Operaatio Kotkanpesän tuki-CD julkaistaan lauantaina – Ennakkotilauksia otetaan jo vastaan

Lauantaina pääkaupunkiseudulla järjestettävässä konsertissa julkaistava levy on monipuolinen kokoelma suomalaista kansallisradikaalia musiikkia: mukana on artistikavalkaadi, joka käsittää musiikkigenrejä hip hopista black metalliin.

Kulttuuri

päivitetty

Kansallismielisten Liittouman pyörittämä Operaatio Kotkanpesä ‑taloprojekti etenee tasaisen varmaa tahtia. Operaation tarkoitus on kerätä kasaan riittävästi rahaa, jotta Liittouma voi ostaa rakennuksen kaikkien kansallismielisten tapahtumajärjestäjien käyttöön ilman pelkoa siitä, että sosiaalisessa mediassa luotu paine aiheuttaa tilojen alta menemisen.

Syksyllä järjestetyn seminaarin yhteydessä eri kansallismieliset aktivistit sopivat erilaisista tukitoimista, joilla hanketta edistetään. Nyt ne alkavat pikkuhiljaa myös realisoitumaan. Ensimmäisenä luvassa on D88 Recordsin julkaisema tukilevy, jonka tuotot ohjataan suoraan Kotkanpesälle.

Lauantaina pääkaupunkiseudulla järjestettävässä konsertissa (Revalers, White Uprising, Sudentaival) julkaistava levy on monipuolinen kokoelma suomalaista kansallisradikaalia musiikkia: mukana on artistikavalkaadi, joka käsittää musiikkigenrejä hip hopista black metalliin.

Levyä voi nyt jo ennakkotilata 12 euron hintaan. Maanantaina alkavat sen postitukset. Tee tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen distroyer88@protonmail.com. Laita mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Voit tutustua distron koko valikoimaan osoitteessa https://distroyer88records.blogspot.com.

Tukilevyn biisilista:

Veri & Maa: Kotkanpesä
Mistreat: Lost highway
Mistreat: Kysymyksiä faijalle
SotaSetä feat. Tupla Hoo: Ännät Vittuun
Pagan Skull: Kotimaa
Sudentaival: The Perpetual Degeneration
Tupla Hoo: Fäm
Tupla Hoo: Korruptio
White Uprising: Indoctrination Complete
Ari Järviö: Niin Kuin Lentohon Nouseva Laulujoutsen
Ari Järviö: Suomenmaa
White Genocide: Parasites
White Genocide: The Prey
Vapaudenristi: Tulimyrskyn jälkeen
Veri & Maa: Summa

Voit myös tehdä suoria lahjoituksia Kotkanpesän tueksi: 

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Sekä Mobilepay lyhytnumerolla 18898
Lupanumero: RA/2021/1043

Aktivismi Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Operaatio Kotkanpesä Rock Against Communism

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ostakaa ja tukekaa hanketta!
  Kovia bändejä, varsinkin Mistreatin versiot ovat loistavia kipaleita, etenkin tuo ”kysymyksiä faijalle”.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tuo täytyy tilata.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi