Video: monikulttuurista eläinrääkkäystä Suomen puolustusvoimissa

Videolla maahanmuuttaja kaappaa ojasta sammakon, tunkee sen läpi kepin ja grillaa sammakon elävältä sen kouristellessa tuskissaan.

Rikos

Sosiaaliseen mediaan ilmestyi vastikään video monikulttuurisesta eläinrääkkäyksestä, jonka tapahtumaympäristö on Suomen puolustusvoimat ja tekijänä maahanmuuttajataustainen varusmies. Mies on aasialaisperäinen.

Videolla maahanmuuttaja kaappaa ojasta sammakon, tunkee sen läpi kepin ja grillaa sammakon elävältä sen kouristellessa tuskissaan. Muut varusmiehet naureskelevat kannustavasti ympärillä.

Sammakko on Suomessa täysin rauhoitettu eläin, joten edes sen kutua ei saa kerätä talteen. Nähtäväksi jää, onko puolustusvoimilla uskallusta rangaista maahanmuuttajavahvistustaan.

Aasialaiset Eläinoikeudet Eläinten rääkkääminen Kotimaa Luonnonsuojelu Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Puolustusvoimat Rikos Rotu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyi saatana mikä niljake tuo rotumuukalainen. Jollain seipäällä tuo neekeri pitäisi lävistää, homma olisi niin sanotusti ”silmä silmästä”.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Luin tästä ensin valtamediasta ja ajattelin että mikä v*ttu näitä nykynuoria oikein vaivaa!

   Olisi pitänyt arvata, ihmisjätteestä tietysti kyse, prkl!

  • Junes Lokka Oulun äänikuninkaaksi 2021

   Vastaa

   Ei ole. Mokutus on nykyisin pv:n uskonto.

  • RonBueg

   Vastaa

   Samaa mieltä. Sen jälkeen idiootti leima otsaan ja kotimaahansa palautus.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Nyt jumalauta puolustusvoimat. Tuollaselle eläimelle vielä opetatte aseenkäyttöä…
  Ylipäänsä haisevia eläimiä ei pitäisi huolia asepalvelukseen…ja tässä todiste

 • matti mainio

  Vastaa

  Onko kukaan laittanut tätä puolustusministeri Kaikkoselle lausunnon antamiseksi?

 • Marjaana

  Vastaa

  Eipä valtamedia kerro yllättäen että maahanmuuttajataustaisten tekoja!!!! Toivon jonkun grillaavan ne jätkät!!!!!

 • Louhi

  Vastaa

  Eipä kauheasti yllätä. Näillehän eläinrääkkäys on samanlaista kansanurheilua kuin jääkiekko ja hiihto suomalaisille. Kyseisen rodun edustajia saamme kiittää myös COVID-19-epidemiasta, joten kaikin puolin hienoja ihmisiä. Olikohan se persujen Jiri Keronen, joka halusi näitä vielä lisää Suomeen?

 • Jari

  Vastaa

  Vittu mitä paskaa !!! tuo neekeri pitäs laittaa kepin varteen nämähän on ihan sairaita ei edes Armeija kasvata yhtään mitään ei jatkoon.…..

 • Erpa

  Vastaa

  Puolustusvoimat ei ole toimivaltainen viranomainen tutkimaan ja rankaisemaan eläinsuojelurikoksesta.
  Puolustusvoimien näpit riittää vain varsinaisiin sotilasrikoksiin eli RL 45 luvun alaisiin rikoksiin.
  Mutta tietysti Puolustusvoimien pitäisi tehdä asiasta rikosilmoitus poliisille ja avustaa rikoksen tutkinnassa poliisia.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Kaikenlaisia mielipuolia sitä puolustusvoimien riveihin otetaankin! Vinosilmät pysyköön omien maidensa armeijoissa, jos eivät osaa käyttäytyä tässä maassa tämän maan tavoilla. Ulos tollanen armeija riveistä välittömästi, samoin kanssanaureskelijat rodusta riippumatta!

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Kaikenlaisia mielipuolia sitä puolustusvoimien riveihin otetaankin! Vinosilmät pysyköön omien maidensa armeijoissa, jos eivät osaa käyttäytyä tässä maassa tämän maan tavoilla. Ulos tollanen armeija riveistä välittömästi, samoin kanssanaureskelijat rodusta riippumatta!

 • EV

  Vastaa

  Jokaista näistä epäillään eläinsuojelurikoksesta, tutkinta on siirretty jo poliisille. Eläinrääkkäys kertoo aika paljon ihmisestä, monet massamurhaajat aloittavat eläimistä…

 • Nelli Wiikeri

  Vastaa

  Eihän tuo ole eläinrääkkäystä vaan heidän kulttuurilleen tyypillistä ruoan valmistamista.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tiedätkö mitä? Minua ei kiinnosta mitä heidän kulttuurissaan tehdään, me elämme Suomessa, jossa vallitsee suomalainen kulttuuri. Tuollaisten muukalaisten paikka ei ylipäätänsä edes ole täällä.

  • Victor

   Vastaa

   Monikulttuurinen ihmissaasta

 • Nimetön

  Vastaa

  Maahanmuuttajataustainen varusmies saanee korpin natsat, mikäli poliisi voi asiaan jotenkin vaikuttaa, sillä ohessa olevan linkin välityksellä luettavissa oleva osoittaa, että kun Pirkanmaan Jari tapaus kidutti ja kidututti lyhytkasvuista miestä, niin poliisi antoi kalunapellelle ylikomisarion natsat.

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15219835/kokoomusvaltuutettu-piinasi-lyhytkasvuista

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Kun valtamedia julkaisi tämän uutisen, niin jotenkin ajattelin tämän sotilaan olevan maahanmuuttaja. Vähän tuntuu siltä, että tuollainen käytös julkisesti ei suomalaiseen kulttuuriin kuulu. Videota en ilkeä katsoa. Liekö ympärillä naureskelevat maahanmuuttajataustaisia myös.

 • Irmgard

  Vastaa

  Jos tämä raukkamainen sammakon kiduttaja sadisti olisi kantasuomalainen, jonkinlaisiin kurinpidollisiin toimiin todennäköisesti ryhdyttäisiin. Koska hän on ulkomaalaistaustainen, hän todennäköisesti selviää ilman seuraamuksia. Tämä tapaus on hyvä esimerkki siitä, millaisia kuvottavia barbaareja tähän maahan on päästetty mellastamaan tuhansittain.

 • MKa

  Vastaa

  Metsästäjänä en voi sietää moista rääkkäystä. Syödä saa, mutta on lopetettava asianmukaisesti. Sammakko tosin on rauhoitettu ja merkittävä otus ekosysteemin kannalta ja ravintoakin siinä on vähän. Täysin tarpeetonta ja typerää toimintaa. Ansaitsee rangaistuksensa. Jos sotilas ei kunnioita elämää, hän toimii vääristä lähtökohdista ylipäätään.

 • Juha Porola

  Vastaa

  Tuommonen paskajoukkio ja neekeri etunenässä häpäisee Suomen armeijan asepuvun. Saatana että pistää vihaksi.

 • Leena Heinonen

  Vastaa

  Maahanmuuttaja taas asialla kun väkivaltaa käytetään viatonta eläintä kohtaa. Mitä tuommoinen ihmiskuvatus tekee puolustusvoimissa. Erotettava heti,vankeusrangaistus ja palautus kotimaahansa. Menköön sinne syömään lepakoita!

 • Anna Seppänen

  Vastaa

  Tuommoiset jätkätkö ne puolustaisi Suomea? Uskomatonta miten tuommoinen ällöttävä eläinrääkkäjä saa toimia varusmiehenä Vihreät ja demarit varmaan puolustaa tätä#poikaraukkaa#, kun pienenä on potkittu päähän. Nyt tyyppi ulos ja passitus vankilaan .

 • Tampereen Palloseura

  Vastaa

  Sammakonreidet on ihan ok safkaa. Maistuu vähän kanalta. Sammakko olis kyllä pitänyt tappaa ennen grillaamista.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Eläinsuojelurikos ja sadismia! Tuollaisellä muukalais jäbällä ja vastenmielisillä kassanaurajilla ei voi olla sijaa palvella Suomen asevoimissa. PV on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen, ja poliisi tutkii sitä eläinsuojelurikoksena. Vähintä on, että rääkkääjä lentää ulos asepalveluksesta, ja mieluummin ulos koko maasta, eikä jää tänne suorittamaan minkäänlaista rangaistusta veronmaksajan elätettävänä.

 • Marko

  Vastaa

  Todella moraalitonta. Tuollaisista pikkupoista ei ikinä kasva mitään. Nuorissa on tulevaisuus… Voi tziisus.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei ole kyse siitä onko suomalainen vai ei,totuus on että heidätkin tapetaan enemmin tai myöhemmin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiinassa koirat laitetaan elävinä pannulle ja syödään kun on paistettu. Tuon teurastajan perseeseen täytysi tunkea rautatanko ja sitten grillattavaksi samalla lailla kuin mitä sammakolle teki. Halveksittavaa ja törkeintä mitä voi tehdä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi