Alkavan vuoden varmistuneita kansallismielisiä konsertteja

Alkava vuosi lupaa hyvää ainakin kansallismielisten konserttien suhteen. Jo nyt on varmistunut eri puolilla Suomea useita konsertteja, joissa on myös ulkomaalaisia esiintyjiä.

Kulttuuri

Heti vuoden ensimmäisenä lauantaina 7.1. Mikkelissä on Tulenväki-kollektiivin järjestämä konsertti. Esiintyjinä on Pagan Skull, White Uprising sekä Mistreat akustisena. Liput maksavat 15 euroa.

Tammikuun loppupuolella 21.1. pääkaupunkiseudulla järjestetään konsertti, jossa esiintyvät White Uprising, Sudentaival sekä virolainen Revalers. Liput maksavat 20 euroa. Konsertin järjestää Blood and Honour ‑järjestö.

Huhtikuussa Jyväskylässä nähdään kaksi ulkomaalaista bändiä, kun Blood and Honour järjestää konsertin 22.4. Paikalla esiintyvät White Uprising, White Minority, Mistreat, italialainen Katastrof sekä virolainen PWA. Kyseessä tulee siis olemaan erittäin kova ilta!

Kesäkuussa Tulenväki järjestää jälleen White Boy Summer Fest ‑tapahtuman, joka kestää kaksi päivää. Esiintyjiä ei ole vielä julkistettu, mutta huhujen mukaan hyvää kannattaa odottaa. Paikalla tulee Partisaanille kerrotun perusteella olemaan viime kesän tapaan kamppailua, puheita ja kaksi päivää musiikkia. Tapahtuma on 16.6. – 18.6., joten kannattaa laittaa kyseinen viikonloppu kalenteriin jo nyt.

Näiden lisäksi myös muita konsertteja tullaan varmasti järjestämään jo kevään aikana. Kansallismielinen musiikkikulttuuri on viime vuosina ottanut isoja askelia niin määrän, paikallisuuden kuin laadunkin suhteen mitä tulee konsertteihin. Alakulttuuri elää ja voi hyvin vastustuksesta sekä koronan aiheuttamista rajoitteista huolimatta.

Aktivismi Blood & Honour Distroyer88 Kamppailu-urheilu Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri No Compromise Clothing Rock Against Communism Tulenväki Veren Laki White Boy Summer Fest

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Kansallismielinen musiikkikulttuuri on viime vuosina ottanut isoja askelia niin määrän, paikallisuuden kuin laadunkin suhteen mitä tulee konsertteihin. ”

  Tämä pitää täysin paikkansa.

  Hienoa, että kansallismielisiä konsertteja järjestetään näin usein ja soittamassa on laadukkaita bändejä!

 • Pete

  Vastaa

  Se on ULKOMAINEN bändi, ei ulkomaalainen bändi.
  Kauneusvirhe, muuten niin hyvää suomea käyttävällä sivustolla.

 • Topi

  Vastaa

  Ei huumeita eikä neekereitä? Mitä jos on ehta, musta SS-mies? Ei pääse sisälle? Tuo huumeettomuus on jännä juttu. Hieno asia ehdottomasti. Kaljan voimalla tuli itsekin aikoinaan mentyä musiikkipiireissä. Hong Kongissa tai Singaporessa en ole klubeilla käynyt, mutta kai noissa tiukkojen lainsäädäntöjen maissakin huumeita kiskotaan? Mahtaa tuoda touhuunsa vielä extra-jännityksen. Eiköhän tuolla RAC-keikollakin jotkut ole vauhdeissa, LSD:ssä tai ekstaasissa, mutta sitä ei varmaan kannatta toitottaa muille. Piestäänkö siellä porukalla huumeista kiinni jääneet? Hyviä keikkahetkiä kaikille. Musiikki on hyvä harrastus ja livenä pääsee meininkiin mukaan vielä aivan omalla tavallaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   ” Eiköhän tuolla RAC-keikollakin jotkut ole vauhdeissa, LSD:ssä tai ekstaasissa, mutta sitä ei varmaan kannatta toitottaa muille.”

   Oletko koskaan ollut RAC-konsertissa?

   • Joni

    Vastaa

    Ihan varmasti piestään jos kamoissaan on keikalla ja se tulee muiden tietoon.
    Tuntuu jotkut tapahtuman järjestäjät jopa hyväksyvän homojen ja niiden kannattajien paikalla olon ja jopa esiintymisen. Mikä on sairasta. Homoilu, huumeet ja lakupekat kun eivät yksinkertaisesti kuulu tähän piiriin. Uunittaa ne pitää.

    • Vähän maltillisuutta

     Vastaa

     Siis nekö pitää ihan vaan sen takia tappaa et ne on homoja tai eri värisiä? Jumankauta, on ihan turha ihmetellä sit jälkeen päin, miksi jotkut haluaa etäisyyttä radikaalikansallismielisiin!

     Siis ei kai nyt kaikki homot tai mustat ole pahoja? Olen mustissa törmännyt hyviin taikka ihan jopa fiksuihinkin yksilöihin ja homoissakin tosi harmittoman oloisia tyyppejä. Se että kuinka yleistä niillä on sitten mitkäkin ongelmat tai puutteet, on sitten toinen juttu.

     Mut täällä kenenkään on turha kuvitella et te mitään kunnioitusta saatte moniltakaan noilla puheilla!

     • Nationalisti

      ” Olen mustissa törmännyt hyviin taikka ihan jopa fiksuihinkin yksilöihin ja homoissakin tosi harmittoman oloisia tyyppejä.”

      Mene muualle sössöttämään.

     • Vähän maltillisuutta

      No siis.. that’s it. Sinullako ei ole oikeasti tuon kummempaa kommentoitavaa, kuin et ”mene muualle sössöttämään?” 😀 Olisin sinulta Nationalisti vähän enemmän odottanut, kun sinulla muuten ihan hyviä kommentteja ollut paljon, mutta nyt oli kyllä aika harvinaisen huono.

      Kun te kansallissosialistit olette muuten jo antaneet aika fiksun kuvan itsestänne ja kirjoittaneet hienosti artikkeleita teidän sivuille, niin älkää nyt jumalauta pilatko sitä tuommoisilla ulostuloilla! Menee jo liian yli.
      Vai kuvitteletteko te ajattelutavan edistävän jotenkin tätä skeneä, va mikä näiden tarkoitus on? Tuskin ainakaan edustavan ja luottamusta herättävän kuvan antaminen. siis ei vittu soikoon!

     • Nationalisti

      Tai sitten ei vain kannata tuhlata enempää aikaa kirjoittaen tuon pitempiä lausuntoja.
      Tuo nyt oli radikaalimpi ilmaisu, mutta sillä tarkoitettiinkin lähinnä sitä, ketkä
      sinne konserttiin ovat tervetulleita ja ketkä eivät.

 • Kettenhund

  Vastaa

  En itse kuuntele tuollasta musiikki, lähinnä klassinen musiikki on mieluisaa. Mutta jos konsertit auttavat etnonationalismin ja kansallismielisyyden asiaa, niin on hyvä että niitä järjestetään.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kannattaa joskus käydä tutustumassa, RAC-skenen tapahtumat ovat hienoja.

   • Kettenhund

    Vastaa

    Taidan olla jo liian vanha ukko… 🙂 mutta on hienoa jos te nuoremmat nationalistit löydätte yhtenäisyyttä ja saatte voimaa ja vahvistusta uskolle tulevaisuuteen noissa tapahtumissa. Kunpa mahdollisimman moni nuorisostamme tajuaisi, että nyt on toimittava etnonationalismin puolesta, mikäli aiomme säilyttää Suomen valkoisten suomalaisten kotimaana, antamatta sitä rotumuukalaisten halittavaksi ja hyväksikäyttämäksi.

 • Kettenhund

  Vastaa

  Tulipa tämän innoittamana tutustuttua RAC-genreen, ja ilmeisesti(?) genren yhteen isoimmista bändeistä, ainakin historiallisesti. Skrewdriver-bändillä on biisi ”White Power”, vuosikymmeniä vanha, mutta sanat kuvaavat ns. monikulttuuria äärimmäisen tarkasti. Kumpa britit ja muut eurooppalaiset olisivat vain ottaneet nuo varoitukset todesta.

 • Hylsy

  Vastaa

  Koskaan ei ole liian vanha. 🙂 Tutustu ihmeessä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi