Eduskunnan turvallisuusjohtaja paljasti Sipilän valehdelleen hyökkäyksestä – sai potkut!

Sipilän mukaan "hyökkäys" sisälsi lyöntejä, mutta videolla näkyy vain lievä tönäisy.

Rikos

Juha Sipilä pettyi, kun hänen valheensa paljastettiin.

Eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savola sai potkut työstään, koska hän paljasti ex-pääministeri Juha Sipilän valehdelleen tähän kohdistuneesta ”hyökkäyksestä”. Savola luovutti valvontakameran videon medialle, mikä johti siihen, että Sipilän mielikuvituksellinen tarina pilattiin kiusallisilla faktoilla.

Sipilän mukaan ”hyökkäys” sisälsi lyöntejä, mutta videolla näkyy vain lievä tönäisy. Sipilä kuitenkin päätti hankkia itselleen uhripisteitä ja meni valehtelemaan tapahtumista medialle. Hän ilmeisesti laski asian niin, että vaikka totuus selviäisikin oikeudessa, on uhripisteet jo ansaittu siihen mennessä. Hyvä suunnitelma kuitenkin kariutui videon vuotamiseen medialle.

Koska Suomessa totuuden kertominen on vallankumouksellinen teko, sai videon vuotanut Savola rangaistukseksi potkut työstään. Virallinen irtisanomisen peruste on virkavelvollisuuksien vastainen menettely ja sen myötä luottamuksen menettäminen tehtävän hoitoon.

Lähde: Iltalehti

Juha Sipilä Keskusta Korruptio Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Valehtelu Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hys hys

  Vastaa

  Ei Suomessa saa totuutta kertoa tai siinä käy juuri näin. Eli, kenkää tulee taikka käräjäreissu. Kuten monesti on nähty, kun on ollut ”kivapuhetta” netissä. Tässäkin totuus/faktat pilasivat Juhan hyvän satutarinan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On tämä sellainen ”demokratia.”
  Sipilä jäi valheesta kiinni (eipä ole edes ensimmäinen kerta), palkintohan tälle turvallisuusjohtajalle kuuluisi.
  Kuinka Sipilä enää kehtaa esiintyä tämän jälkeen julkisuudessa? Luulisi poliittisen uran olevan ohi tuollaisen jälkeen.

 • Ville

  Vastaa

  Jännä juttu, että ministereillä ja ex-ministereillä silti luottamus säilyy, vaikka on jääty kiinni valehtelusta tai rikoksesta.

 • Goobeli

  Vastaa

  Kaveri paljasti TOTUUDEN ja sai KOSTOKSI potkut. 

  Saatanan-Sipilä kertoi joutuneensa väkivaltaisen hyökkäyksin kohteeksi ja saaneensa kunnolla nyrkkiä. Koko valtaeliitti ja paskamedia huusivat isoon ääneen väkivaltaisesta hyökkäyksestä kansanedustajaa ja demokratiaa vastaan. Video paljasti, että kaveri vaan taputti Saatanan-Sipilää selkään eikä muuta.

  Potkujen syy ei ollut julkisella paikalla kuvatun videon antaminen median käyttöön, vaan se ettei kaveri heti ilmoittanut lähettäneensä julkista videota medialle. Kyllä täällä on täydellinen diktatuuri tässä maassa totuuden paljastajia ja kantasuomalaisia kohtaan.

 • Eikka Kettunen

  Vastaa

  Ainoa joka ansaitsisi potkut tapahtuneen seurauksena on Juha Sipilä ja eduskunnan turvallisuusjohtaja pitäisi palkita mitalilla.

 • Dekadit

  Vastaa

  Jos kerran tällaisen videon jakaminen joka tapahtui julkisella paikalla, kadulla, on syynä ”luottamuksen menettämiseen” niin montako henkilöä päättää asisoitsamme eduskunnassa joilla on ”luottamus tallessa”?

  On sentään kertaluokkia suurempi ero.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Sipilä on tunnettu epärehellisyydestä. Huijasi matuja lupaamalla talonsa niille jne…

  Mihin mahtoi Tuomo-poika todellisuudessa kuolla?

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  No onhan se luottamus menetetty, luottamus siihen, että virkamies pitää mölyt mahassaan, eikä paljasta poliitikon härskiä valehtelua. Kaiken kaikkiaan kovin rankka seuraamus videon julkistamisesta maassa, jossa miesmurhastakin saa vain muutaman vuoden kakkua ‑ja ensikertalaisena senkin puolitettuna.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Suomessa demokratia on nykymuodossaan vain kulissi, jonka tarkoitus on ylläpitää kansalaisten uskoa vaikuttamismahdollisuuksiinsa ja sitä kautta pitää tiukasti valta niillä, joilla se on. Tämä koskee niin paikallista vallankäyttöä kuin globaaliakin, jonka pöydältä tippuvista murusista paikallinen valta taistelee verissä päin. 

  Mutta kansalla ei valtaa enää ole ja sen tiedostaminen lieneekin se pahin uhka valtaa pitäville. Kulissien raottaminen missään muodossaan tai miltään osin on viimeisen kahden vuosikymmenen aikana johtanut vuosi vuodelta pahempiin ongelmiin ja valtion koneistoa on viilattu ja sorvattu koko tämän ajan yhä enemmän ja enemmän kohti sitä ylevää päämäärää ja toimintatapaa, jota tiedämme keskuspuoluejohtoisten valtioiden harjoittavan.

  EU:lla on vielä oppimista Kiinan tai Venäjän mallien tehokkuudesta ja toimivuudesta, mutta eroa kurotaan kyllä umpeen kaikin käytössä olevin resurssein ja Suomi suoriutuu tämän tavoitteen saavuttamisessa oman osuutensa mukaisesti varsin kiitettävästi, kuten EU:n mallioppilaan kuuluukin: totuus on myrkkyä epärehellisyydelle, rikollisuudelle ja muulle selkärangattomalle moraalittomuudelle.

 • sotatila

  Vastaa

  Ilman lisävelkaa Suomen talous romahtaa. Kaikesta päätellen Suomen valtio on käytännössä panttina ulkomaisilla pankeilla. Pääministeri on prostituoinut Suomen ulkomaisille rahoittajille presidentti Niinistön kanssa.

  Ilman jatkuvaa lisävelkaa ei edes kansanedustajien palkkoja kyetä maksamaan.

  Psykopaatti pääministerin johdolla koronavedätyksellä Suomi taantuu taloudellisesti 40 vuotta tai enemmän. Kuka haluaa rahoittaa tällaista taantumuksellista poliisivaltiota. 

  Nyt on korona diktatuuri. Hitlerin diktatuuri olisi ollut kallisarvoinen tähän verrattuna.

 • juha.

  Vastaa

  EU:ssa vuosikymmen siiten palkattiin tilintarkastaja setvimään eli tekemään tilintarkastus EU:n rahojen käytöstä ilmeisessä nousuhumalassa ja eriskummall.isessa rehellisyyden puuskassa. Tarkoituksena oli kunnostautua korruption kitkemisessä tai sitten vain itsevarmat ”riikinkukot” halusivat ”driftata” sillä kuinka EU toimii läpinäkyvästi ja vielä parempaa: On ”puhdas pulmunen”!
  No, kuinkas sitten kävikään? Kun erittäin pahaa ”ammattitautia” sairastava tilintarkastaja sai tilit selviksi. Paljastui , että tilit olivat epäammatillisesti ilmaisten päin persettä ja rutosti!!!
  Tästä EU:n pamput suuttuivat niin, että onneton ja oikein laskeva tilintarkastaja oli päästä hengestään oikein mafiatyyliin ja selvisi koko hötäkästä nippinnapin terveen kirjoissa!!! Ja sopii uskoa, että tämä on täyttä totta kuin Tapio Rautavaaran rap-kappale 1970-luvulta, joka koski korttipakkaa ja sen vertauskuvallista yhteyttä Raamattuun.
  Mm. Bulgarialainen nuori ja kaunis toimittaja murhattiin ja raiskattiin omassa maassaan puistossa, koskab hän teki ilmeisen ”onnistunutta” tutkivaa journalismia EU:n korruptiosta, joka uluttuu hänen kotimaahansa. Eli rehelliusyys, oikeudenmukaisuus ja totuus ovat näinä Herran Aikoina hyvin vaarallisia asioita eikä edm. ominaisuudet tuo pokaaleja sisäsiittoisissa toimittelija gaaloissa, joissa ”Keisarilla ei ole vaatteita”!
  Sipilä sopisi huomattavasti paremmin Palermoon kuin oululaisiin lestapiireihin syystä, että ns. ”Herran pelko” ei edes auttavissa määrin konkretisoidu rehellisyyden kanssa mitenkään päin. Ei, vaikka viikko lyhennettäisiin kolmasosaan nykyisyydestä.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Tähän on tultu, ketkuilua alusta loppuun. Sipilä edustaa ketkuilun huippua monella tasolla. Huomatessaan sen tosiseikan, ettei taidakaan enää päästä seuraavissa vaaleissa läpi, keksi kuningasajatuksena käyttää pientä tönäisytilannetta irtopisteiden keruuseen härskisti tapausta liioitellen. Siten kun jäi kiinni valheesta, tulivat samanlaiset ketkut äkisti apuun jä järjestivät totuuden kertojalle rangaistuspotkut!

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Jukka Savola on Oikea Mies, koska on totuuden vuoksi valmis uhraamaan uransa. Ehkä hän ei arvannut totuuden olevan näin vaarallinen. Joka tapauksessa selkärankaista toimintaa! Arvostan!

 • sotatila

  Vastaa

  Mielenosoituksissa pitää olla ääntä ja tahtoa ja aivan helvetillinen vääntö vapauden puolesta. On oltava valmis menemään äärirajoille hyvissä puheissa. Vaikka olisi huono sää ja kylmä niin hyvä puhuja onnistuu pelkästään omalla esiintymisellään saamaan yleisön lämpimäksi. Tässä hyvä näyte:
  https://www.bitchute.com/video/4mPa7DRgZLEJ/

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Kuvaavinta maan tilasta on se että potkuista päättäneiden mukaan Savolan ”epäiltiin yrittäneen heikentää Sipilän kertomusta”. Avoimuudella ja totuudella ei siis ole mitään väliä tässä maassa, vain poliitikkojen kertomuksilla jotka ovat sitä laatua että totuus on niille myrkkyä. Ja vielä kehtaavat tekopyhästi jeesustella ”oikeusvaltioperiaatteella” muille maille, hyi vittu tai paremminkin lättävittuhallitus.

 • Sveduiini

  Vastaa

  Perussuomalaisten Juho Eerola oli mukana antamassa Savolalle potkut!!
  Iljettävä teko Eerolalta ja muut perussuomalaiset ovat hiljaa tästä!
  Vittu mitä tekopyhyyttä!!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi