Paikalla olleilta on tullut pelkkiä kehuja järjestelyiden tasosta. Monien mukaan järjestäjätahona toimiva Tulenväki on suunnannäyttäjä standardien nostossa.

”Tulenväen olemassaolon yksi tarkoitus onkin nimenomaan kehittää ja rakentaa kulttuuripuolta monin eri tavoin, ei junnata paikoillaan. Standardien nosto on yksi näistä keinoista”, kertoo yksi kollektiivin toimijoista.

Järjestäjien mukaan festivaali järjestetään myös ensi vuonna, joten raivatkaa kalentereistanne tilaa tapahtumalle. Tarkempaa tiedotusta on luvassa lähempänä tapahtumaa.

Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Tulenväki Vapaaottelu Veren Laki

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juuso

  Vastaa

  Hyvät festarit olivat ja Tulrnväelle pisteet.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Reippalta ja asialliselta vaikuttaa meno kaikin puolin. Kontaktilajeihin liittyvät riskit tulee huomioida erityisellä tarkkuudella turhien ja ikävien vammojen välttämiseksi.

 • Elmeri eräjormanen

  Vastaa

  Tuota, suosittelen kyseistä porukkaa hommaamaan ihan oikeet valmentajat. Kauheen näköistä.. Perkele tytöt panee noille huitojille varmasti kovin hanttiin. xD

  • Pro tip

   Vastaa

   Sinulle sitten taas voi suositella jonkin lajin peruskurssia, seurat järjestää niitä kesän jälkeen alkusyksyllä. Harvoin näet lajiliiton alla järkätyissä matseissakaan tuon kummempaa tekemistä.

  • Nibba

   Vastaa

   onkos elmerillä mikä lajitausta?

  • Nate Higgers

   Vastaa

   Tervetuloa mukaan treeneihin tai mikäli oikein jäi häiritsemään – laita viestiä ja järjestetään sulle sopiva ottelupari.

  • Aina joku läski tulee vinkumaan

   Vastaa

   Veren Laki tiedotti ennen tapahtumaa somesivuillaan, että saa ilmottautua ottelemaan. Oliko elmeri yksi ottelijoista? Jos tuo ilmoitus meni ohi, niin lisää lienee luvassa, joten kannattaa laittaa Veren Lain somet seurantaan niin pääset seuraavaan tapahtumaan matsaamaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi