Afrikkalaismies sai lähes 4 vuotta vankilaa raiskauksesta Espoossa – ei vangita

Uhri on 16-vuotias lapsi. Tekijä on itse syntynyt vuonna 1992. Teko tapahtui tammikuussa 2018. Tekijän nimi on Naeel Talib Dakhil Albadri.

Rikos

Espoon käräjäoikeus on tuominnut afrikkalaismiehen lapsen raiskauksesta Espoossa 3 vuoden 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Uhri on 16-vuotias lapsi. Tekijä on itse syntynyt vuonna 1992. Teko tapahtui tammikuussa 2018. Tekijän nimi on Naeel Talib Dakhil Albadri.

Käräjäoikeuden mukaan raiskaaja on pakottanut väkivallalla uhkaamalla uhriaan ottamaan tämän peniksen suuhunsa sekä raiskannut hänet saaden siemensyöksyn.

Espoon käräjäoikeus ei vanginnut tekijää suoraan, vaikka tuomio oli lähes 4 vuotta. Yleinen käytäntö on, että yli 2 vuoden tuomioissa tuomittu vangitaan suoraan, vaikka edessä olisi vielä hovioikeus. Vangitsemattomuutta oikeus perustelee sillä, että raiskaaja on saamassa lapsen sekä sillä, että koronan vuoksi käsittelyajat hovioikeuteen saattavat venyä. Toisin sanoen kaduillamme on vapaana lapsen raiskannut saalistaja, jolla olisi vuosia istuttavaa jo tuomittuna.

Lähde: Espoon käräjäoikeus (R20/3696)

Kotimaa Pohjoismaat Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suvakin mussukka

  Vastaa

  Hahhaahhaaa! Jlauta tätä oikeuslaitosta. Karkoitus välittömästi.

 • jani

  Vastaa

  Nimi viittaa kyllä Lähi-itään eikä afrikkaan?

  • Teppo

   Vastaa

   Hiekkakeeneri Saharan pohjoispuolelta

 • Perse

  Vastaa

  Tää on niin sairasta. Olisipa ”Olli Juntunen” , ni olis naama iltalööpeissä samantien!

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Ja tuli iso paha susi joka puhalsi ja puhkui…

 • Nationalisti

  Vastaa

  No saatiinhan tähänkin korona vedettyä mukaan, kas kun ei ollut koronasta johtuva syy, että raiskasi.
  Toivottavasti kuvat raiskaajasta tulisi jotain kautta julki ja saasta saisi asianmukaisen kurinpalautuksen, kun joku tunnistaisi hänet.
  Sen jälkeen —> Ulos Euroopasta!

 • Onkimatojen kaivelija

  Vastaa

  @Partisaani! Raiskari ei ole mies! Nimitettäköön näitä joksikin muuksi. Paskaläjäkin on arvokkaampi, koska siitä voi olla hyötyä lannoitteena tai polttoaineen raaka-aineena.

 • Matti

  Vastaa

  Kuka oli tuomari?

 • Toropainen

  Vastaa

  Mika tata tuomaria vaivaa? Mietitko yhtaan lasta, joka torkeasti raiskattiin. Paapotaan raiskaajaa, joka pitaisi potkia sinne, mista tulikin.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Mahtaako Outi Kumpuniemi olla linnassa?

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Korjaus väitteeseen: ”Yleinen käytäntö on, että yli 2 vuoden tuomioissa tuomittu vangitaan suoraan”, Ei vangita suoraan. Itsekin sain oikeuden valittaa hovioikeuteen, kun sieltä tuli hylsy, niin vielä tuli jatkoa KKO:n valitusluvan päätökseen asti.
  Kokonaistuomio oli aluksi illmanin saastaisen kommaritulkintasyyttein ja vastaavien kommarihorojen tulkitojen mukaan 2v4kk, mutta vankeudessa otettiin uudestaa mika illmanin toimin jo kertaalleen syyttämättäjätetty asia käsittelyyn (vastoin oikeusjärjestystä) ja leivottiin kokonaistuomioksi 2 v 5kk.

  Seppo Lehto

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi