Kielletyt kirjat avasi nettikaupan!

Voit tutustua valikoimaan osoitteessa kielletytkirjat.com.

Kulttuuri

Kansallisradikaalia kirjallisuutta myyvä Kielletyt kirjat ‑kirjakauppa avasi vastikään nettikaupan. Voit tutustua sen valikoimaan osoitteessa https://www.kielletytkirjat.com/.

Kauppa on toiminut jo reilun vuoden ajan sosiaalisessa mediassa, ensisijassa Telegramissa. Siitä huolimatta se on onnistunut kasvattamaan reippaan valikoiman hyllyihinsä.

Kielletyt kirjat toimii myös kirjakustantajana. Se on ryhtynyt julkaisemaan kirjoja, joita ei ole vuosiin saanut mistään.

Aktivismi Filosofia Historia Hyvinvointi Kotimaa Kulttuuri Politiikka Rotu Sionismi Talous Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Hienoa, tukekaa kansallismielisiä kauppoja ja jättäkää kaikenlainen turha krääsä ostamatta monikansallisista suuryrityksistä. Ostakaa vaatteenne, kirjanne ja levynne kansallismielisiltä toimijoilta!

  • Jari

    Vastaa

    Hyvä pääsee helpommin kirjaostoksille nyt…

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Tuolta saa kirjoja, joita on turha hakea Seemiläisestä kirjakaupasta.

  • Hupi ukko 33

    Vastaa

    Luettelit kaikki yhteiskunnalle täysin hyödyttömät hupi ihmiset joita kaikki Urheilijat ovat! Ei yhtään keksijää jotka keksinyt hyviä ideoita ei ihmisten työllistäjiä ym ym. Oikeasti tärkeitä ihmisiä! Vituttaa niin yli kaiken joku pallon potkija jääkiekkoilija formula kuski ym muut turhanpäiväset ihmiset! Noista yksikään ei tod näk osaa nylkeä edes eläintä saati perata kalaa tai eivät tuota yhtään ruokaa ihmisille sähköä ym ym! Anteeksi vain mutta näin typerät artikkelit ja ihmiset saa veren kiehumaan! Nuo luettelevasi ihmiset olisivat täysin hukassa jos perus yhteiskunta ei antaisi heille yltäkylläistä elämää javastineeksi eivät tuota kuin tyhmille jäte massoille turhanpäiväisiä urheilu lajeja! Kirjailijan voisi vielä ymmärtää jos esim paljastaa juutalais rappari en Suomen tuhoamisen tai jonkun opetus kirjan kirjoittaja!

    Tältä goyim laumalta ei toki muuta voi odottaakaan!

  • Jussi

    Vastaa

    Tilattu, tuettu ja mainostettu kavereille!

  • Kypsä

    Vastaa

    Noloa että kauppa myy esmes Duginin ‚Evolan sekä sekalaisten altright-hörhöjen kirjoja.Duginhan omien sanojensa mukaan vihaa valkoisia ja rakastaa neekereitä.Evola taas sai porttikiellon kansallissosialistiseen Sakasaan koska oli liian epäilyttävä yksilö.Sekalaisista altright/etnohörhöistä ei sen enempää kannata edes huomioida.

    • Rami

      Vastaa

      Jep, pitäisi myydä pelkästään Taisteluni-kirjaa eikä mitään muuta, se on hyvää bisnestä se.

    • Jaa?

      Vastaa

      Laaja valikoima on huono juttu?

      Eihän siinä ole muuta kuin että ostat niitä kirjoja jotka haluat lukea ja jätät ostamatta ne joita et halua lukea.

  • Kypsä

    Vastaa

    Ei ole kysymys valikoiman laajuudesta tai bisneksestä, vaan kirjojen sisällöstä ja kirjoittajien tarkoitusperistä.Jos haluat mennä bisnes edellä niin siitä vaan, mutta turha valittaa jos kukaan ei tajua asioista enää hölkäsen pöläystä.Jos haluat esittää kansallisradikaalia niin silloin sinulta vaaditaan myös ymmärrystä siitä, ettei kaikki sinulle tyrkytetty kirjallisuus edistä asiaasi.

    • Nimetön

      Vastaa

      Kielletyt kirjat ei taida väittääkkään itse mitään olemassaolonsa syistä,vaikka siellä selvästi kansallisradikaalia materiaalia myydäänkin (kaiken muun lisäksi).

      Jos ahdistaa, voi aina itse perustaa ideologisesti oikeaoppisen putiikin.

  • Anne Seger

    Vastaa

    Voitteko ilmoittaa milloin kauppa aukeaa? Ostaisin Mein Kampin.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi