Viikko White Boy Summer Festiin!

Paikalla tulee bändien lisäksi olemaan näytöshenkisiä kamppailuotteluita kehässä, esitelmiä, kauppoja, saunomista, ruokaa sekä eri järjestöjen pöytiä.

Kulttuuri

Kansallismielisen kulttuurin ystäviä hemmotellaan ensi viikon viikonloppuna, kun Etelä-Suomessa järjestetään White Boy Summer Fest ‑tapahtuma. Kyseessä on sekoitus uudenlaista ja perinteisempää kansallismielistä kulttuuriaktivismia.

Järjestäjät ovat kertoneet julkisuuteen, että paikalla tulee bändien lisäksi olemaan näytöshenkisiä kamppailuotteluita kehässä, esitelmiä, kauppoja, saunomista, ruokaa sekä eri järjestöjen pöytiä.

Kymmenen esiintyjää

Perjantaina esiintyvät Sielunvihollinen, Circle of Dawn, Fatherland sekä Ehre. Lauantaina paikalla esiintyy White Uprising, Pagan Skull, Vapaudenristi, Sniper sekä Revalers. Alunperin myös Valkoisten Paholaisten oli tarkoitus esiintyä paikalla, mutta yhtye joutui perumaan oman esiintymisensä.

Tavoitteena kulttuurinmuutos

Järjestäjät kertovat Partisaanille tapahtuman taustalla osaltaan vaikuttavan halu kulttuurilliseen muutokseen myös kansallismielisen liikkeen sisällä.

”Olemme tottakai kulttuuri-ihmisiä ja nautimme musiikista sellaisenaankin. Mutta haluamme myös kehittää kansallismielistä kulttuurikenttää monipuolistamalla sen tarjontaa. Tämä festivaali ei siis ole pelkkä ’sisään ja ulos’ ‑konsertti, vaan se sisältää myös muuta viihdettä, joka toivottavasti luo laajempaa muutosta osallisissa myös pidemmällä aikavälillä sekä motivoi luomaan myös perinteisestä linjasta poikkeavaa ohjelmaa kansallismielisille ihmisille.”

Festivaali järjestetään 17. – 18.6. Voit ottaa yhteyttä järjestäjiin laittamalla sähköpostia osoitteeseen tulenvaki@protonmail.com.

Kamppailu-urheilu Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri NSBM Rock Against Capitalism Rock Against Communism Uutiset White Boy Summer Fest

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Observer

  Vastaa

  Pahus kun en ole Suomessa kyseisenä aikana. Olisi taatusti hyvät pippalot.

 • Hyvä kun järkkäätte

  Vastaa

  Tod. näk. kesän parhaat festarit.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko tämä jokin salaseuratapahtuma, kun paikkaa ei mainita (muuten julkisessa ilmoituksessa)?

  Tämähän oli se tapahtuma, jossa kuvauskielto? Ei-julkisessa kutsuvierastilaisuudessa sellainen on toki toteutettavissa.

  • enkeksinimee

   Vastaa

   Anarkistien ja juutalaissanomien takia joutuvat varmaa pitää salassa. Onhan tää suurimmalle osalle väestölle aika kyseenalainen tapahtuma

  • Nationalisti

   Vastaa

   Taas uliset jostain kuvauskiellosta, se on ja pysyy.
   Mietihän hetki, minkä takia tapahtumapaikkaa ei mainita julkisesti.
   Järjestäjän yhteystiedot kyllä mainitaan, se riittää.

   Sinä et ole koko tapahtumasta edes kiinnostunut ja vaikka teoriassa olisitkin, tuolla käytöksellä ei taida sisäänpääsy olla edes mahdollista.

  • Nimetön

   Vastaa

   Wööö väärin järjestetty, wöö

   Asioiden muuttaminen ei ole sen kummempi temppu kuin että järjestää itse

 • White boy

  Vastaa

  Toivottavasti tarjolla on monipuolista vegaaniruokaa ja punaisesta lihasta on luovuttu Flow-festivaalin tavoin, jotta tilaisuudesta saataisiin hiilineutraali 😉

  Tämähän taitaa olla kesän tyrmäävin festari. Ainakin artistitarjonta on viimeisen päälle, eli pelipaikalla nähdään.

  • Observer

   Vastaa

   Kasvisruoka pierettää ja flatuksen sisältämä metaani on kasvihuonekaasu joten märehtijät pierevät maapallon ylilämpimäksi ja me kaikki kuollaan siihen. Tanakele. Missä mun meetvurstit?

 • Juuso

  Vastaa

  Kemuja odotellessa

 • Nimetön

  Vastaa

  Todella hyvä meininki oli. Kiitos järjestäjille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi