Uusi suomenkielinen kirja rodullisista radikaaliliikkeistä julkaistu!

Tekstit kuvaavat sitä, kuinka yhteiskunnallisen tilanteen pahentuessa laillisuusperiaate muuttuu asteittain vallankumoukselliseksi aatteeksi.

Kulttuuri

Hiljattain toimintansa aloittanut Kielletyt kirjat ‑verkkokirjakauppa on alkanut myydä tuoretta suomenkielistä pamflettia nimeltä ”Raunioista kohti vallankumousta – amerikkalainen kansallissosialismi”. Pamfletti esittelee kansainväliselle valkoiselle radikaaliliikkeelle kolme erittäin tärkeää hahmoa: American Nazi Partyn George Lincoln Rockwellin, National Alliancen William Luther Piercen ja Arjalaisen Vastarintaliikkeen Robert J. Mathewsin.

Kielletyt kirjat toimii tällä hetkellä Telegramissa, joten uutta pamflettia ja muita kaupan laajaan tarjontaan lukeutuvia nimikkeitä voi tilata osoitteessa: https://t.me/joinchat/AAAAAEyAREvESJSCxl9enQ

Pamfletti koostuu neljästä luvusta. Ensimmäinen osio kuvaa kansallissosialistisen ja kansallisradikaalin liikkeen tilaa välittömästi toisen maailmansodan jälkeen sekä sitä, kuinka liikkeen liekki siirtyi osittain Yhdysvaltoihin Euroopan tuhoamisen jälkeen. Pamfletin kolme amerikkalaista päähenkilöä loivat 1900-luvun jälkipuoliskolla toimintamallit (avoin kansallissosialistinen katutoiminta, metapolitiikka ja infrastruktuurin rakentaminen sekä aseellinen suora toiminta), jotka vastavuoroisesti inspiroivat eurooppalaisia, kun kansallismielisyys alkoi hiljalleen kokea uutta nousukautta.

Pamfletin kolme seuraavaa lukua koostuvat Rockwellin, Piercen ja Mathewsin tärkeimmistä kirjoituksista tai puheista. Tekstit kuvaavat sitä, kuinka yhteiskunnallisen tilanteen pahentuessa laillisuusperiaate muuttuu asteittain vallankumoukselliseksi aatteeksi, jossa rinnakkaisyhteiskunnan rakentaminen sekä suora toiminta vihollisia vastaan muodostavat strategian kivijalat.

Ote pamfletin ensimmäisestä luvusta:

”Teoksemme sisältää käännökset kolmesta kansallismielisen liikkeen historiaa perusteellisesti ravisuttaneesta tekstistä, jotka kaikki kirjoitettiin 1900-luvun Yhdysvalloissa. Ne laadittiin eri vuosikymmeninä eri järjestöjen nimissä ja vaihtelevissa poliittisissa ympäristöissä. Jokainen niistä heijasteli myös kirjoittajiensa omia poliittisia strategioita, jotka erosivat kaikki radikaalisti toisistaan. Seuraavia tekstejä ei ole toisin sanoen suinkaan veistetty yhdestä puusta.

George Lincoln Rockwellin ’In Hoc Signo Vinces’ ‑artikkelista (1960), William Luther Piercen tekstistä ’Aatteemme’ (1976) sekä Robert J. Mathewsin ’Kutsu aseisiin’ ‑puheesta (1983) kumpuavat poliittiset toimintalogiikat ovat siis kaikkea muuta kuin yhdenmukaiset. Ne muodostavat kuitenkin selvän ja katkeamattoman aatteellisen ja poliittisen aikajanan. Niiden vertailu tarjoaa loistavan oppitunnin länsimaisen perikadon lähihistoriasta.

Tekstit kuvastavat amerikkalaisen kansallissosialistiliikkeen evoluutiota konservatiivisen ja rodullisesti yhdenmukaisen yhteiskunnan orastavan kriisin alkuvuosista aina aikaan, jolloin valkoisten kansanmurhasta oli tehty käytännössä hallituksen virallinen ohjelma. Pamfletti on siis matka 1950-luvun idyllin päättymisestä nykyiseen täysiveriseen monikulttuuriseen kaaokseen. Hämmästyttävän raju muutos tapahtui muutamassa vuosikymmenessä, ja kansallissosialistisen liikkeen tuli tietysti mukautua yhä raadollisempaan ympäristöön.

Valitsimme pamfletin nimeksi ’Raunioista kohti vallankumousta’, koska yhdysvaltalainen kansallissosialistiliike nousi eurooppalaisperäiset kansat murskanneen toisen maailmansodan tuhkista. Vaikka Yhdysvallat oli paperilla sodan ’voittaja’, olivat Amerikan valkoiset kansalaiset todellisuudessa häviäjiä siinä missä eurooppalaisetkin. Amerikan kansallismieliset olivat vastustaneet sotaan liittymistä kiivaasti, koska sitä pidettiin vain juutalaisen pankkijärjestelmän poliittisena ristiretkenä Adolf Hitlerin johtamaa rotutietoisuutta ja taloudellista omavaraisuutta korostanutta kansallissosialismia vastaan.

Sionistit saivat sotansa, ja osa mediapropagandaan sokeasti luottaneista ’isänmaallisista’ sekä ’konservatiivisista’ valkoisista amerikkalaisista luulikin hetken, että Hitlerin kaaduttua Yhdysvaltojen suurin ’vihollinen’ oli kukistettu. ’Kansalaisoikeusliikkeeksi’ kutsutut mustien väkivaltaiset mellakat sekä Neuvostoliiton aggressiivinen levittäytyminen pakottivat kuitenkin monet veteraanit pian katumapäälle.

Kulttuurimarxistiset ja avoimen kommunistiset liikkeet olivat syrjäyttämässä valkoisen miehen samanaikaisesti lukuisilla mantereilla joko aseiden tai korruption avulla. Eikö Hitlerin esittelemä rotupohjainen kansallismielisyys olisi turvannut myös valkoisten amerikkalaisten aseman? Pakotettiinko Amerikan valkoiset tytöt ja pojat kuolemaan vain siksi, että Wall Street ja Hollywood voisivat ujuttaa lonkeronsa maapallon jokaiseen kolkkaan tai siksi, että juutalaiset saivat viimein Israelin? Entä kuka ajoi mustien ’kansalaisoikeusliikettä’ ja pyrki tuhoamaan Amerikan valkoisen valtaväestön rodunsekoituksen kautta?

Näiden kysymysten pohjalle rakentui uusi kansallissosialistiliike, jonka tärkeimmistä teorioista monet saivat alkunsa Yhdysvalloissa, josta ne kulkeutuivat pian sodan murjomaan Eurooppaan. Koska valkoisilla amerikkalaisilla ei ollut aatteellisena painolastinaan Eurooppaa vaivaavia ikivanhoja veljeskaunoja (ranskalaiset vastaan saksalaiset, suomalaiset vastaan ruotsalaiset ja niin edelleen), auttoi Rockwellin, Piercen ja Mathewsin viesti kaikkia valkoisia aloittamaan taistelun puhtaalta pöydältä. Kansallisvaltioiden sijaan vastakkain olivat nyt valkoinen kansa sekä rotujen sekoitusta lobbaava Israel-alisteinen eliitti. Uusi amerikkalainen kansallissosialismi oli siis kuin tislattua vallankumouksellista sanomaa, jossa turhat rönsyt oli korvattu valkoisten ratkaisevalla selviytymistaistelulla.”

Tilaa pamfletti ja muuta kansallismielistä kirjallisuutta Kiellettyjen kirjojen Telegram-sivuilta: https://t.me/joinchat/AAAAAEyAREvESJSCxl9enQ

Aktivismi American Nazi Party Filosofia George Lincoln Rockwell Historia Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kansallissosialismi Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri National Alliance Politiikka Robert J. Mathews Rotu Sionismi The Order Väestönvaihto Valkoisten kansanmurha William Pierce Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko kielletyt kirjat kaupalla jotain katalogia? Onko nuo ainoat kirjat, ja onko tulossa lähiaikoina uusia kirjoja?

 • sotatila

  Vastaa

  William Luther Piercen puheenvuoroja löytyy edelleen jopa YouTubesta. Suurin osa on kuitenkin jollain verukkeella poistettu eli sensuroitu.

  Tärkein perintö jonka Pierce jätti meille on Turnerin päiväkirjat eli Turner diaries. Löytyy myös suomeksi netistä. Tätä teosta kun lukee niin huomaa miten hyvin Pierce osasi arvioida ja ennakoida mitä tuleman pitää. Vielä ei ole Pohjoisamerikassa tai Euroopassa toiminnassa sellaista vastarintaliikettä josta kirja kertoo päähenkilön Turnerin kautta. Mutta lienee vain ajan kysymys milloin sellainen toiminta alkaa.

  Olisi todella arvokas teos kun joku ehtisi ja jaksaisi etsiä netistä J.B Campbellin haastatteluita. Jotain löytyy vielä kun jaksaa etsiä eri hakukoneilla ja hakusanoilla.
  Ja parhaat palat leikkaisi ja tekisi kokonaisuuden niistä suomeksi tekstitettynä. Taustalle voisi laittaa kuvia ja otteita J.B Campbellin kirjoituksista. Hänen sivusto ei ole enää aktiivinen. Suurin osa kaikesta mitä hän on itse julkaissut netissä on poistettu eli sensuroitu.

  Kun lukee Piercen teoksen Turnerin päiväkirjat ja kuuntelee Campbellin haastatteluita on jo hyvin varustautunut tarvittavalla tiedolla.

  Netistä löytyy vielä sieltä täältä tiedon sirpaleita J.B Campbellista. Kuten esim tämä:

  http://freedomguide.blogspot.com/2011/06/jb-campbell-reason-for-revolution.html?m=1

  • Harri

   Vastaa

   Turnerin päiväkirjoja löytyy suomeksi myös painettuna kirjana, ainakin kielletyt kirjat sitä myy.

   Yleensä jos haluaa jotain tapahtuvan niin se pitää tehdä itse eli kannattaa itse suomennella tekstejä jotka haluaa saada suomennetuksi.

  • KokenutMies

   Vastaa

   Turnerin päiväkirjat on erittäin hyvä kirja ja se löytyy netistä myös Piercen puhumana äänikirjana. 70-luvulla kirjassa esitetään monia kehityskulkuja, jotka on nykyisin toteutuneet ja vaatimuksia, jotka ovat koko ajan nousemassa, mutta vielä toteutumatta. Kirjan keskeinen ajatus juutalaiseliitistä, joka käyttää mustia ja rahan perässä juoksevia valkoisia hyväkseen on erittäin ajankohtainen ja näkyvä nyky-yhteiskunnassa.

   Yhdysvalloissa tämä liikehdintä on silti minusta kuollut ja hävinnyt. Nykyisillä resursseilla ja valvontakoneistoilla mitään suurempaa liikehditään ei pääse syntymään, koska juutalaiset ja heitä tukeva valkoinen eliitti tietävät miten käydä käsiksi, eli oikeusalin kautta. Yhdysvalloissa saadaan helposti henkilö vararikkoon, jos hän ei ole multimiljonääri nostamalla erinäisiä oikeusjuttuja ja pitkittämällä niitä. Ns. kansalaisoikeusliike keksi tämän juutalaislakimiestensä voimin jo 1960-luvulla. Charlottevillen mielenosoituksen järjestäjät joutuivat tälläisen oikeuskierteen uhreiksi ja moni on hiljentynyt siitä syystä.

   Turner diaries kirjassa esitetäänkin, että kun maha on täynnä ja tv näyttää urheilua, niin valkoinen mies ei nouse vastarintaan. Ei vaikka hänen tyttärensä raiskataan mustien toimesta. Nykymies on liian mukavuuden haluinen ja tyytyväinen materialistiseen hyvinvointiin, jotta tajuasi tai haluaisi taistella rodullisten asioiden puolesta. Sisällä hän tajuaa, ettei halua asua Chakiemin naapurissa tai laittaa lapsiaan heidän kouluihin, mutta liian laiska tehdäkseen mitään. Tarvitaan kunnon talouslama ja sortolakeja, jotta jotain voisi tapahtua.

   Mielestäni Euroopassa on paremmat ainekset vastarinnalle kuin Yhdysvalloissa.

   • sotatila

    Vastaa

    Saattaa olla totta että Euroopassa on tilanne se että täällä vastarinta pääsee käyntiin paremmin kuin Yhdysvalloissa.

    Yhdysvalloissa on kansalla kuitenkin niin paljon aseita että niillä voisi jo tehdä melkein vallankumouksen.

    Outoa että yli 300 miljoonan kansan joukosta ei ole löytynyt tekijöitä jotka olisivat napsineet pois pahimmat vainoojat.

 • goyim 33

  Vastaa

  Julkisuudessa vapaamuurarit pyritään esittämään suurelle yleisölle harmittomana herrakerhona, jolla on omituisia rituaaleja ja salaisuuksia jäsenilleen tuoman viihdearvon vuoksi. Tällainen kuva pyrittiin taannoin antamaan myös Yle:n MOT tv-dokumentissa (Hyvät veljet muurarit 18.01.2013). Dokumentin oleellisin anti olikin todiste siitä, että salaseurojen todellisia jäsenluetteloita varjellaan, eikä niitä anneta journalistien käsiin, vaikka muurarien jäsenmatrikkeli julkaistaan ja toimitetaan kansalliskirjastoon kahden vuoden välein. Syynä tähän on vain ja ainoastaan se, että jäsenlistoista löytyisi merkittäviä poliittisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Nyt ihmisten saatavilla on vain putsattuja Hymy-lehden julkaisemia jäsenluetteloita, joiden tarkoitus on harhauttaa kansaa luulemaan, että korkean tason poliitikot eivät ole mukana salaseuroissa, vaikka juuri hyvävelikerhojen eli salaseurojen avulla noustaan yhteiskunnan avainpaikoille. Tämä on juuri osoitus länsimaisen demokratian valheesta, jossa kansa ei tiedä ketä he todellisuudessa äänestävät ja todellinen päätöksiä tekevä puolue on kulissien takana toimiva salaseura, jossa on edustajia kaikista valtapuolueista. Tämä osaltaan selittää myös sen miksi kaikki suurimmat puolueet harjoittavat niin samanlaista politiikkaa pienistä kosmeettisista eroista huolimatta. Toimintansa luonteen puolesta vapaamuurarius on käytännössä yhteiskunnan esivallan korruption tukiranka ja sellainen toiminta pitäisi julistaa laittomaksi, mikäli Suomi olisi todellinen oikeusvaltio.

  Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

  Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat “valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan “Vuonna 1984”.

  Lucifer on tullut laajempaan tietoisuuteen vapaamuurarien jumalana sitä myöten, kun vapaamuuraritoiminnasta irroittautuneet ovat alkaneet paljastaa veljeskunnan salaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi Suomessa Yleisradion edesmennyt tiedetoimittaja Pertti Jotuni sanoi vapaamuurareista seuraavaa: “Vapaamuurarien ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin; vapaamuurarien opetuksissa sanotaan mm., että Jeesuksen nimi on tuhottava“.

  Toinen tunnettu vapaamuurareista paljastuksia tehnyt henkilö on S‑ryhmässä hallintotehtävissä toiminut Juhani Julin, joka vuonna 2011 kertoi tv-haastattelussa vapaamuurarien palvovan Luciferia ja olevan muutenkin kytköksissä okkultismiin ja new age liikkeisiin. Myöhemmin vuoden 2011 keväällä Julin menehtyi vähintäänkin hämärissä olosuhteissa onnettomuudessa ajaessaan mönkijällään. Joutuiko Julin siis sen koston kohteeksi, mistä Pertti Jotuni oli kertonut.

  Ilmeisesti S‑ryhmän johdossa on ollut pidemmän aikaa enemmänkin vapaamuurareita. Uusia jäseniähän muurareihin värvätään niin, että tarvitaan kahden henkilön suositus. Voidaankin olettaa, että Julinia ovat jäseneksi aikoinaan suositelleet henkilöt S‑ryhmän sisältä. S‑ryhmän johdon osallisuus hyväveliseuroissa osoittautuukin selville, kun miettii miten laajasti S‑ryhmän kaupat, Prismat ja ABC-huoltoasemat ovat saanet lähes kaikki parhaimmat tontit joka kunnassa sekä vielä Alkon myymälät samaan kiinteistöön. Koko S‑ryhmän organisaatio ja toiminta on kaukana läpinäkyvyydestä. Ryhmä takoo kovaa tulosta, mutta asiakasomistajat saavat vain pienen nimellisen korvauksen. Todelliset voitot valuvat sisäpiirin taskuun ulkomaisten investointien kautta. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun seuraavan kerran pistäytyy S‑ryhmän markettiin. Itseasiassa Prisman logokin on masoninen. Pyramidi tai kolmio, jonka lävitse (Luciferin) valo taittuu, on hyvin suosittu symboli vapaamuuraripiireissä.

  Toinen maailmansota päättyi siis juutalais-masonisen eliitin täydelliseen voittoon, eikä toisen maailmansodan jälkeen ole enää ollut todellista vastavoimaa tai oppositiota masoniselle agendalle, etenkin kun vanha vastustaja Katolinen kirkko on korruptoitu ja solutettu sisältäkäsin palvelemaan samaa agendaa, Uutta Maailmanjärjestystä. Sodan jälkeen illuminismi on päässyt leviämään vuosikymmenten ajan länsimaisissa yhteiskunnissa, ilman että tavallisilla ihmisillä on käsitystä siitä, minkälaisen propagandan ja henkisen filosofian tulvan alle he ovat joutuneet. Hollywood elokuvat ovat täynnä luciferiaanista filosofiaa, joissa tappamisella ja pienemmällä pahalla saavutetaan hyvää. Kaikki on käännetty ylösalaisin niin historian opetuksessa, kuin viihteessäkin. Musta on valkoista ja hyvä on pahaa. Tämän kaiken seurausta on länsimaisen yhteiskunnan moraalinen rappio, joka vain lisääntyy kiihtyvällä tahdilla, samalla kun länsimaiset ihmiset on surkastettu ja estettyjä katsomaan totuuteen heidän nauttiessaan velkapyramidilla ja huijauksella saavutetun talouskasvun ja “hyvinvoinnin” hedelmistä.

 • sotatila

  Vastaa

  Naulan kantaan. Tiedät mistä puhut, kirjoitat.

  Vapaamuurarien ohjauksessa maailman tapahtumat vyöryvät nyt nopeasti eteenpäin. Tavoite utopistisesta kommunistityyppisestä maailmanhallinnosta(World Government) on lähellä. Maailman talouden nollaus on meneillään(Great Reset), ja täälläkin monet kommentoijat puhuvat lähinnä siitä mitä Teuvo Hakkarainen saisi tai ei saisi sanoa!

  Great Reset. You will not own anything and you will like it.

  Kaikki valtapuolueet ovat mukana tässä. Ovat pettäneet ja tulevat pettämään äänestäjät. Jokainen järjestö, puolue, liike, yhdistys, yhtiö joka käyttää vapaamuurarien tunnuksia on petollinen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi