Lappeenrannassa järjestetään kansallissosialistinen festivaali 29.1.2022

Hiljattain perustettu Tulenväki on järjestänyt tämän vuoden aikana lukuisia kansallismielisiä kulttuuritilaisuuksia eri puolilla Suomea.

Kulttuuri

Kansallisradikaali Tulenväki-kollektiivi järjestää Lappeenrannassa kansallissosialistisen musiikkitapahtuman tammikuussa. 29.1.2022 pidettävän tilaisuuden nimi on NS Winter Fest.

Hiljattain perustettu Tulenväki on järjestänyt tämän vuoden aikana lukuisia kansallismielisiä kulttuuritilaisuuksia eri puolilla Suomea. Koronarajoitusten hellittäessä tilaisuuksien markkinointi tulee vastaisuudessa olemaan avoimempaa.

Kollektiivi ilmoittaa tiedottavansa tapahtuman sisällöstä tarkemmin tuonnempana. Suosittelemme kuitenkin kaikkia kansallismielisiä merkitsemään tammikuun 29. päivän kalenteriin jo nyt!

Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallissosialismi Kotimaa Kulttuuri Musiikki Tulenväki

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Konserteissa on aina olleet hyvät bändit esiintymässä, mielenkiinnolla odotan mitä esiintyjälista tässä tapahtumassa pitää sisällään.

 • TT

  Vastaa

  On hyvä, että näitä järjestetään. Haistattaakseen systeemille moni alkaa kiinnostua aidosta oppositiosta. Vasemmisto tai persut on kesytetty aivovammaisiksi puudeleiksi. Media valehtelee kansalle päin naamaa.
  Ennen koronaa ja sitä myötä EU:n ja globalistien hurjaksi yltyvää sortopolitiikkaa ei kansallissosialismi olisi tullut monille mieleen. Tällä hetkellä moni on kypsä korjaamaan käsityksiään tai tulemaan kaapista ulos. Menetettävää ei juurikaan ole. Nykymenolla useat nitistetään joka tapauksessa olivatpa tottelevaisia tai ei.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Hyvältä kuulostaa.

 • Ei näin

  Vastaa

  Kansallismielistä tapahtumaa mainostetaan vieraalla kielellä. Todella surkuhupaista toimintaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Montako tapahtumaa sinä olet järjestänyt?
   Onko sekin surkuhupaisaa, kun artistit laulavat monet kappaleet englanninkielellä?

   • Ei näin

    Vastaa

    Montako tapahtumaa olen järjestänyt? Mitä sillä on tekemistä mainitsemani asian kanssa? Ei niin mitään.

    Kokeileppa ihan miettiä joskus mitä kirjoitat, ennen kuin painat sitä lähetä-nappia.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Kyllä sillä on merkitystä, jos sinulla on varaa arvostella muiden tekemisiä.
     Sen sijaan voisit itse järjestää tapahtuman, jossa näytät esimerkkiä miten asiat hoidetaan.
     Jään odottamaan, onko se tänä vuonna vai meneekö ensi vuoteen?
     Jos suurin ongelmasi on se, että millä kielellä tapahtumaa markkinoidaan, niin sitten puhutaan jo niin marginaalisesta asiasta, että mitään oikeaa ongelmaa ei edes ole.

 • musakki

  Vastaa

  Valitettavasti nuo bändit taitavat olla lähinnä angstista black metallia soittavia. Tai jotain räminä RAC punkkia. Hitler kääntyisi haudassaaan ja Goebbels olisi bännännyt ne epäarjalaisena sielua vahingoittavana metelinä jos olisi kuullut. Ihmettelen kansallissosialismin ja metallimusiikin yhteyttä. Mistä se tulee? Arjalaisempaa musiikkia on vaikkapa joku ABBA tai Deuter. Kauniita ja onnellisia ihmisiä sekä puhtaita melodioita, että harmonioita. Eikös kansallissosialismiin kuulu ajatus kehittymisestä eikä jumittaminen jossain alhaisilla värähtelytasoilla?

  Tai miten olisi kantele folkki? Onko edes sitä ohjelmassa? Todellinen kansanmusiikki tai neo-folk on jostain syystä vasemmistolaisten toimijoiden valtaamaa. Siinä olisi saumaa kaapata se kotiin päin.

  • Nimetön

   Vastaa

   Onko bändit siis julkistettu jo jossain?

  • Töh

   Vastaa

   Ei tuossa kait lue, että paikalle on pakko tulla, vaikka musiikki ei miellyttäisikään

  • JM

   Vastaa

   No eipä muuta kuin kantele käteen ja tekemään!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitä vikaa on RAC-musiikissa?
   Vai oletko koskaan sitä edes kuunnellut sen syvällisemmin?

  • musakki

   Vastaa

   Tässä hyvää soittolistaa. Helium Vola, Falkenstein, Werkraum jne. 

   https://www.youtube.com/watch?v=92x9HULb8Kc&list=PLaaQVAuKfQORF2HAfFxTPaQ1DPPYrwzd-&index=1

   Jos siellä olisi tämmöisiä livenä niin voisi jopa tulla. 

   En tiedä onko bändejä julkistettu, mutta jo pelkkä haku Youtubessa tuolla ”Tulenväki” sanalla tuottaa tulokseksi juuri sitä ärjyntä meteliä josta mainitsin. Ja mitä RAC:hen tulee niin siinä voi olla hyviä sanoja ja poliittista ideaa, mutta musiikillisesti tai soinnillisesti se on aika alhaista ja rappiollista. Mutta jos se saa jonkun heräämään omaan identiteettiinsä ja kulttuuriinsa niin olkoon sille siinä paikkansa. Ehkä se on tarkoitettu kosiskelemaan kuulijakuntaa vastaavan soinnin omaavasta epäpoliittisestta tai poliittisesti vastapuolen genrestä ikäpolvessa kun kapinallinen nuori etsii itseään, mutta järkevämmällä sanoituksella. Voi toimia koukkuna. Kuten joku sisällöltään järkevä rap voi koukuttaa oikeampaan suuntaan. Vaikka itse musiikilliset avut(melodia, harmonia, soinnillisuus, sielukkuus jne.) teoksissa olisivat vailla meriittiä muuten.

   • JM

    Vastaa

    Oletko itse tehnyt mitään tilanteen muuttamiseksi, muuta kuin rutkuttanut internetissä? Ei tää elämä oo mikään toivekonsertti, jossa asiat menee yhden anonyymin kiukutteluiden perässä. Ole itse se muutos jonka haluat nähdä!

   • Nationalisti

    Vastaa

    Ensin kannattaisi lukea RAC:n historiasta ja sen merkityksestä kansallismieliseen liikkeeseen, sekä poliittiseen toimintaan.
    Se on merkittävässä roolissa ja sillä on tänäkin päivänä uskollinen kuulijakuntansa.
    Veikkaan, että et ole koskaan käynyt yhdessäkään RAC-konsertissa, vai olenko väärässä?

    Monet RAC bändit ovat nykyään musiikillisesti todella hyviä ja heidän biisejään kuulisi myös radiosta, jos sanoma olisi poliittisesti korrektin linjan mukainen.

 • Skenepoliisi

  Vastaa

  Väärin järkättyä festari, perukaa tää

  Ps. En itse ajatellut järkätä oikeaoppista tapahtumaa tai tehdä muutenkaan mitään minkään eteen, kunhan huutelen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi