Itsenäisyyspäivänä julkaistaan suomenkielinen kansallisradikaali hip hop ‑levy

SotaSetä-nimellä kulkevan artistin levyllä on 14 kappaletta.

Kulttuuri

Itsenäisyyspäivänä nähdään perinteisten marssien lisäksi myös jotain sellaista, mihin ei kansallismielisessä kontekstissa ole totuttu. Silloin nimittäin julkaistaan kansallisradikaali hip hop ‑levy.

SotaSetä-nimellä kulkevan artistin levyllä on 14 kappaletta. Sinkkulohkaisun perusteella kyseessä on kansallismielinen vastine Eevil Stöölle. Aikaisemmin SotaSetä on niittänyt mainetta valtakunnansyyttäjäkriittisellä kappaleellaan.

Levyä saa itsenäisyyspäivästä eteenpäin ostettua hyvin varustetuilta levykauppiailta.

Hip hop Itsenäisyyspäivä Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuuri Sotasetä

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ÄäriBrutaali

  Vastaa

  Höh. Ei heviä.

 • Yo-yo bitch - ur nigga's gonna b rich

  Vastaa

  Ainoastaan älyllisesti rajoittunut ihminen kuuntelee vapaaehtoisesti räppiä, oli se sitten täysneekerin tai seminatsin sönkkäämää.

 • Sami Petri

  Vastaa

  Pilattiin sitten rappiokulttuurilla, rap ei sovi mihinkään!!

 • Ismo

  Vastaa

  Miksi ihmeessä kukaan kansallismielinen kannattaisi tällaista musiikkia, joka edustaa neekerikulttuurin negatiivisimpien puolien omaksumista, vaikka sanoma olisi miten hyvä tahansa? Typerä biitti ja sen päälle jotain ”tummalla äänellä” mölisemistä. Ainoa positiivinen puoli minkä löydän on se, että hip hopista tykkääville on myös vastakkaista sanomaa tarjolla kuin mitä yleensä, mutta kuka ihmeessä kannustaisi ketään kuuntelemaan tällaista roskaa?

  Musiikilla on valtava voima, koska se puhuttelee ihmisen sielua ja sen eri osia, ja rap, hip hop, jazz ja muu vastaava mustien musiikki edustaa juuri sitä alhaista rappiokulttuuria, mitä partisaanikin varmasti vastustaa. Onko tässä tavoitteena ojentaa aseita viholliselle? Miksei tehdä jotain valkoisen miehen musiikkia saman tien?

 • John

  Vastaa

  Ei saatana! Pysyköön räppi vaan siellä nekrujen ja sekakäyttäjien puolella.

 • Hylsy

  Vastaa

  Yhtä paljon rock eri tyyleineen on nekrujen musiikkia, oikeastaan jopa enemmän.

  Rapin voidaan katsoa pohjautuvan vanhaan runonlaulantaperinteeseen. Balkanillakin nationalistinen turbofolk on suosittua.

  Rapista/Hip-Hopista pidetään aika paljon, ja läheskään kaikki rapin kuuntelijat eivät ole suvakkeja yms. On todella hyvä, että sanomaa voidaan levittää näinkin. Kansallismieliselle rapille on tilausta, ja siksikin on hyvä, että on SotaSedän ja NWA:n kaltaisia artisteja, ja toivon mukaan tulee vielä lisääkin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuliko mieleen, että aika moni valkoinen nuori kuuntelee rap-musiikkia, joten miksi ei tehtäisi myöskin sitä musiikkia, mutta kansallismielisellä sanomalla?

  • RAC

   Vastaa

   onpas vitun tyhmä idea. vois varmaan seuraavaks alkaa myös narkata ja myymään huumeita kun sitäkin niin monet tekee… kansallismielisellä sanomalla kato

 • seuraaja

  Vastaa

  Huvittaa nää kommentit, eihän räp kovin helpolla uppoakaan vanhemmalle kaartille. Mutta nuorisoon kyllä, ja sieltähän pitäisi saada porukkaa tajuamaan miten valheessa täällä eletäänkin.

 • makero

  Vastaa

  Millä perusteella kansallismielinen rap olisi rappiollista jos siinä on hyvä sanoma? Tekeekö bittii ja laulutyyli siitä jotain sellaista joka rappioittaa sen kuuntelijan? Kansallismielisen rap-musiikin kuuntelija alkaakin yhtäkkiä suvakiksi tai narkkariksi?

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Kyllä kaikkien etnonationalistien tulisi tutustua myös klassiseen musiikkiin. Se on musiikin saralla korkeatasoisinta, mitä on koskaan aikaansaatu, ja tietysti juuri valkoisen rodun parhaiden säveltäjien toimesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi