Juutalainen megarahasto valloittaa Euroopan kiinteistömarkkinoita

Blackstonen mukaan esimerkiksi eurooppalaiset asuntomarkkinat ovat nyt hyvin houkuttelevia, koska yllättäen räjähtänet korot ovat ajaneet paikalliset kiinteistösijoittajat vakavaan kriisiin.

Talous

Juutalainen Stephen Schwarman juutalaisen Klaus Schwabin järjestämässä Maailman talousfoorumi (WEF) -tapahtumassa.

Maailman suurin kaupallisten kiinteistöjen omistaja, Yhdysvalloissa asuvan juutalaisen Stephen Schwarmanin johtama Blackstone, on sijoittanut enemmän eurooppalaiseen kiinteistöalaan kuin mihinkään muuhun sektoriin vuonna 2023. Blackstone on vallannut edullisia kohteita käyttäen häikäilemättömästi hyväkseen Euroopan taloudellisia ongelmia.

Kiinteistökauppojen määrä romahti tänä vuonna jyrkkien korkojen nousujen seurauksena, mikä rasitti alaa, joka on voimakkaasti riippuvainen halvoista lainoista. MSCI-tietojen mukaan kauppojen volyymi oli laskenut puoleen vuoden kolmannella kvartaalilla.

Tänä vuonna yli 55 prosenttia Blackstonen maailmanlaajuisista sijoituksista kohdistui eurooppalaisiin kohteisiin. Yleensä yhtiö sijoittaa eniten Yhdysvalloissa.

Juutalaiset hyötyvät eurooppalaisten kriisistä

Velkaantuneet omistajat, mukaan lukien pörssilistatut yhtiöt ja yksityiset sijoittajat, tuntevat kasvavaa painetta myydä omaisuuttaan sionisteille selvitäkseen kohonneista koroista ja lainojen lyhennyksistä. Tämän vuoksi juutalainen Blackstone on nyt entistä merkittävämpi vuokraisäntä eri puolilla Eurooppaa.

Blackstonen globaalin kiinteistöbisneksen johtaja Kathleen McCarthy totesi medialle, että juutalaisrahastolla on 40 miljardia dollaria ”kuivaa ruutia” – kerättyjä mutta vielä sijoittamattomia varoja – ja se suuntaa sijoituksensa kiinteistömarkkinoiden osiin, joilla on ”vahvin kassavirran kasvutrendi ja suotuisa kysynnän ja tarjonnan tasapaino”.

Blackstonen mukaan esimerkiksi eurooppalaiset asuntomarkkinat ovat nyt hyvin houkuttelevia, koska yllättäen räjähtänet korot ovat ajaneet paikalliset kiinteistösijoittajat vakavaan kriisiin. Blackstone teki Euroopassa vuoden aikana yhteensä noin 5 miljardin euron edestä kauppoja, mikä enteilee vaikeita aikoja kylmäverisyydestään tunnetun vuokranantajan asiakkaille, olivatpa nämä sitten yrityksiä, yksityishenkilöitä tai julkisen sektorin edustajia.

Lähde: Financial Times

Blackstone Juutalainen ylivalta Juutalaisomisteiset pankit Kiinteistöala Kiinteistöbisnes Korko-orjuus Sionismi Stephen Schwarzman Talous Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • cairman

  Vastaa

  Suomessa arvokkaita kiinteistöjä myydään vauhdilla suurille juutalaisille kiinteistöyhtiöille, joten voidaan olla varmoja siitä, että Suomessa talous ei lähde nousuun näillä keinoilla.

 • TT

  Vastaa

  Tulevaisuus on tämä: valkoiset käyvät töissä ja maksavat kämpistään himovuokraa juutalaisille omistajille ja maksavat myös ennätyskorkeita veroja, joista voidaan suorittaa tulonsiirrot töihin kykenemättömille mamuille, jotka asuvat samaisissa juutalaisten omistamissa vuokrataloissa. Onneksi tämä nöyryytys ei kestä kauan, koska lopulta juutalaiset keksivät tavan, jolla voivat päättää valkoisten kansojen turhan elämän. Näin moni pääsee pois kärsimyksistään ja arvottomasta elämästään juutalaisten orjana. Vain muutama luottovapaamuurari saa jatkaa hengissä valitulle kansalle palveluksiaan tehden.

  • Taloushistoria tutuksi

   Vastaa

   Tulevaisuus? Tuo on ollut totta jo pitkälti koko Suomen itsenäisyyden ajan. Siitä alkaen kun siirryttiin omavaraistaloudesta rahatalouteen.

 • maailma olisi paljon parempi ilman heitä

  Vastaa

  Juutal0iset ovat maailman syöpä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Herää kysymys, ovatko nykyiset poliittiset järjestelyt pakotteineen ja sotineen sattumaa vain rahaeliitin toteutuvaa suunnitelmaa.

 • Äärimmäinen pahuus

  Vastaa

  Klaus Schwabin märkä uni ”et omista mitään, mutta olet onnellinen” on vähitellen toteutumassa? Tavallisen ihmisen omaisuus keinotellaan omiin taskuihin. ”Onnellisuus” luodaan Pfeizerin myrkyillä?

 • Black hole

  Vastaa

  Tyhmät menettävät aina rahaa, vain älykkäimmät selviytyvät voittajina.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Jutikat ajavat talouden kriisiin ja sen jälkeen ryöstävät gojimien omaisuuden pilkkahintaan. Ovat käyttäneet menetelmään jo vuosisatojen ajan.

 • Milloin nukkuvat herätetään?

  Vastaa

  Eilen Suomen johtava juutalainen kertoi valtamafian tuotteessa, että väite siitä että juutalaiset omistavat omistavat pankit, rahan ja median ei ole totta. Nuo voi jokainen tarkistaa itse parissa minuutissa julkisista pörssien omistusluetteloista. Nimenomaan he omistavat rahsntekokoneet ja mielenmuokkausteollisuuden, poliitikot sekä lääketeollisuuden ja aseteollisuuden.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi