Sisäpiirikauppoja: Euroopan keskuspankki tuotti veronmaksajien piikkiin valtavat voitot amerikkalaiselle riskirahastolle

Yhdysvalloissa perustettu riskirahasto loi EKP:n kanssa vahvat siteet, kun keskuspankin johtajana toimi juutalaisessa Goldman Sachsissa kannuksensa ansainnut Mario Draghi.

Talous

Ray Dalio juutalaisen Klaus Schwabin järjestämässä World Economic Forumin tilaisuudessa.

The New York Times ‑lehden toimittaja Rob Copelandin tuore The Fund ‑niminen kirja paljastaa kiusallisia yksityiskohtia sionisti Ray Dalion perustamasta maailman suurimmasta riskirahastosta nimeltä Bridgewater. Eräs kirjan hätkähdyttävimmistä osuuksista paljastaa Bridgewaterin sekä Euroopan keskuspankin (EKP) välisen korruptoituneen ja salaisen yhteistyön.

Yhdysvalloissa perustettu riskirahasto loi EKP:n kanssa vahvat siteet, kun keskuspankin johtajana toimi juutalaisessa Goldman Sachsissa kannuksensa ansainnut Mario Draghi. Goldman Sachs ‑sisäpiiriläinen päätti tehdä poliitikkoja kansainvälisesti korruptoivalle Daliolle palveluksen, joka koitui valtavan kalliiksi eurooppalaisille kuluttajille.

”Euroopan keskuspankkia 2011–2019 johtanut italialainen Mario Draghi piti säännöllisesti yhteyttä Bridgewaterin perustajaan ja pyysi tältä apua. Dalio käski Draghia 2010-luvun puolivälin vuosina suorittamaan rahapoliittisia operaatioita, jotka nostivat eurooppalaisten osakkeiden arvoa ja vahingoittivat samalla euron kurssia. Samaan aikaan Bridgewater löi vetoa sen puolesta, että euron kurssi pysyisi pohjamudissa”, Copeland kirjoittaa.

Eurokraattien mukaan keskuspankkimme on riippumaton ja lahjomaton demokratian kivijalka. Tosiasiassa EKP kuitenkin ottaa käskynsä vastaan yksityiseltä finanssieliitiltä ja on valmis tuhoamaan eurooppalaisten ostovoiman, jotta ulkomaalaisten rahastojen vedonlyönnit tuottavat maksimitulokset.

Lähde: The New York Times (arkistoitu)

Bridgewater Euroopan keskuspankki Euroopan unioni Finanssiala Finanssikeinottelu Goldman Sachs Hedgerahastot Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Lahjonta Mario Draghi Poliittiset viholliset Ray Dalio Rikos Sionismi Sisäpiirikauppa Talous Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Ensin määritellään yleinen talouspolitiikka: onko raha kallista vai ei ja sitten tehdään sijoitukset valitun politiikan mukaisesti. Näin toimii satanistinen illuminaatti-sisäpiiri. Sitten on tietenkin erikoistapauksia kuten virukset, rajoitetut sodat, yllätysinflaatio ja pörssiromahdukset keskellä nousukautta, joista on hyvä olla tietoinen etukäteen.

  Ennemmin tai myöhemmin nämä tahot romahduttavat sekä USA:n dollarin että euron. Dollarin romahduksesta suomalaiset voivat selvitä, mutta eivät euron hajoamisesta. Suomesta tulee yhdessä yössä kehitysmaa. Lampaat ja turvenuijat eivät halua erota eurosta, vaikka siihen on tuhat ja yksi kotimaistakin syytä. Kärsikööt siis seurauksista. Kun euro on hajonnut kaaosmaisesti, maailmantalous ei enää koskaan palaa perinteiseen ja tasaiseen hyvinvointiin.

 • Hullut pitää saada vastuuseen

  Vastaa

  Entä sitten kun on kaikki rahat pumpattu ja merkittävä osuus ihmisistä kuollut. Imeekö globot omaa piliään?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi