Veriyhteys-lehden fyysinen numero ulkona – Katso tilausohjeet

Lehteä myy ainakin D88 Records hintaan 7 euroa. Minimitilaus on 10 euroa, joten kannattaa tilata kylkeen jotain muutakin - esimerkiksi vastikään julkaistu Operaatio Kotkanpesä -tuki-CD.

Kulttuuri

Vuodesta 2014 lähtien nettiblogina toiminut kulttuurisivusto Veriyhteys on nyt julkaissut myös fyysisen lehden. Veriyhteys keskittyy erityisesti kansallisradikaalin musiikkialakulttuurin esille tuomiseen.

Lehden numero #1 sisältää:

 • Fascine (USA NS hardcore)
 • Korpisota (Pylvanaisen Mika turisee omintakeiseen tyyliinsä sivuprojektistaan)
 • Vapaudenristi (ehkä perusteellisin haastattelu bändistä)
 • D88 Records (miten pienestä distrosta tuli maamme keskeinen NS-levy-yhtiö)
 • Fatherland (radikaalia mustaa metallia)
 • Historian havinaa – Böhse Onkelzin ja Indicent Exposuren legendaarinen Saksan keikka vuodelta 1985 suomalaisten skinheadien näkemänä ja kokemana, mukana historiallisesti arvokas kuvakollaasi tapahtumasta
 • Levyarvioita ajalta 2020–2022
 • Arvio kirjasta Neljätoista sanaa
 • Kirja-arvio: Toby Mott: Skinhead an archive

Lehteä myy ainakin D88 Records hintaan 7 euroa. Voit tehdä tilauksen sähköpostilla osoitteeseen distroyer88@protonmail.com. Laita mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, niin saat paluupostina maksutiedot.

Minimitilaus on 10 euroa, joten kannattaa tilata kylkeen jotain muutakin – esimerkiksi vastikään julkaistu Operaatio Kotkanpesä ‑tuki-CD. Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa https://distroyer88records.blogspot.com.

D88 Records Historia Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kotimaa Kulttuuri NSHC Operaatio Kotkanpesä RAC Rock Against Capitalism Rock Against Communism Veriyhteys

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • JJF

  Vastaa

  Vanhojen skinheadien muistelot kuulostavat mielenkiintoiselta jutulta. Katselin eilen elokuvaa ”1984” ja mieleeni tuli, että meinaakohan Euroopassa vielä joskus joku kansa nousta byrokraatteja, pankkiireita ja muita riistäjiä vastaan? Olisi hienoa jos ministerien, turhien virkamiesten ja virastojen suojatyöpaikkojen ymv. verorahat ja varallisuus ”varastettaisiin” takaisin kansalle. Ajatelkaa kuinka paljon kymppitonnin kuukausipalkasta nauttivia rostoja ja Suomen tuhoajia maassamme on. On kaunis ajatus, että kansa ottaisi joskus vielä takaisin sen, mikä sille kuuluu. En tiedä onko siihen keinoja, sillä EU määrää. Tai oikeastaan EU tekee niin kuin pankit käskevät. Lienevät erottamattomissa.

  • Ei muutu

   Vastaa

   En usko. Meillä on käynnissä sota valkoista väetöä vastaan. Vähän niinkuin Matrixissa jossa vain muutamat ovat herännee. Tai niinkuin Taru Sormusten herrasta, jossa örkki- ja urukhai-oliot tuhoavat ihmiskunnan. Ikävä kyllä näköpiirissä ei kuitenkaan ole valkoisen ihmirodun pelastajaa. Eikä edes ihmiskunnan. Vaan siitä tehdään tahdoton massa joka tappaa toisiaan ja hyppii sirkuspelleinä kun globalstit käskevät.

   Kriittisen massa ylitykseen tarvittaisiin vielä paljon enemmän ihmisiä. Mutta niin kauan kun ”mun vapaa-aika on mulle tärkeää” menttaliteetilla mennään eikä joukolla muuteta tulevaisuuttamme, niin niin pitkään muut hallitsevat. Vaikka itsepetoksen voimin kuvitteleekin valitsevansa omat työpaikkansa, harrastuksensa, lomamatkansa ja musikkinsa.

   Itsepetos on mailman yleisin petos.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi