Törkeästä lapsenraiskauksesta epäillyn kurdiräppärin rikosepäilyt paisuvat

Viime perjantaina hänet on edelleen vangittu epäiltynä törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta. Rikosten tapahtuma-aika ajoittuu syyskuun alkuun. Tekopaikka on Espoo.

Rikos

Törkeästä lapsenraiskauksesta epäillyn Milan Jaffin rikosepäilyt paisuvat. Hän on ollut lokakuusta lähtien vangittuna törkeästä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta. Lisäksi hänen epäillään syyllistyneen törkeään ryöstöön, pahoinpitelyihin, törkeään lapsenraiskaukseen ja raiskaukseen.

Viime perjantaina hänet on edelleen vangittu epäiltynä törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta. Rikosten tapahtuma-aika ajoittuu syyskuun alkuun. Tekopaikka on Espoo.

Helsinkiläinen Jaff on etniseltä taustaltaan kurdi, joten hän kuuluu Lähi-idän vihatuimpiin vähemmistöihin. Hänellä on jo ennestään pitkä rikosrekisteri, mutta Suomen laista löytyvien aukkojen vuoksi häntä ei ole saatu karkotettua takaisin kotimaahansa.

Jaff nousi julkisuuteen sosiaalisen median kautta. Hän on viihdyttänyt maahanmuuttajista ja valkoisista rotupettureista koostuvaa yleisöään tekemällä esimerkiksi livelähetyksiä suorittamistaan rikoksista. Pitkästä rikosrekisteristään huolimatta häntä ei olla käännyttämässä takaisin kotimaahansa pois Suomesta.

Jaffin asema rikollismaailmassa voi kärsiä tuoreiden rikosepäilyjen vuoksi, sillä perinteisesti pedofiilit ja raiskaajat ovat vankiloiden alinta kastia. On kuitenkin kyseenalaista, pätevätkö valkoisten rikollisten perinteiset kunniakäsitykset esimerkiksi kurdiyhteisössä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Ampuma-aserikos Espoo Kotimaa Kulttuuri Kurdit Maahanmuutto Milan Jaff Pahoinpitely Pedofilia Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Terveyteen kohdistuva rikos Törkeä henkeen tai terveyteen kohdistuva rikos Törkeä lapsenraiskaus Törkeä raiskaus Törkeä ryöstö Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kurdit ja muut tummat kansat pitävät raiskausta miehisyyden merkkinä, kunhan uhri on valkoinen. 

  Eläimillä on eläimen vaistot.

 • Salomon

  Vastaa

  Eikös nää ole sitä samaa vaeltaja rotua. Toiminta mallit on valehtelu, varastelu, vetkuilu

 • Pippelien puristelijat

  Vastaa

  Miks nää aina puristelee pippeleitään? Johtuuko se kenties siitä että kukaan muu ei niitä puristele?

  • Tomppa

   Vastaa

   Eikös näillä lähi-itäläisillä miehellä ole krooninen seksuaalinen hätätila? Oikeudessahan nämä tavallisesti vetoavat siihen saadakseen lievemmän ehdollisen tuomion. Jotkut näistä irrottavat raiskattuaan vielä pään uhrin harteilta, ettei tämä pääse kertomaan yllätysseksistä poliisille. Minä odottelen jännityksellä, että milloin ensimmäinen julkkissuvakki ryhtyy tätäkin kulttuurinrikastajaa puolustelemaan ja itkemään lämmintä itkua tämän puolesta. Kuka ehtiikään ensin?

   • geelitukat

    Vastaa

    Ei ole muuten Hämeenlinnan Goodmanissa geelitukkia näkynyt sen jälkeen kun se yksi blondi menetti päänsä. Ne hävis kerralla eikä ole takas tulleet.

    Kysymys kuuluukin että minne ne on menneet?

 • N.N.

  Vastaa

  Turun puukottaja puri vankilassa vartijaa ja potkaisi toista
  Terrori-iskusta tuomittu Abderrahman Bouanane joutuu jälleen 

  Kyllä näitä paapotaan täällä, eikä pois lähetetä.

 • N.N.

  Vastaa

  Kansainvälisen tietokannan mukaan Suomessa on tapahtunut yli 20 terroritekoa – IS kävi ne läpi

  Voi kun IS olisi ollut yhtä reipas kun nuo roistot tunkeutuivat tänne, mutta ei, olivat mukana vainoamassa isänmaalliset.
  No, vielä kerkiävät …pitkä on matka…

 • The Rwak

  Vastaa

  Voi helvetti vie. Milloin toi nulikkaa saa kenkää? Ja miksi Saddam Hussein piti tappaa?

 • Mallia vaikka lemmikeistä

  Vastaa

  Tästä tulikin mieleeni että kissa ja koira ensimmäistä kertaa uuden ihmisen tavatessaan ovat poikkeuksetta epäluuloisia. Haistelevat ensin varovaisesti ja sitten vähän rohkeammin. Mutta jos liikahtaa niin heti on pari metriä välimatkaa.

  Kotona kissa pudottelee tavaroita kun se ihmettelee sitä miten mikin käyttäytyy. Sillä tavoin se oppii.

  Miksei valkoinen mies saisi käyttää geeniperimän mukanaan tuomaa evoluution selviytymismallia? Se kun on yksi tapa pysyä hengissä. Niinkuin eläimilläkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi